you shoot me down but i won't fall - i am titanium



En av de låtar som spelas ett x-antal gånger om dagen i mina hörlurar just nu.

3 – Innehållet i min väska

Använder mig av lite olika väskor:
  • en röd (+ lite svart) liten plutt med dragkedja aka. Svarten. Och varför den kallas svarten vet man egentligen inte. Den är ju liksom mest röd? Men det bara blev så för det var svårt och jobbigt att säga "kan du ta med den röda lilla väskan i bilen, den som bara har en dragkedja? Nej, inget handtag.". Nu säger vi bara "ta med svarten". Det går så enkelt. 

  • annars anväder jag mig också av en större väska, halvny, svart, rosa och beige. Den använder jag dock mest till skolan och så när jag behöver få plats med annteckningsblock, böcker och kalendrar m.m. 

  • och sen självklart tränigsväskan (som har vilat lite en stund...). Den innehåller väl bara typsika träningsgrejer. Skor, vattenflaska, ombyte, duschgrejer, lås, toffs. Ja, typ det.

Vilken väska jag än har har har jag väl några grejer som tar upp en standardplats, telefon, hörlurar, nycklar (hem-, H&M-, skolan-), plånbok, tuggummi.




I väntan på mami

Väntar med Louise i skolan på mamma. Snart bär det av. Hittar jag ingen balklänning här kan jag ju också kolla i Linköping.. Men känns ändå lättast om P på jobbet syr den. Men ändå lite krångligt, hitta rätt tyg i rätt färg osv. Sen prova 2 000 gånger..

Ikväll kommer Lisa förbi en sväng. Säger hej, ger mig lite vägledning (eller mer förvirring, vem vet?) och delar på en bit mat. Ja, men det blir bra!

I can't hear myself

Sitter i skolan och fryser. Väntar och längtar tills dagen ska ta slut. Just sussat till några min till något klipp vi lyssnade på på svenskan. Tal. Vi ska skriva tal.
När jag slutat idag ska jag med mami och kolla på balklänning. Får se om jag hittar något eller om jag måste be P på jobbet hjälpa mig!

Snyggare då än nu... Härligt....



1:a 2007
2:a 2008

2 – En person jag vill träffa just nu

Känner mig faktiskt lite halvt mättad. Inte fullt ut såklart, men har ändå tillbringat mer eller mindre delar av dagen, i omgångar med de jag gillar allra bäst. Theo Freddan Myran Empan Lisa samt la familia. Saknar väl min Elin lite grand i och för sig. Men för övrigt, utan att specifikt markera ut någon så vore det ju ganska trevligt att bara få lite sällskap kvällen ut och kanske någon att bara säga godnatt till innan man släcker lampan. Eller en stund efter man dämpat ljuset.

Kort och gott vill jag väl bara ha någon av mina fina här.

All I ask of you

Igår var det lördag och det var fira-Saris-dags!!!! Förkrökade, firade och krubba i Blacka med mina Vånga-bruds + Sara-Jonna-Emmas klassbruttor! Lät kvällen bjuda på utgång och allt som hör där till. Blev några lakritsshots som i vanlig ordning, några a' la Jenny drinkar osv. Trevligt och mycket blandat sällskap! Blev sovkalas och blablabla... Kom hem idag, runt halv fyra. På eftermiddagen. Ont i fötterna. Skulle dragit ut med brorsan och co och åkt lite på nya snöskotern men de hade redan kört hela dagen när jag kom hem så skulle dra något varv en annan dag, förmodligen nästa helg. Ska bli kul.

1 - Tio fakta om mig

  1. Jag hatar och har komplex för tandställnigen
    (som skulle varit borta för drygt ett år sedan)
  2. Jag har alltid haft svårt att gå upp i vikt - tills nu
  3. När jag är i form är jag ganska nöjd med men kropp, halsen och neråt
  4. Jag är glad att mitt förra förhållande tog slut
  5. Jag har världens finaste vänner: mina få, närmaste fina
  6. Jag är mer än kvällsmänniska än en morgonmänniska
  7. Jag önskar att jag hade mer tid åt träning/hästen/fotbollen men känner mig både stressad och omotiverad
  8. Jag HATAR att åka buss utan hörlurar/musik
  9. Jag har svårt att lita på folk inom kärleksrelationer, därför drar jag mig ofta ur när det ev. närmar sig något åt relationshållet. Trots detta vill jag (nog) hitta någon att lita på och känna tillit och närhet med som man gör när man hittar rätt. I guess.
  10. Jag vill och ska snart tatuera mig igen

EN LITEN HJÄLP

1 - Tio fakta om mig
2 – En person jag vill träffa just nu
3 –
Innehållet i min väska
4 – Mina mål/drömmar/önskningar
5 –
En låt som får mig att gråta
6 – Typ av killar jag faller för
7 –
Vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon
8 – En dålig vana jag önskar att jag inte hade
9 –
Bild på mig och min bästa vän
10 – En bild på mig idag och vad jag hade på mig
11 –
Någonting jag oroar mig för
12 – En bild på ett ställe jag vart på
13 –
En bild på mig själv för ett år sen
14 – Någonting jag ångrar
15 –
Min favorit årstid och varför
16 – En person jag vill byta liv med för en dag – och varför
17 –
Vad jag åt idag
18 – En bild på det jag köpte senast
19 –
Min favorit film
20 – En bild på mig med en annan hårfärg än den jag har nu
21 –
Min reaktion när jag ser mig själv i spegeln
22 – Någonting jag vill ha mer än nåt annat just nu

STANDARD

Blogg.se-appen...

.. SUGER!!!
Blir galen på den. Som  ni ser i tidigare inlägg har det fuck:at urrrr... Massa htlm-koder som syns och skit. Och så lite plötsligt har jag fått dyng-huvudvärk och UF har trasslat till sig pga felaktiga uppgifter i bokföringen...

SKÖNT. KUL. ROLIGT.

Work time

Var helt inställd på slappfredag, men icke. Efter en tuff morgon på H&M Clubfrukost men massa spenderade av pengar blev det nu dags att dra dit igen och håva in förlorade pengar! De ringde så blir jobb 16-19.15. Efter det blir det kanske lite häng med grabbarna, Theo och Co. Annars vet jag inte..

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/1364243/images/2012/pic_186435105.jpg" class="image">

El Classico

Ligger i soffan och myser själv. Ser på El Classico. FC Barcelona - Real Madrid. 2-0 just nu. Sjukt hur man kan bli så glad och pirrig av att sitta här, på andra sidan glaset och vara så nöjd! Bästa killarna. Kommer bli sjukt den dagen i mitt liv då jag besöker Barcelona för att på hemmaplan se en match. Kommer vara gladast på jorden då.

Kaos

Sitter på bussen (hör och häpna) på g in till H&M. Till min stora besvikelse är det värre än vanligt då jag glömde mina hörlurar hemma. KAOS. Hatar, verkligen hatar att åka buss utan.
Hann knappt äta frukost heller så får bli lite te på jobbet sen. Tur att man har lite tid på sig väl inne. Börjar inte förrän 8.00..

Fina människa

Igår skjutsade Theo in mig till fina fina Elin. Bästa Elin. Elin på mitt jobb. Elin på H&M. Min Elin.
Efter massa prat, mys och fruktsallad med kesella och couscous var det kanske läggdags. Men icke. Inte förrän efter 03-hugget någon gång. Det är så fint med människor som Elin. Typiskt såndär vän som man brukar säga att man inte träffar för ofta men när man än gör det så känns det minst lika bra som sist man sågs. Har alltid kunnat prata med den tjejen om allt. Mina djupaste, djupaste hemlisar. Som bara hon och en enstaka människa till kan veta.

Att känna värmen från din hud

Fredagens skoldag blev mycket kort. Började som sagt dagen hos tandis sen till skolan. Kom dit - åkte hem (Emelie hade bil så passade på när skjutsen erbjöds). Åkte via Ingelsta hem för att bruncha med glass på Lindahls. Nam-nam. Gasade hem för att power-nap'a hos Empan ett tag. Senare drog syrran och jag  till IKEA för att köpa en ny tv-möbel till mitt tv-rum. Ska bli fint fint där. Men vill bara måla/tapitsera om först innan jag monterar upp den nya tv-möbeln. Känns roligare då, inte sant?
Blev också en del onödiga köp på H&M, GinaTricot (underkläder, smycken...) osv.....
Hemkommen trött och dan' blev det käk och efter det drog Emelie och jag bort till Ivar för att ta oss ett dopp i tunnan a' la 50° c!!! Fick vänta ett tag (några timmar) innan det ens var badvänligt. Så när vi ändå satt där, iklädda i bikini och morgonrock så ringde brorsan och ville ha skjuts hem från stan. Så det var bara att dra iväg (-10° c ute). Direkt.
(se bild från tidigare inlägg)

Idag är det lördag och dagens planer är oskarpa. Ska strax kila ut på en promenix i hälsans vägar. Blir ett stopp vid stallet för att styra upp det lite och ev. ta en tur på totthästen. ... -> Hem. -> Emelie (fira bror Daniel som just fyllt i veckan).

Bild från nattens plurr/taxijour

Hopp i plurret

Tidigare i afton ringde Ivar och Tobbe och frågade om vi ville komma och plaska i tunnan. 30 min senare - sagt och gjort. Kom hit men vattentempen visade 50 grader varmt så fick avstå en lite stund. Ett par tre timmar faktiskt. Precis innan fick vi dra och hämta Richard och Elin i stan. Klädda i morgonrock som vi var!! När vi kom till baka var det bara springa och hoppa spiken i!

(måste lägga bild i separat inlägg igen... Om ens det går vill säga.)

Brunch

Resultat

Ett kort tag under träningen trodde jag att jag skulle dö. Det var tungt och kondisen var det sämsta jag varit med om!! Förr om åren har det inte spelat någon roll, borta ett halvår - tillbaks i samma konditionsform som sista dagen jag tränat. Men nu, oj oj oj.... Man börjar nog åldras. 19 år om 6 månader.
Woopsidasy!

Amen ta tag rååå

Idag, torsdag 19 januari 2012, ska jag ta tag i fotbollen igen. Lite i alla fall. Smaka på't. Så blir strax att sticka upp till Vånga, till Lisa för lite skvaller innan det är dags att (trots att det tar emot) kötta sönder - om jag känner Figge & Fredde (tränarna) rätt?...


I'M GONNA DIE TODAY!

D.S

Beslutet

Jag tog kebabrulle för det var sjukt länge sedan. Bara ifall någon är intresserad.

För övrigt är min första dag att åka buss till skolan imorgon sedan körkortstagandet. Vet att jag sa det häromdagen men blev ju bil då ändå, trots allt. Så imorgon gäller det! Läkarbesök 9 o' clock så blir ingen skola innan dess. Och på fredag ska jag till tandläkaren på morgonen. Fredagskväll bjuder nog på bio om inget roligare händer här ute på vischan!!

Nu dags att sova om jag inte ska försova mig som jag för övrigt är ganska bra på. Önskar det var en merit att skriva i CV:t. Försover mig ofta - men brukar hinna i tid. ??
Godnatt.


P.S
iPhone/blogg.se-appen tillåter mig inte att bifoga bild i detta skede till detta inlägg. Tråkigt nog.
D.S

Behovet

Praktiken var seg idag och det roligaste jag gjort idag är typ att hämta Emelie i Kimstad. Så ni fattar ju hur rolig dag jag haft....

Mitt största behov precis exakt just nu är pizza. Men sen kom jag att tänka på kebab... Och nu kan jag inte bestämma mig?!?! Sjukt larvigt men har fan beslutsångest.. Syrran får ta beslut när hon kommer hem från träningen så drar jag iväg och handlar.

Jag dansar men jag känner ingenting alls

Sitter på världens längsta handelslektion. Känns som den aldrig ska ta slut. 70 min kvar.... Sitter och pluggar inför provet vi har nästa vecka (tror jag). Orkar inte engagera mig. Är trött. Trött på skolan. Vill avgå.
När den här lektionen är slut sen så är det dags för manicure i tre timmar och Becca ska få ta hand om mig alla tre! Känns awsome. Ska få både manicure (behandling, filning m.m.), handmassage och sen ska hon dekorera mina naglar. SÅft.

I eftermiddag funderar jag på att unna mig en solning a' la 30 min men måste tänka över det lite och ifall tiden verkligen räcker. Vill träna också så ska ut och traska en promenix. Och det är det prio på! Dags att slimma till sig lite så kanske man kan beställa balklänningen (som förövrigt ska beställas snart då Theo ångrat sig, så vi ska gå!) med -1 cm i midjemåttet?? hhehehehe

Efter man agerat duktig och dessutom hunnit med stall och kanske kanske något plugg så ska jag unna mig (jätte...) nyttig bakpotatis med skagenröra ikväller. MUMMA.

Utan dina andetag


Finaste hjärtat skickade en liten hälsning.

I LOVE YOU!

It's a long day

Längsta jobbigaste måndagen. Sitter i matsalen med Uno. Och de andra tjejerna med förstås! Skitmat, fick bli fil och müsli idag. Igen. Funderar på om jag ska be Emelie hämta mig sen. Slippa vänta på bussen i 40(!!!) min.
NU: bara tre lektioner kvar..... Psykologi, svenska och naturkunskap. Lockande va?

Måndag morgon, 8.25

Godmorgon mina vänner,

Ligger i soffan som förslappad och halvt mör i kroppen med Becca i skolan, på VP. Väntar på att lektionen ska dra igång snart. Slapp så gott som att åka buss idag. Eller, hoppade på den men hoppade snart av den igen - hos Becca där det var dags för frukosttime. Emil hämtade upp oss sen så blev det bil till skolan i alla fall! Skönt.

She's a good girl

Ligger redan i sängen och vill somna. Lyssnar på John Mayer - free fallin. Vill gråta men vet inte varför. Vill jämt det när jag hör den. Bästa fina låten.

Imorgon ska jag för första gången sedan jag tog körkort åka buss till skolan. Ska bli tråkigt. Ingen "sovmorgon" och sen stå och frysa och vänta. Fast, kommer nog missa den. Som vanligt.
På tisdag ska mamma och pappa åka bort igen och vi blir själva. Hoppas Emelie kommer hit då. Annars blir jag supersjälv.


Efter gårkvällens tjejmys körde jag Emelie till Virreviktor i Vånga. Blev kvar där tills det var dags att åka hem. Fick sällskap. Lovley.
Bild från tjejisarna igår. Big love. <3

Soft

Ingen färg inhandlades idag, hittade inte den rätta. Hur som..

Syrran bjuder på fotmassage/behandling innan jag om 30 min ska sticka bort till tjejerna och förtära föda och agera dykare. Vissa har det bra!!

Where have you been all my life?

God eftermiddag gott folk!

Sitter hemma hos Emelie och väntar på att tösen ska ha blaskat av sig i duschen snart så vi kan fixa lite saker. Ska först till farmor och farfar och dumpa förra tv-bordet för investerade ett nytt igår. Tänkte dessutom köpa en ny tv-möbel men de som jag skulle ha var naturligtvis slut så får vänta tills de kommit in nästa vecka igen. Bilder kommer då!

Efter vi dumpat bordet nu snart ska vi också åka och kolla på väggfärg till mitt tv-rum. Vill ha någon ljus färg. Får se om dagen till ära bjuder på några fynd. Är ju egentligen fattiglapp just nu. Och borde köpa en bil istället men hittar ingen som passar mig i smaken.

Ikväll blir det mat- & badmys med tjejornaaaa PUSS

F & F

Ligger just nu i soffan och slöar. VILL bli trött. Kollade precis på Fast and Furious som gick på 6an. Bland de bättre filmerna. Får alltid pirr i magen när jag ser dem. Snygga killar, snygga bilar. Like.

Snart dags att ge sig fan på att somna ska bara slöglo lite på Scrubs som jag jämt gjorde förr. Varje kväll.
Kanske ska man till IKEA en sväng imorgon efter skolan? Skulle vara helt okej med ett bytt tv-bord här nere i min håla. På tal om nytt beställde jag förresten nya glajor idag. Kommer om dryga veckan!

20120112

Torsdag.

Inatt var vår sista ensama natt hemma. Idag kommer ma & pa hem. Saknade. Men ska också bli tråkigt att Emelie ska flytta hem till sig nu. Kommer väl bli kaos att sova själv inatt igen. Men har ju redan svårt att sova så. Idag ska jag också försöka ta mig i kragen och komma iväg på årets första träning med mina saknade fotbollstjejer. Styrketräning. Kommer förmodligen vara död efter det. Kanske att det kan hjälpa mig somna ikväll. Utmattning. För innan träningen så ska jag hinna med stallet och om tiden tillåter ett möte med mina fotbollisar (innan träningen).


Jag saknar våren/sommaren och alla mina fina vänner.
Saknar allt roligt, knäppt och spontant vi gjorde.
Tältning i april. Valdemarsvik. Varamon. Mys i Grensholm.
Sätta förlåt-lapp på någons bil. Känslan att sluta jobbet om kvällarna.
Promenixer från Norsholm - Kimstad. etc.

 

Learn by mistakes

Nytt försök

Ett nytt försök att somna skall nu påbörjas. Tro det eller ej men slumrade faktiskt till i soffan en kortis nu till filmen Inception som för övrigt var lite för klurig för mig så här på mörkertimmarna. Det var i och för sig kanske botemedlet. Något som tröttade ut hjärnan.
För att komma till något trist så gick jag till badrummet och borstade tänderna, la mig genast i sängen i hopp om att somna om.
Hur tror ni det går?...

Praktik imorgon 8.00.
Kom igen nu, somna då!

Ingen bal

Tänkte bara lätta på hjärtat och säga att det inte blir någon bal av. Inte för min del. Hade faktiskt sett fram emot det och kollat ut bil att åka i, hade tänkt beställa klänning i veckan osv. men Theo ville inte gå längre så får skippa hela kalaset. Men skitsamma, ska ju inte på studentkryssningen heller... Kan skita i allt sånt för tandställningsfan är väl inte borta tills dess ändå.
JÄVLA SÄMPO DAG.

Vill bara dra hem från skolan. Nu.

Bring me forward or take me back

Som i vanlig ordning när det blir skoldags kan jag inte somna "i tid". Klockan har nu passerat 02-slaget och jag är inte ett dugg trött trotts att jag somnade relativt tidigt igår samt gick upp skapligt. Har varit aktiv så gott som hela dagen så borde vara trött, men icke.

Skulle inte skada att ha någon att sova ihop med heller. Har ju i och för sig Emelie en vägg ifrån nu så ska väl inte klaga. Men ändå.

Wish me good luck.
Godnatt!

New in

Lite spontant sådär, tog ett till hål i örat igår.

För övrigt överlevde jag natten men det tog mycket lång tid att somna och det kändes ganska konstigt. Blir väl detsamma inatta må jag tro. Nu ska jag sticka upp till stallet innan jag ska dra ett varv på träningshojen i hopp om att återfå lite kondis. Senare idag blir det nog att åka till mormor och låna hennes bil (blir ensam hemma fr.o.m. söndag - onsdag då mamma och pappa ska till Åre) då jag själv ännu inte hittat bilen i mitt liv. För stunden. 

Alone

De senaste dagarna har fugan Emelie och jag spenderat mer eller mindre i min bästa soffa. Inte rört oss mer än nödvändigt vilket (tro det eller ej) också varit jävligt tråkigt. Vaknat där, spenderat dagarna där, somnat där och sovit kvar där. Ja, det låter ju, som ni hör inte så jättekul..
Idag ställde vi dock till med stök! Tvättat, handlat mat, lagat mat, åkt till stan för ett x-antal ärenden, halkat ur bilen, agerat taxi med mera. Äntligen lite liv igen.

Vad som för mig känns as jobbigt nu är att jag ska sova själv för första gången på närmre 2 veckor. PANIK. Asjobbigt. Emelie har sovit här varje natt - tills idag, nu. Ingen ersättare, ingenting. Känner mig klarvaken. Vad gör man?

1 januari 2012

Klockan har dock passerat 12-slaget så det är faktiskt den 2 januari just nu, men för att återgå till den 1 januari så kan jag börja med att säga att jag befann mig i mitt 4:e hem. Klippan. Funkade väl med lokalfest och det var trevligt men måste ändå säga att hemmafest på nyår är vad som ger mig bäst nyårsstämning! Så nästa år blir det att ge det ett försök igen. Någonstans. 

Efter en stunds mediterande med min bästa Emelie som dök på på festen 23.58 firade vi lugnt in det nya året. Ingen champange, inga nyårskyssar osv. Vi bara tog det chill. Njöt av kylan. Först. Vaknade inte upp idag och till min största besvikelse snöde det. Sämsta snön. Sov inte heller hemma vilket innebar att när jag skulle hem fick jag hoppa i pumpsen och silverklänningen sedan gårkvällen. Passade ju bra i minusgraderna och snön! Svinkallt. Blev att man åkte nästan raka vägen till Fredrik utan att passera hemma - fortfarande i pumps och silverklänning. Fortfarande kallt. Grabbarna skulle mecka lite bil. Empi hämtade mig så vi utförde några ärenden för att sedan varva ner hemma med chips och film. Bra start på året. 

Snart dags att hoppa till kojs, 10 h-pass på H&M väntar imorgon. HELL YEAH.

bild från gårdagen

bild från dagen idag

RSS 2.0