Måndag 28 september 22.53

Godkväll mina damer och herrar
Idag kändes det helt onödigt att gå till skolan, inget som var vikigt. Hade lika gärna kunnat  plugga med det hemma.. Men att vi har kul i klassen är inget tvivel om! Speciellt inte i matsalen.  Idag var "skratta så vi fick magknip" nästan rätt mening, men magknip fick vi inte, men nästan alla hade träningsvärk i magen från idrotten  i fredags. Synd att Olly åkte hem idag och att Jussan och Louise är sjuka imorgon... (punkt punkt punkt!)
Var i stallet förut och min plutte var bäst för dagen.  Borde ha pluggat idag med, men gör det imorgon på tre timmars hålet. Plus att jag har några timmar efter skolan på mig att plugga med. Hoppas Louise eller någon bjuder hem mig någon timme eller två, orkar verkligen inte gå på stan imorgon iallafall...
Sen blir det speedway imorgonkväll, bäst att åka tidigt - lär ju vara kö. Så åker väl vid typ 17.30.
Nu ska jag kanske gå och äta en majskolv sen ska jag borsta gaddarna för att sedan bege mig till sängen och soooova. Sova måste vara något av det bästa som finns(!).

Grattis faster Marina på 40-års dagen!



Godnatt! ♥

Torsdag 24 september 22.00

Hey!
Dagen startade med att jag vaknade upp brevid my darling, vi gick upp, duschade, fixade oss och käka frukost. Sen bar det av till skolan. Ganska kul dag idag. Lite segt med Ewies lektioner bara... Faktist glad att jag ligger minst sagt bra till i matten med, trots att Oliwia försöker störa mig varje lektion! Som idag, ja, vad säger man? Hon fick typ flashback --> 2006. Vad skulle jag göra?
Så fort jag kom hem gjorde jag lite te, eftersom jag höll på att frysa ihjäl i denna kyla(!). Sen var det bara att slänga upp högen med läxor.. Men efterlängtade Emelie kom förbi en sväng och gjorde det hela bra mycket roligare! 


    


Nu ska jag lägga mig i sängen och läsa ut boken i svenska, godnatt!
    

RSS 2.0