Great Work

Efter ett tufft pass på H&M idag (10 h!!) så har jag äntligen kommit hem och betalat räkningarna. Inte så skönt att kontot debbiterdes kanske men skönt att komma hem och varva ner lite innan solen går upp och det är dags för jobb igen.


Imorgon efter jobbet ska jag en sväng på stan med Empan min. Käka lunch och kolla efter en väska som inte verkar finnas. Som vanligt när jag ska ha något. Den här gången har jag dock sett väskan med en kund på jobbet. Frågade vart hon köpt den och hon sa Scorett, men de verkar inte ha den så hon har säkert inte köpt den nyligen.. Typsikt!

På fredag är jag ledig och ska på ett möte i Finspång innan det blir kväller och jag ska ut och äta med familjen Andersson i Linköping. Lördag = färga håret. ÄNTLIGEN OMBRE. Bilder kommer väl vart efter då!

Hos Theo

Kom ganska nyss till Theo. Har bara fixat ordning lite. Bäddat sängen, lagt cola och snickers på kylning, glass i frysen, tänt ljus osv osv.. Ligger i sängen nu och har ont i ryggen, glor på Batman som går på 6:an och bara väntar på att Theo ska komma hem från jobbet. Ska bli mysigt!

Jaha, nu har jag verkligen tagit lite semester från bloggandet men det går åt ibland. Skulle ändå bara skriva att jag skulle till jobbet varje dag..

Det lilla som hänt är i alla fall att jag äntligen införskaffat mig en ny STOR säng och där med gjort om mitt rum lite. Jag har inte färgat håret för har inte haft tid till det. Får se hur det blir framöver..

Igår var Theo och jag på Smultronstället i Sörping i alla fall. Första gången på flera år jag var där! Det var gott. Sen traskade vi såklart upp till toppen där. Alla sjuhundraelva trappsteg. Klappade nästan en ekorre. Coolt.

OLYCKAN

Helt stört. Tappade telefonen i backen två gånger på en dag... 👍👍

RSS 2.0