S.O.A

Ge mig lite ork då, schyrra

Är helt sjukt trött på allt. Tagit en lugn dag. Väl behövligt. Tar det egentligen lugnt mestadels nu. Men har ändå press hela tiden och hinner inte med skolan för jobbet kallar jämt så att det krockar med skolan....  Sen är det den där omtalade uppsatsen. Det går ju inte så jätte bra just nu kan jag säga...... 

Vill bara vara klar med skolan. Skaffa jobb och flytta... Till hus. Det är allt jag vill just nu.
Deppigt värre

PAN!K

Seriöst................


Börjar få lite panik. Sjukt, sjukt mycket att göra med skolan. Hitta ett jobb till sommaren och allt som är relaterat till det. Sommarens få planer. Midsommar och vecka 29 på Gotland.



Vore skönt om allt bara kunde lösa sig lite snyggt lite snabbt. Tack på förhand.

Sommarvärme

Jappjapp. Mycket kort dag i skolan idag så blev att möta upp Josse, köpa lite underkläder sen handla mat och dra hem till Finspång, hem till Josse. Härligt att träffa bruttan lite, var länge sedan!

Nu hänger vi i solen och bara softar. Blir att sticka hem om någon timma kanske. Gött!!

8.00-19.20 @ H&M

Tjena, tänkte bara säga att jag lever. Men det är knappt... Hade praktik idag från kl 8.00, dvs att jag åkte hemifrån ca 10 över 7 imorse, och fick i alla fall jobba efter praktiken så blev en lååååång dag. Stående. Och jag har aj aj i min fot. Hoppas skiten går bort snart. Jävla överansträninging från idrotten eller något.. Inte van att ta i så mycket!! Haha

Imorgon efter skolan är det jobb några timmar som gäller igen. Kör hårt!

Pointless weekend

Okej....................

Lördagen (igår) blev inte alls så rolig som jag hade förväntat mig. Hade det trevligt igår i stan med Kim, Jeppe K, Rasmus och den nya vännen Pontus. Och Emelie förstås. Blev krök i hennes lägenhet sen en sväng till Grand Hotel med grabbarna. Det var trevligt! Sen var det dags för hemfärd. Och allt vad det innebar. 

Kändes konstigt imorse när jag vaknade. Fattades någonting. En vän. Så efter att Fredrik hämtat sin laddare så skickade jag sms till Empan att hämta mig. Fika & pratdags. Ute. I Mårn. Som förr. Så gjorde lite varm o'boy att ta med sen kom hon och  trög som hon är så ska hon givetvis BADA I SJÖN i syfte om att vinna över sin styvpappa Tommy. Vinnaren = den som badar först på året.

Nej, kort sagt var det här den mest meningslösa helgen för mig på länge. Inget i livets pussel hamnade på plats så allt var ganska ovärt!!



TATUERINGEN

Lovade ju bilden.... Lite halvt naken men den såg bäst ut då.. Haha. Aja, ni får stå ut med det!

JYSK

Är på väg till stan med Empan. Ska en sväng till JYSK och investera lite. Sen ska vi köra hennes pappa m familj till Blackert. Drar nog in till stan sen och förkrökar i Emelies lägenhet. Sen hoppas jag innerligt att det är någon rolig fest ute på min kära lantbygd!

MORSNING

Fick natt-sällskap av mina två bestisar inatta. GÖTT. Fredrik kom hit runt halv tolv-tolv sen och då sov Empan och jag redan i soffan och så kom han bara och joina oss. Inte mycket prat eller så ens. Men ikväll ska vi fan göra något kul! Uppdaterar senare. YEAH

HELLO READERS

Uppsatsskrivandet fick läggas på hyllan då jag glömde en viktig bok i skolan och de övriga faktan kunde jag inte få tag på då Kungsgårds skolbibba hade STÄNGT. Idiotero. Har nu sökt ett av mina "att-söka"-jobb. Great work. Håller tummarna! 

Nu ska jag dra mig en sväng till stallet. Göra lite nytta och gosa med min ponnihäst ♥ 

Don't make me lose control

Idag är det återigen fredag och dag 2/2 i skolan denna vecka. SÅft. Riktigt skönt med fredag ändå. Sitter med UF och styr lite. Snart dags att gå hem hehe. Fast ska göra lite uppsats hemma och kladda ihop CV/brev....
Inga planer för kvällen direkt, men blir väl att spendera lite kvalitetstid med Emelie och Fredrik i alla fall. Hoppas att vi hittar på något kul är på g idag till skillnad mot förra helgen när det var soffhäng non'stop!

Bild på nya tatueringen kommer förmodlingen upp idag med om jag bara kommer ihåg!

KULTURKAMMAREN



Var och kollade på bl.a. Emelies brorsa och hans band på Kulturkammaren igår. ROCKROCK!

GOD MORGON

Morsning gott folk,

Torsdag och min första skoldag denna vecka. Skönt. Start kl 8.10 vilket innebar 7-bussen för min del. Sjukt segt att gå upp tidigt och allt med dessutom en styck tjatande hungrig hund....

Dagen ser ut att bjussa på sol och det känns ju helt ok! I eftermiddag blir det stall och plugg. Go, go.


P.S
Bild på tatueringen kommer ikväll eller imorgon.

MARKED

Började dagen på KappAhl Ingelsta Shopping. Inventering i 4 timmar. Gick ju ann. Sedan blev det en supersnabbis på GinaTricot och H&M med Becca innan det blev skolan as snabbt och hämta en bok till uppsatsen. Hem i väntan på Bella. Blev märkt. Igen. Blev nöjd! Käkade lite krubb och så. Sen blev det häng med Bella och hon hjälpte mig även att slinga håret. TACK FÖR IDAG BELLA BODELSSON.





10 – En bild på mig idag och vad jag hade på mig

Orkar inte lägga upp dagens så ni får gå tillbaka några inlägg och kolla på softarbilderna från igår, bikini/tränings-kod. HEJDO


11 – Någonting jag oroar mig för

Family.

BLOND

Hittade ett gammalt minneskort till min dubbelgamla telefon... Satte i det i datorn och fick mig en del goda skratt men blev också lite ledsen att jag var tusen gånger snyggare förut!! Beslutade mig efter ca 10 minuters granskande att jag kommer att slinga mitt hår tidigare i år än jag egentligen beräknat. Hade inte tänkt göra det förrän precis innan balen/studenten men fan alltså.. Blir nog en omgång slingning redan ikväll! Kolla själva så fattar ni nog också  att jag hellre slingar håret lite och blir ljusare än jag är nu. Visst, det är skitskönt att slippa hålla i med färg och utväxt och bla bla...
Men nu fick jag en kick så kör på det! 

DU MÅSTE FINNAS

SOL

Blev inte mycket med plugget när solen skiner så förbannat mycket och avger 20 grader i solen! Finns inte i min värld att sitta kvar inne då. Så Richard kom och hämtade upp mig, hade köpt med kebab så drog vi till Rökstorp. Pappa och Richard sliter och jag tar det lugnt i solen hit nu. Har tagit med mig datorn i hopp och massa idéer till både uppsats och hur jag ska formulera mig i CV:t...

Får se hur det blir med det!!

MY HORSE

MÅNDAG

Har tagit en lugn helg med min Emelie. Softat i soffan. Mestadels. 
Sitter hemma nu faktiskt, är lediga idag och imorgon tackvare studiedag. Klockan är lite över tolv nu och jag har redan hunnit med både en power walk i solen och att göra stallet + rida! ÄR GLAD. Nyhemkommen, äter fruktsallad nu och ska försöka träla ihop en uppsats till UF. Känns tungt men måste göra det! Behöver också kladda ihop ett nytt CV.... Blir kanske en pause och gå ut och klippa lite träd i solen sen. Hoppas på lite färg!

Ny-hemkommet från Ubag UF!

Fredag + skolhäng

Bild från förra lördagen i Horken.
Veckan har varit lite konstig, men kan inte sätta fingret på vad som gjort den så..
I onsdags hade vi UF-mässa i Linköping Konsert & Kongress och det gick väl inte alls som vi hade tänkt. Utöver att t ex försäljningen gick skit så blev även montern helt åt helvete. Har i alla fall runt 20 stycken mattor kvar till försäljning om någon är sugen? Haha..
Igår följde jag med Sara till Linköping där hon skulle opereras. Var lite läskigt men allt gick väl bra ändå!

Softar i skolan. Kan inte göra så mycket. Har UF-tid men material ligger i Jossans skåp och hon har dragit till Norge över helgen. Snart lunchdags och skolan bjussar på kalopps idag. Gott då. Skolans skitmat. Får väl bli nudlar eller något sånt i caféterian för någon måste jag ha i magen innan det är dags att gå hem för ska slita några jobbtimmar på jobbet från halv tre till stängning. Sen hämtar Empan mig och vi två åker nog hem till mig för dusch och käk kan jag gissa. Sen kanske det blir softination eller häng med Vångisarna? Hämta Theo i Finspång ikväll/inatt.


Nu längtar jag efter min Emelie!

I wonder if you ever think of me

Softination #1. BOM!

Hoppas jag kan åka och kolla på en sängram ikväll så jag kan dra och köpa madrasser i veckan för min nuvarande säng har olyckligtvis tagit pension, ca. 3 år gammal. Sjukpension eller vad det kallas. Skit! Hahaha

I'm a good girl

God kväll,

Har inte haft direkt tid för bloggens senaste dagarna pga jobb.
Sitter i alla fall hos Louise nu och har en skön och mysig kväll. Hon ligger med ansiktsmask för tillfället då jag är på g att ge henne ansiktsbehandling + massage. Sen är det ombytta roller! Och efter det blir det lila thaikäk innan jag ska dra mig hemåt och agera barnvakt med mig Empan. Ma & pa ska på bio. Hoppas Theo och Fredrik kommer förbi hemma sen också.

Imorgon är set lördag och för mig innebär det först jobb 12-17 sen fullt ös medvetslös krök i Horken med mina bästa fina vänner. Kommer bli as kul. Taggad!

RSS 2.0