18 01 13

Blev ingen morgonpromenix för fick hoppa in och jobba 7-12. Skönaste passet jag varit med om typ. Ikväll har jag inga planer, men imorgon blir det fix och sedan sminkparty på kvällen här hemma med brudarna!! Kanske lite tunn-bad också!

I don't know if I can yell any louder

Var på IKEA igår med Empan. Handlade nytt badrumsskåp till mitt badrum där nere.Satte ihop det idag. Så nu ska pappa bara skruva ner det gamla och upp med det nya. Ska bli kul att få lite fräscht igen. Mamma och jag köpte också nytt handfat + underskåp + spegelskåp för ett litet tag sedan. Vill få upp det med. Allt på en gång!

 
Nu väntar 8 em-timmar på MoGård..
Och imorgon bitti kommer Lisa hit och vi ska gå en morgonpromenix + frulle/brunch!! ♥

Blocket

GOD MORGON

Uppe med tuppen idag, tänkte att jag skulle få lite gjort. Ska alldeles strax slänga mig på träningscykeln och köra ett pass. Förmiddagen kommer att spenderas i stallet och sen blir det att åka hem och laga mat!


Lagt ut en av mina balklänningar på Blocket. Börjar ju minst sagt bli dags för studenter som ska på bal att fixa och styra med klänningar osv nu!
 
 

13 timmar

Idag blev det visst en lång dag. Började min morgon kl 8.00 på H&M och körde ett pass på Home-avdelningen till kl 13. Sprang till bilen för att åka till Finspång och börja jobba där kl 14. Så nu sitter jag här och inväntar kvällen. Får inte åka hem förrän kl 22 ikväll. Blev en hel del timmar idag men det är bra!!
Får förhoppningsvis åka hem och slappa som järnet med Theo efter jobbet. Ska bli skönt!

09 01 13

God morgon!

Hade världens planer på idag. Skulle till stallet, rida, sola, ut och gå + styrketräna, laga mat osv.. Men alltid när jag planerar mina dagar väl så får jag hoppa in och jobba. Klagar visserligen inte! Men det är bara så typiskt, haha.. 

Så, idag väntar mig en hel dag på MoGård. Och imorgon med. Och helkväll på fredag. Ska bli lite skönt. Skönt att få jobba lite så man får lite lön i Februari - trots att jag är bortrest i knappt en vecka denna månad + några dagar in på nästa månad. Bara 16 (17) dagar kvar tills vi åker. Ska bli så himla sköööönt!!!

Nu ska jag mysa ner mig i soffan, glo på tv en stund, kanske power-nap'a en snabbis sen dra och tanka och sen åka och jobba.

NYTT ÅR / 2013

 
 


Idag är det redan den 2:e januari och Theo och jag är en dag närmare solen än igår. 24 dagar kvar. Längtar!! Provpackade lite nu för att veta vilken storlek och vikt jag kan ha på resväska (som måste införskaffas). Tror att jag har löst allt. Får dra och köpa en väska snart och testa. Skönt att ha allt klart i god tid.
 
Och kvällen väntar på MoGård. Kvällspass till klockan 21.. 
 

RSS 2.0