Late


Bild från våren 10

Var ensam hemma igår. Mamma och pappa var/är i jönköping och Richard kom inte hem förrän lite senare. Så Emelie och jag myste lite. Blev lite gott och blandat,  räkbaguetter, vaniljpannacotta med hallon, La Liga med mera. Blev lite halvsent - eller i och för sig somnade båda i soffan så klart.. 
Och idag missade bussen, precis som igår...
Ååh blir galen! Är förvirrad för att buss-tiderna ändrats. Förra terminen gick de jämt 45, alltså tex 6.52, 7.52 osv.. Enda fram till klockan tio? Men nu har de ändrat; en 54, en 47, en 56 osv... Så nu missar jag lite av relionskunskapen i skolan.. Men tar nästa buss direkt så hinner jag dit snarast! Inte för att jag längtar efter skolan men känns onödigt att nyttja frånvarotimmar i onödan.

Och idag ska jag också på iv-valet (i tre timmar....): feministiskt självförsvar.
Får se hur det går! Efter det kör jag på en haircut

I know all about it girl, i've almost been there


Efter en oschysst väckning av små pojkar som spelade cod i mitt tv-rum på högsta volym (och basen på max!) imorse tog jag mig i kragen och skulle göra något av dagen. Hann dock inte så mycket som jag tänkt. Hann varken träna, plugga körkort eller städa tillexempel... Dels för vi drog en sväng till mormor & z och sen var Liz här med Elsa och Ester när jag kom hem från stallet lite senare. Så blev som vanligt frivillig barnvakt kan man säga haha.
Gullungar de där!

Imorgon är det måndag (=skola) och jag startar dagen med iv-val, feministiskt självförsvar. Bra bara att jag ens har  en aning om vart fan man ska. Vet bara att det hålls i någon lokal någonstans nedanför skvallertoget....... Skolan är ju inte direkt varken hjälpsam eller tydlig heller med det. Aja, får se om jag hittar eller om jag får vänta med att dyka upp där till tisdag.

Nu ska jag faktiskt göra mig redo för sängen. Lägga mig och bläddra lite i körskoleboken.
Vill bli klar med skiten!

Järsätter 2011, Johanna 40!





Idag gick jag upp klockan 7 för att följa med Jessica till Järsätter på hopptävling! Assisterade henne lite grand. Gick bra för henne också, dukti tjeja hihi. Fick några bra bilder med (var svårt att se på kameradisplayen i stekande och bländande sol). Men det var ju kul i alla fall. Hon gick hem med en 6:e plats och en 5:e plats! 

När vi kom tillbaka till stallet longerade jag Svadde några varv. Väl behövligt kan jag säga. Han var också lite av en bråkis idag. Hängde sig över tråden och höll på...... Måste ta tag i honom mer nu. Få lite ordning och reda.
Hemkommen från stallet hade jag lite brått för då var det bara duscha och fixa sig snabbt för att därpå bege sig till gulliga Johanna som hade lite kräftkalas i kombination med 40-års firande. Det var trevlig. Blandade åldrar, snappsvisor, livemusik, dans och mycket mer! Kom just hem nu för en kostis sedan. Ska gå och tvätta av mig sminket och sådär, borsta gaddarna. 

Godnatt!

Spring för livet om det här är kärlek

Kom just in från ute. Emelie och jag satt i utemöblerna och somnade. Länge. Flera timmar faktiskt.... (?!) Skönt ändå. Fördriva lite tid. 

Upp imorgon runt 7. Tävling

It's too late and that's because of me

Ångest. Galet
önskar jag kunde spola tiden tillbaka två månader

Broken and used, scared and confused



Sitter i skolan. Inte gjort något idag heller.. Bara går och väntar på att allt ska dra igång. Jävla skolan. Men ska väl inte klaga än så länge som sagt. Börjar ju egentligen inte förräns nästa vecka. Imorgon om jag ens ska hit så har vi bara "lek".  Sammarbetsövningar, lekar med klassen. Går bara om vädret är bra, annars kan jag lika gärna vara hemma.

Känner mig helt.. Helt oglad helt enkelt. Ska gå och köpa en jacka när vi slutar. Får se om jag blir gladare av det.. Troligtvis inte. Dålig dag idag. Sen till körskolan - skriva in mig. Kanske sätta mig ner och plugga lite med Emelie där också. När jag ändå är där ju.

Imorgon åker Jens till Alanya. Skapligt tråkigt för mig. Skapligt kul för honom..

Just wanna shoot somebody

Skolan var ovärd idag. 15 min som var något att ha typ. Fick i alla fall nytt busskort. Gött. Lite irriterad nu. Måste andas lite. Lugnat mig tills om en timmmeeee



Nu är det bara önska mig själv lycka till....

For the day


Dagens facelook. (ser dock inte ett skit av maken och det pga ljuset bakom.....)

Får se om skoldagen är mer värd idag eller inte. Iofs skönt när det var som igår. Kom dit 30. Gick hem. Kanske skriver in mig på körskola idag. Köper en jacka imorgon. Lön imorgon. Nu ska jag åka med Richard till stan. Bra-skönt det - slippa busshelvetet

e.n.s.u.m.i.s.s





Let me love you

Magvärk länge nu. Många dagar

Allt bara går runt i huvudet. Och så ska skolan börja igen också.. Ae, orkar inte. Ett helt förbannat år kvar.. Och en evighet utan trygghet på alla möjliga vis. BRA HJORT je-je-jen..y. Borde ju veta vid det här laget. Dumt av mig. Dumt att tro något bra

It's over now

När man väl samlat alla krafter
till att ge allt ett nytt försök
rivs murarna på en sekund.

Lyckat

I just want to rewind time back



I've lost all i had

Everything good has an end

Ja, nu får ni inte gå och tro att min kväll blev skit igår! För det vart den ej, men kan gott och väl säga att jag fick i mig vätska för flera dagar framöver haha. Idag mådde jag väl som jag förtjänade som man brukar säga.. Kvicknade inte till förräns runt 19-tiden idag.. (!!)

Önskar jag kunde lägga upp lite bilder med outfit och så men har bara några snetagna bilder Jessica tog under tiden jag skulle fixa mig (och Emelie) och inte hade de kläder jag hade under kvällen sen. 





När jag väl vaknat lite idag kom Theo och Albin förbi och gratta och fikade. Trevligt, trevligt. Bra killar. Theo hade också med sig presenter! En koala med en kaoala på ryggen (?) och stjärnor till taket (!) som jag önskat mig sedan jag var liten haha. Gullligt. Awsome, så har just pyntat taket i hallen med det och ska nog sätta upp ett få antal över sängen med och se om jag står ut med det! ;)
Stjärnorna har inte "laddat upp" än så bilderna är lite sådär, fick ta med tänd lampa.




Imorgon är det dags för skola igen (love it). Tror dock jag kommer missa morgondagen haha. Bra första skoldagen och jag kommer inte.. Men har tandläkartid 30 min efter start..

18.ARTON.MYNDIG!!

Igår kväll drog Emelie och jag in till stan för att hinna med en tur genom marknaderna och se raketerna. När klockan sedan slog 00.00 blev det lite firande fööör... 


NU FYLLER JAG ÅR!

18


Nu sitter jag här nyvaken, ofixad och massa grattad från hundra håll. Och mer blir det väl antar jag.! Laddar upp för en heldag med oväntade och väntade överraskningar. Under dagen blir det hemmafirande av släkt och vänner och senare ikväll kör vi på utgång. Röj!!

Facelook eller outfit bilder kommer nog sen!

This is my song

2 timmar sedan... (svinglad och pigg Emelie)

Nu.... Svintrött och död(????) Emelie

It's all that i wanted but i lost it somehow

It must have been love
But it's over now
From the moment we meet
Till the time had run out

Cold water

Ass hole till hund. 
Kom in för en kortis sedan. Har suttit ute med Simon en stund och snackat lite skit och så. Ensam hemma ju, skapligt gött att ha en granne som gör en sällskap då. Väl inkommen i värmen, borstar snabbt gaddarna och gör mig redo för sängen - ae vad händer då? Såklart ja, ja då ska Siri börja gnälla som ett as jävel efter mamma och pappa. Mmmmm kul. Så fick då springa upp för etthudrafemtonde gången idag (har målat trappan så måste ta mig runt utevägen varje gång). Så nu ligger jag här uppe i soffan och får väl slagga här. Just nu är hundfan tyst men skulle inte förvåna mig om hon börjar snart. Typiskt henne. Hatar när hon håller på så här.....

Primum Familiae





Hittade lite bilder från förra sommaren.
Mormors födelsedag när vi var ute och käka.
Fint.

In case you didn't know I really care for you

But who's gonna be there forever? Well I guess it aint gonna be you..

Decide how you want it to be I'm not eternity



It starts to fall apart

I'm going under

Idag var jag som sagt barnvakt fram tills det var dags för jobb. Sedan blev det kort jobb för fick sluta skapligt. Droppa sedan av hos Angelica och Kricka på vägen hem där Emelie med familj var. Blev lite oplanerat chillkrök. Tills Emelie blev lite ostabil, lite vek. haha! Och Tommy med. Höll på att garva ihjäl mig. Lite uppvärmning inför nästa helg kan man säga. Gick av hemma hos Emelie när vi fick skjuts hem. Somnade till en snabbis i hennes säng i hopp och väntan om att Jensa skulle vara hos Walleman så jag hade sällskap hem. Men icke. Fick traska själv. Jag o grävlingarna...

Här kommer lite bilder från dagen i alla fall!











Baby-sitter



Idag kommer Elsa hit en stund. Faktiskt när som helst. Ska ha henne till jag börjar jobba idag! Ska bli mysigt, länge sedan hon var här och jag var barnvakt åt henne. Egentligen skulle hon ha sovit här med men jag jobbar ju idag så då funkar det ju inte. Så det blir väl att hitta på något roligt med henne idag, kanske rida ut en liten tur eller så.
Hoppas jag slutar tidigt ikväll så jag kan nyttja lördagen lite, när mina vänner äntligen är lediga!

Fly in to the distant







Jaha, så var det födelsedagskalaset klart!
På't igen om en vecka. 18. Arton. Arton år har jag levt då. Mycke eller lite? Tydligen länge nog att vara vuxen och klara sig själv - säger de. Sen måste jag faktiskt säga att jag är ganska nöjd med min tatuering. Lite liten och så, men det var så jag ville ha den. Dessutom, perfekt när det är första så man kan känna på't lite. Spelar i o för sig ingen roll, kommer ändå fler sen.. 

Imorgon kommer Elsa hit. Faktistk redan kl 11!! ojoj, dags att sussa ser jag när jag kikar på klockan. Woops! Aja, blir i alla fall barnvakt fram tills jag ska börja jobbe, då blire att slänga av henne hos Björn. Det blir nog bra det.

Disappear for awhile

Age of eleven, happy birthday!!









No one is going drag you up

He said

Risk it all
'Cause I'll catch you if you fall wherever you go
If my heart was a house, you'd be home

I'm not strong enough I know

Drog ett löp efter jobbe. Satte fluga i halsen utanför Tommy & Ullis -där mamma var. Mådde dåligt. Åkte med mamma resten av vägen hem.. 
Inte mycket kvar av "sommarlovet" nu, eller "jobblovet" som jag skulle kalla det. Bor mer på jobbet än hemma nästan. Bara sover hemma och käkar frulle. Tränar ibland. Sen iväg igen. Men snart är det slut på det. Och den möjliga ledigheten och friheten också. SKOLA. Vill inte. Nej tack! 1 år kvar..

Just say it

I am number four



Glutta just på "I am numer four" men familjen. Ledig idag ju, så passade på att spendera lite tid med familjen. ser dem ju allt för sällanm nu mera.. Jobbar ju alltid så vi går om varann. Hur som, bra film! Smälte lite lagom till huvudpersonen, sk. "John Smith". Sugslut såklart då, men antar att det beror på att det kommer en uppföljare?.. I guess. Har noll koll, men ett antagande bara.

I want to hold you but my senses tell me to stop

I remember every word you said



Promenix med Jessica. Hon dyker väl upp nu, exakt nu. puss

Life's a bitch and cash's king

Fingret gör ont än och jag solade lite igår - var ledig. Emelie och jag åkte ut med båten på sjön. Solade. Gick i land. Köpte fulaste kepsen och hatten jag sett i mitt liv. Bild kommer vart efter. 

Efter lite grillning här igår kväll kom Simon hit! Min nya granne.
"Ae jag sitter hos Jenny. Vi har ju tagit steget längre nu, vi är inte bara vänner, vi är också grannar!"
hahha, fuuuul. Sen var jag själv själv själv. Väntade en bra jävla stund i onödan på någon som aldrig kom. Dumt av mig, borde veta vid det här laget att man inte ska vänta och så. Utan bara... Bara gå sin egen väg and just don't give a fuck. Får tänka till lite. Så jag slipper vänta flera timmar. På ingenting.

RSS 2.0