Fan för Folktandvården

Skapligt irriterad på Folktandvården nu. Förra veckan, torsdag, gick jag dit med "akuttid" för en liten skitgrej som lossnat från tandställningen, men när jag ringde och frågade skulle jag komma in, inga konstigheter. Hon jag pratade med sa också att jag hade tid på måndag men att jag skulle komma in ändå. Kom in, blev fixad. Tandläkaren som hjälpte mig var inte min vanliga, men även hon sa att jag hade tid på måndag, och menade på att det nästan var onödigt att jag kom in i torsdags (fast att hon jag tidigare pratat med i telefonen sa att jag skulle), eftersom jag hade tid på måndag kl 9 igen.
Idag är det måndag, det är lov och jag gick upp 7.15 för att hinna in till tandläkaren. Sitter och väntar i 30 min sen frågar jag receptionisten och hon säger att jag inte har någon tid idag(!!). Hon hämtar tandläkaren jag hade i torsdags (för min vanliga är inte ens där idag) och hon nästan nekar att hon sagt något om måndagen men det var ju jävligt konstigt. Visst hon bad om ursäkt för missförstånd men när två av två möjliga säger att jag ska vara här på måndag kl 9 och min tandläkare inte ens är här så känns det skapligt irrrrrriterandeeee!!!! Så ska bara sitta och vänta på bussen i 40 min nu och åka på den i 50 min för att åka hem i vända, tillbaks till stan. Körlektion

Livet äger

Så tog man räknings-oskulden, 500 spänn

2011.10.26

Hej o hå!
Här sitter jag och köttar ihjäl mig med plugg- Organisation & ledarskap. Prov imorgon och har glömt böckerna varje dag fram tills idag. BRAAA JENNY. Bra att du tänker med... ----> hjärnan <--- (som Josse skulle ha skrivit).

Vad det gäller (förra) lördagens planer blev det lite ändrat. Stackars Jessica fick värsta allergianfallet (eller vad man ska kalla det) av hö't i stallet. Sjukhuset på dirren - så blev inget bada och så. Men Josse och Elin kom hit så käkade vi gott i alla fall. Wook och ris och sen vaniljpannacotta med färska jordgubbar på. Helt okej.
Sedan drog vi till Jeppe K på lite fest. Var helt okej tills det ballade ur. Stackars Jeppe.. Hoppas det löste sig.


Igår, tisdag, var det ju träningsdag med Josse så vi både simmade och gymmande(!). Kändes bra och värt. Gött som fan. Lite smått träningsvärk idag men hade förväntat mig värre! Så antingen tog jag inte i ordentligt eller så är jag mer biff än jag tror! haha


Imorgon kommer Josse hit så hon, jag & Emelie är själva så blir lite myskäk kombinerat med myskväll. Upp tidigt som fan sen på fredag, ClubFrukost på H&M 7.30 dvs. att vi måste dra hemifrån 6.45 - gamla vanliga... Men behöver ju inte krubba frulle för det får vi ju där! 

My baby don't mess around

Godmorgon på er!

Blev en sen natt, bara sovit knappt 5 timmar. Fyllechauffis med Lisa inatta. Körde världen runt typ.
Sitter just nu på danscenter eller vad det heter där Sejla har sin dans. När hon är klar ska Jessica handla lite utstyrsel till nästa helg, skoldisko/masken sen blir det åka hem och styra lite, stallet och så. Därefter blir det kvalitetstid med Jessica Axelhed innan Josse och Elin dyker upp! Då blir det krubb och roligheter, bada tunna och ha det mysigt. Sen kommer Lisa. Drar kanske vidare till Jeppe K senare. Bara ingen av mina bästa brudar drar sig ur. Kommer bli awsome, chill kväll!! Love my girls, fast att Emelie kommer saknas ikväller :(

Bild från gårkvällen

Duktig flicka

Åååå så fick man ett klart godkänt utan att ha pluggat (åkte ifrån böckerna i skolan förra fredagen, provet på måndagen där på)! >13 p var minimum. En annan gång fick jag MVG på ett svenska prov där samma situation uppstod. Skummade Beccas annteckningar lite 5 min innan och sen det resultatet. Grymt.

Idag, fredag = UF-dag. Skön dag. Kommer nog flyta på. Sen blir det mormor ikväll!

All my people

Kvällskvisten,

kallar man det ens det? Morgonkvisten har man ju hört. Men kvällskvisten??

Idag var det helt okej (ganska) slapp skola. Svenska och naturkunskap bara. Fast naturen var fan tuff idag. Efter naturen hade vi arbete på eget ansvar men gick inte bra för fanns inga datorer i bibban ledigt, och vi hade inte tillgång till någon annan datasal. BRA. Så blev inte ett skit gjort utan drog ner på stan men några av tjejerna. Blev några inköp från H&M (som vanligt....) under tiden jag inväntade klockan. Körlektion. Gick jätte bra!

H&M:
  • Gråmelerad munktröja (väst) m. dragkedja, ord. pris 199:- rea pris 99:-
  • Svart linne m. halvbreda band, knappar hela vägen ner mitt fram, ord. pris 149:- rea pris 50:-
  • Nätkorgar för förvaring av småsaker, vita, 3- pack, ord. pris: 99:- rea pris 50:-









P.S
Gårkvällens/nattens inlägg om att försova mig stämde idag mycket bra. Hade 20 min på mig att vakna, klä på mig, käka, sminka mig osv. Ville inte dra utan smink för visste inte om vi hade spexfoto eller så idag heller.. Men hann med bussen i sista sekund IGEN - tackvare pappa som körde ut mig. IGEN.

P.S 2
Köpte två nya trosor från GinaTricot, bild och info en annan dag!
D.S

00:37

Som vanligt vaken tiden på dygnet. Etta veta någon som kommer försova sig imorgon = springa järnet till bussen/missa den. Yeahaa!!


Fyfan.. Haha :(

Jag vill flytta


Mamma och Richard sitter och spånar på ifall Richard ska flytta hemifrån snart. Till hus. Jag vill också. Skulle så himla gärna vilja flytta hemifrån. Själv eller med stadigt sällskap - men det har man ju inget nu så som det ser ut nu, själv. Vill kunna klara mig självständigt och så. Ha körkort och vara vuxen. Vill inte bo i lägenhet. Vill ha stallet intill så jag kan ha hästen där. Ha ett jobb. Orkar inte gå i skolan mer. Visst, det är bara drygt ett halvår kvar. Sista månaderna/veckorna blir väl slappa antar jag. Men i alla fall. Skoltrött. Hur som, vill flytta hemifrån och göra i ordning. Göra hemmet precis så som jag vill ha det. På mitt sätt. Så det blir mitt hem. Eller vårt hem, senare i livet. 

Bli platt

Hallå där!

Äntligen sitter jag vid datorn igen. Blir mycket bloggande från mobilen nu mer = fulare/skabbigare inlägg haha. 
Praktiken funkade bra idag och som jag misstänkte rullade dagen på bra. Hoppas jag får jobba några dagar i november också! Erbjöd mig åt en annan tjej som ville få ledigt då att jag kunde hoppa in för henne, men vi får se vad butikschefen säger om det på måndag. 

Idag har jag inga större planer. Får se om jag orkar ta tag i något plugg ikväll eller om det blir tv:n och jag som dejtar i mörkret. Innan dess nu ska jag i alla fall ut och gå med Jessica snart. Känns bra. Känns bra att röra på sig så man håller igång hela tiden. Vill ju bli lite fit nu. Senare droppar Lisa förbi en stund så ska vi reda ut vems och vad som tillhör vem efter tema-festen.



Köpte en ny, himla mysig tröja idag på jobbet, H&M:
stickad tröja m polokrage, oversize, gammelsora/begie, 199 :-

Låt dagen gå

Sitter i bilen på väg in till jobbet/praktiken. Skittrött! Ändå gick jag och la mig skapligt igår. 23.

Nu är det i alla fall dags för praktik. Kom in och handla av mig idag vetja! Känns som dagen kommer gå snabbt men det vill jag också. Vill ha fredag så jag kan åka till Örstorp och pyssla om mormor & Zasse.

Stundens läge

Skitdag med skitväder

Dagen började med regn och jag hann med bussfan precis på håret tackvare pappa som skjutsade mig till hållplatsen. Dagen har fortsatt mörk och jävlig och man blir ju bara ledsen. Och sen mormor med. Så himla orolig för henne. Åker definitivt till henne på fredag. Har egentligen lovat att vara barnvakt då men får väl ta med mig de små fröna.

Just nu ligger jag i soffan hos Marina & Fredrik och bara pustar ut. Har precis agerat cykel- & styrketräning. Trött som fan nu. Men innan läggdags blir det äpplekaka som Marina precis gjort. Ska bli gott! Kanske skumma något uppslag i körskoleboken med..

On my way

Nu ska jag helt ärligt bli bättre på det mesta. Vet att skolan kommer vara tuff nu och vet ungefär hur mycket jag ärligt orkar satsa, men ska försöka underlätta vardagen genom att planera bätte. Och hur många gånger har jag inte sagt så? Massa.

Ska se om jag kan göra något åt bloggens skitroliga utseénde också. Någon som vill hjälpa? Helt okej så fall. Får nog ta det frammåt helgen. Nu är det fullt upp. Som vanligt.

Everlasting strength ♥

I'm not your star

Efter en relativt lugn helg med Louise-chill respektive grabb-chill är det äntligten måndag igen. Älskade måndagar.... Veckans jävligaste dag.
Men det är bara bita ihop. Sitter i skolan nu och väntar på att organisation- & ledarskapslektionen ska börja. Ååh är så trött på skolan!

Håller på att fundera ut min nästa tatuering. Eller två vet jag. En är helt hundra, den andra vet jag inte vart och jag vet inte exakt motiv men den ska vara en symbol för mormor. Love

Om the bus

Sitter på bussen nu med trehundra andra människor. Vi trängs. För det är trångt. Själv har jag en väska på typ 20 kg: träningskläder, simkläder (+ handuk m.m), ett par skor, kläderna jag hade på mig igår + skolböcker och övrigt skolmaterial och sist men inte minst, körskoleböckerna. För att göra det hela ännu mer intressant handlade jag en hel del förut på H&M HOME där vi har massa rea!! Bl.a en dörrmatta, påslakansett, handdukar och massa mer. Blev också inköp av ett 3-pack trosor och ett linne åt Emelie. Ifall jag hinner publicerar jag bild sen!
Ciao

Om the bus

Sitter på bussen nu med trehundra andra människor. Vi trängs. För det är trångt. Själv har jag en väska på typ 20 kg: träningskläder, simkläder (+ handuk m.m), ett par skor, kläderna jag hade på mig igår + skolböcker och övrigt skolmaterial och sist men inte minst, körskoleböckerna. För att göra det hela ännu mer intressant handlade jag en hel del förut på H&M HOME där vi har massa rea!! Bl.a en dörrmatta, påslakansett, handdukar och massa mer. Blev också inköp av ett 3-pack trosor och ett linne åt Emelie. Ifall jag hinner publicerar jag bild sen!
Ciao

Brun eller blond?

Det spelar ingen roll vad ni säger om det just nu, för jag kommer inte färga håret förrän tidigast i februari månad. Tror det är ett år sedan jag färgade då. Grymt som fan. Har ändå svårt att bestämma mig, ska jag vara brun eller blond sen? Något att fundera på bara. Har ju ändå inget annat att tänka på ju......



Körskolan gick bra idag. Blev ingen träning med Josse idag, inte riktigt frisk än. Kanske lika bra. En annan känner sig inte hundra procent cool heller. That's it. Sitter hos Marina & Fredrik nu och ärligt fryser röven av mig. Frusit konstant sedan igår typ. Det är ju förjävligt. Säkert något virus som är på ingång eller helt enkelt skaplig järnbrist.
Marina är så go så hon har värmt vetepåse till mig som jag har över axlarna nu och brasan brinner på för fulla muggar. Ska dra mig mot tv:n nu och mysa ner mig med M & F, glo på fotboll. Dricka te. Äta nygjord äpplepaj. Fyfan vad gott.

imorgon, onsdag + ledig, torsdag = utgång
(ska i alla fall ut och ta varsin bärs eller så)

I want to help you

Blogg-appen verkar ha fuckat ur!! Har inte kunnat blogga på flera dagar. Oavsett om jag har försökt publicera bild eller inte.

Var i alla fall sjuk igår. Halsen som strejkade lite. Fick inte ens igenom ett litet, litet piller genom halsen. Satt fast mitt i mitten. Jävla skit. Men borta nu. Får se om det blir någon träning med Josse idag (tisdag). Hon var också lite halvkrasslig.
Avslutar i alla fall skoldagen med körlektion och lägger på teorilektion på det innan jag beger mig mot Finspånget. Gött kött

7/10-11

Skolan gick hyfsat idag och en ytterligare idé till UF år på gång. En gammal goding som tagits upp igen. På väg hem mötte jag Emelie på bussen så hon hakade på hem så käkade vi lete spätta, pluggade religion och sedan blev vi uppraggade en sväng till stan med ett stop vid Klinga inkluderat (så klart)!

Nu har jag hängt vid TV:n ett tag och slöglott med Siris städiga pipande i öronen. Det är så behagligt



B-bilder från i tisdags, på g till UF-kick off


P.S
Körskolan ringde idag och vill att jag kör
halkan på måndag nästa vecka. "Okej" sa jag
.

OCH så blir jag fortfarande galen på blogg.se-appen, kan  fortfarande inte publicera inlägg med bilder osv!!

Name Day

Igår gick praktikdagen ganska fort och jag fick fortsätta min kassautbildning. Efter praktiken drog jag på körlektion, dubbelpass. Men det var helt okej. Skulle vilja satsa all min tid på körkortet nu. Men det går ju icke..

När jag kom hem kom Emelie så satte vi och och plugga lite körkort. Syrran gav oss fotbehandling, fotmassage - skapligt skönt. Sen blev jag så jävla trött alltså, helt död - och imorse när jag vaknade fortfarande helt jävla död!! Fattar inte.. 

Nu är det dags för mig att dra på naturkunskap b-lektion i flera flera timmar.. Och sen har jag namnsdag idag.
Tjohopp tjohej!

Damn it



Sitter i skolan och har just gjort ett handelsprov. GICK ÅT HELVETE. Verkligen.. :(
Nu ska jag i princip bara vänta på att klockan blir 14.00 så jag kan gå på UF-kick off. Den slutar 16.00, så efter det ska jag vänta yttligare till 17.30 eller 17.40 innan teorlektionen på körskolan börjar. Mycket dötid idag. Blä

Längtar tills ikväll, Josse-&-Jenny-kväll-ikväll!!

Freedom


GRATTIS LISA TILL KÖRKORTET!!!!
Som ni förstår tog Lisa körkort idag, så jävla skönt och så jävla braaaa. Blev såklart att dra några varv med bilen förut, Lisa och jag. Några lätta ärenden plus Klinga och köpte glass. Underbart förutom att mina gaddar värker as :( :(
Imorgon har vi prov. Inte börjat plugga än men ska det snart, fast är astrött... Där på har vi UF-"kick off" i två timmar sen slutar jag. Skönt, kanske ni tänker, men icke. Då är det som varje tisdag körskoleteori på körskolan och på det Finspång för träning med Josse. Sen slaggar jag hos Marina som i vanlig ordning innan praktiken!

Darkness

Fyfan vad mörkt det är ute så här på morgonen. Man blir ju knappast varken piggare eller gladare.
Sitter på bussen och ruttnar, ska snart gå av. Feministiskt självförsvar. Sen ska jag en snabbis till skolan innan jag ska till tandläkaren igen.. Vill bara bli klar med skiten

Yes I can

Det gick även bra att servera igår. Skön stämning som fan, hade velat stanna kvar på festen! haha. Farmor körde hem mig sen och med tiden kom Jeppe K och Emelie m bilen halvfull och hämtade mig. Var på g till Kimstad med droppade av i Blacka och mötte upp mina små pojkar och Jenka. Natten liknade natten innan fast mer onykterhet. Inte för min del men för en del andra hehe.

Lite irriterad på blogg.se-appen, kan inte publicera några bilder?! Lite irriterande, nu när jag väl tar lite kort då och då. Perfekt material för bloggen, men icke.

Fick lite nya träningskläder av morsan och farsan idag, nya träningsbyxor, träningströja och två sportbh:ar. Nöjd. Tack!

Whole day

Blev inget med att städa igår.. Saker och ting kom i vägen och blev fördröjt. Jessica och Emma kom förbi en sväng men drog sen till Blacka. Själv åkte jag till Vånga och träffade alla mina saknade pojkar! Åkte och hämtade Lisa så hände vi lite. Råkade också ge Fredrik en nit i fejat :(

Sitter hos farmor nu, nyss ätit, ny-hemkommen från H&M och laddar om batterierna för nästa jobb!

RSS 2.0