29 augusti 2013

27 augusti 2013

Haft en mysig kväll med killen som hjälpt mig bygga ihop en låda till altan att ha lite dynor och filtar i. Blev jätte bra!! Så nu ska den bara målas och det blir väl till helgen om allt går som väntat.

Har ledig helg så har tänkt hinna med en hel del, främst ute. Ska försöka få bort en ros med som växt upp mitt i vår fina rhododendronbuske.... Men vet inte hur?! Vet inte hur jag ens ska komma intill den för den är mitt-mitt i busken... Har hört att de bara vill bästa upp igen om man klipper av dem.. Får väl försöka gräva bort den om det går... Någon som har något andra tips?

God morgon

Ferrari vs. Lamborghini, Stockholm 2013





 
 
 

7 augusti 2013

Inte så ofta jag hittar hit nu för tiden, har så fullt upp med annat... Jobb, huset/lägenheten och katten!! Vi skaffade en liten kattunge för knappt två veckor sedan, jätte söt! Skrållan heter hon, för hon gapar och skriker så dan't varje gång vi går in i köket för då vill hon ha mat, haha.. 
 

I föregående vecka var vi i Stockholm ett par dagar och äntligen, äntligen fick jag ge Theo sin 20-års present som han (och jag) har väntat på sedan i april(!!!). Gav honom en upplevelsepresent, att få åka Lamborghini och Ferrari. Blev uppskattat! Men det har ju som sagt tagit sin tid att få det att hända då det varit mycket krångel med företaget jag bokade upplevelsen hos.. 
Men det blev till slut en lyckad tripp, allt gick bra och vi sov kvar i Stockholm, var ute och käkade gott och bara hade det väldigt bra och mysigt! Min fina Theo. 
 
Huset börjar i alla fall ta form. Kök, sovrum och vardagsrum är mer eller mindre klart! Eller klart, man blir väl aldrig klar för man kommer ju alltid på nya idéer och får ny insperation, men vi är helt klart nöjda för stunden. Pågående projekt just nu är garderoben (walk in closet), som står redo för att inredas...  
Har haft ett bra flyt idag och hunnit med så mycket känns det som. Har ridit min häst, varit ute och sprungit en intervallrunda (i värmen!), rensat och städat det sista i mitt rum hos mamma och pappa, gjort egen müsli, handlat mat, damsugit och tvättat här hemma, färgat ögonfransarna och gjort naglar med gellacken. !

 
Idag känner jag mig duktig.

3 augusti 2013

Hur snygg får man vara?!

RSS 2.0