Krasch - som vanligt

Sitter i skolans bibliotek med Amanda och pluggar
lite inför kommande handelsprov - marknadsföring.
Vips som det var för några minuter sedan så dog varenda jävla dator och mer eller mindre alla dokument försvann eller gick inte att återskapas - SOM VANLIGT!! Trött på skiten. Att dokument bara försvinner/stängs ner utan att kunna återskapas till 100 % sker flera gånger i veckan på våran skola. Inte konstigt att man blir trött på skiten och bröjar tappa hoppet. Fick skitbetyg på senaste inlämningen i religion med. Har så jävla mycket nu fattar inte hur jag ska hinna..... Måste prioritera något. Körkort .... Eller skola.....?? Båda funkar inte.

Och fotbollsträningarna blir jämt kaos med. Kan aldrig gå. Alltid är det något. Nu har jag inga skor - varit på jakt efter ett par bra ett tag, och när man äntligen hittar något så är de givetvis slut i min storlek fram till våren. VÄRT................




För att försöka vända på leken och se något halvkul så saknar jag sommaren förjävla mycket. Visst, jag lever än - ingen snö och slask ute, men tänk så himla bra man hade det i sommras trots vissa omständigheter. Man kunde leva lite. När det passade drog man på en kvart till Kimstad och vidare till Varamon, helt utan förvarning. När det passade kunde man ha dragit och tältat (fast passade inte med grabbarna grus som skulle med) liksom att dra till Regna och dansa.
Längtar till våren och sommaren. Kunna avsluta och göra klart mina studier. Gå på bal och studentfester och bara känna aldrig mer skola (tills jag vet vad jag vill bli).

Vaken

Ledig idag. Men till min vanliga tur hade jag tandläkartid kl 9 så det var bara hoppa upp ur sängen innan solen gått upp i alla fall. Och som en fortsättning på det hela släpper vi en körlektion i eftermiddag med. Där mellan och efter blir det stenhårt plugg! Organisation & ledarskap, marknadsföring och körkortsteori. KBK..!

Chockad

Idag kan det ha hänt en sak som riktigt riktigt chockat mig för första gången på länge. En häst i vårt stall, Basse, har idag avlidit då han blev påkörd av en timmerbil ute på vägen. Staketet hade gått sönder och Basse hade gått ut. Kan verkligen inte fatta att det hänt. Tänker så himla mycket på ägaren till hästen, Bella. Har tänkt på henne hela dagen sedan jag fick höra. Har bitit mig i läppen ett x-antal gånger idag för att hålla tillbaka tårarna. På väg till Finspång efter bilskolan satt jag nästan själv på bussen. Då släppte allt. Blev så oerhört ledsen och jag för första gången på dagen tillät mig själv att verkligen tänka på det. Hade det varit min häst, Svadde, vilket det lika gärna kunnat varit (de delade hage) vet jag inte ens vad jag hade gjort... Kan inte ens tänka på det utan att bryta ihop. Och sen tänker jag på Bella igen. Så fortsätter man vara ledsen. Så himla overkligt allt...

http://bellabodelsson.blogg.se

Många extra kramar till dig idag Bella. Och många, många kramar.

Old times

Sitter vaken (börjar 10 idag) och dricker lite te framför datorn innan det bär av till skolan. Känns som förr, typ i ettan och kanske början av tvåan. Gjorde jämt det då. Lämnade ett avtryck i bloggen osv.

Det är grått och regnigt ute idag. Man blir ju inte så glad precis. Efter skolan ska jag till körskolan och köra lite. Var ett tag sedan nu.. Sen ska jag till Finspång som varje tisdag, fast ska inte träna :( :( :( därför jag inte hinner då min kusin Almina fyller 10 år idag och det ska såklart firas! Och så vill man gärna hinna med en solning för veckan med. Får se vad tiden räcker till!

Start på praktisk lektion manicure idag med. Spännande!

Är det inte sjukt, så säg?

Söndag och den vanliga söndagsångesten är på plats.
Vad som kan kännas lite lite lite bra just nu är att det snart är torsdag. 

Var  på Bodaborg med laget igår. Det var skitkul men allt det roliga lämnade sina spår, så väl synliga som osynliga. Har allt från träningsvärk i hela överkroppen till blåmärken och bulor var stans! Efter Bb så hoppade jag av och hjälpte hos Emelie i Blacka som var barnvakt åt lillkusinen Agnes, 2 år. Det var mysigt!

Idag skippade jag fotbollsträningen pga. att jag ännu inte införskaffat mig några nya dojor - men det ska det snart bli ändring på. Nästa helg ska jag köpa mig ett par nya så att man kan bli en del av laget igen hehe... 
Så, istället följde jag med brorsan till Vadstena och köpte/bytte bil av en ganska så helt okej snygg kille. Ångrar inte att jag följde med! Som bonus så verkade han också ganska så helt okej trevlig och CHARMIG också! Ska börja följa med my broe lite oftare så kanske man kan få någon fisk på kroken hehehehe. he. he.

Nu sitter jag med körkortsteorin och bara villllllll bli klar med skiten mest av allt nu!! Orkar inte hålla på med detta mer. Vill bli klar och gå vidare. Vill kunna fokusera lite på skolan och få något hyfsat betyg för en gångs skull... Inte låta körkortet störa

Vart tog sommaren vägen?? Längtar redan till sommaren igen.
Vill inte ha blåst, regn och kyla. Och snart snö...

Blandade känslor

TORSDAG.
Hade en lektion idag, prov, tog ca 30 min sen slutade jag. Men satt kvar och pluggade lite med företaget. Lika bra. Efter lunch någon gång drog Becca och jag ett varv på stan lite halvsnabbt. Sen mot tåget > Kimstad > Blacka > sola. Har egentligen träning idag men, skulle vilja gå men naturligtvis är det något i vägen så denna gång hedrar (...) vi halsen för död hemma kväll. Helt själv. Jag och Loket Olsson kanske, hörde att det var BingoLotto ikväll med honom. Kul.

Snart 24:e ska bli bra. Hoppas jag.
Blandade känslor.

Trötter

Efter att ha sovit mer än 7 timmar blev det idag tisdag och jag avslutade mitt iv-val (självförsvar) igår vilket innebar ledighet fr.o.m lunch. Följde med faster Marina hem direkt istället för att gå och såsa i stan. Hade tänkt plugg hos henne men somnade på 3 röda typ. Vaknade och gjorde ett nytt försök - somnade. Tog mig till slut i kragen och drog och tränade med Josse. Hemkommen, duschad och mätt på Marinas ciabattas somnade jag åter i soffan(?)!! Nu är klockan drygt halv elva och jag är död..... Något är fel?

Fyller ut inlägget med en bild på min goda vän Fredrik och mig sedan hösten. Observera mitt långa hår. Imorgon ryker det!

Return

Äntligen är min sköna hemma från varmare breddgrader. Välkommen hem Jessica Axelhed, du är saknad. puss

Forever is to long

Inläggen igår blev lite konstiga, men allt det pga. bloggappen. Här försöker man vara lite smidig och blogga från mobilen och hålla bloggen fräsch och uppdaterad. Men icke. Eller jo, fast det blir sällan bra ju. Blir tusen gången bättre från datorn.

Sitter i skolan nu och bara känner... HÄRLIGA MÅNDAG. Eller?? Nja..  Skulle helst vilja dra hem men har naturkunskapsprov sista lektionen så kan inte dra. Vill inte i alla fall, vill få det överstörkat. Känns som att jag har tillräckligt att göra ändå nu. Skulle behöva sitta hemma i 3 dagar och bara plugga non'stop.

Veckan passerar väl som i vanlig ordning:
måndag - plugg och stall. Hoppas på att jag hinner löpa/ut och gå ikväll. Behövs!
tisdag - slutar 12.10, hem och käka och packa väskan för att bege mig mot äggskallebyn och träna med Josse. Slagga hos Marina.
onsdag: plugga, plugga, rida, plugga...
torsdag: plugga, träna styrka med fotbollen, plugga
fredag: VARVA NER och vara barnvakt åt Ester


Jappjapp, och lördag-söndag är ännu oplanerad så vitt jag vet.

Bilder från igår kväll

Första bilden: under uppvärmningen av tunnan. Fick ju springa hur många gånger som helst och elda!

Andra bilden: ready to go!!

Hjälp!

Blev att hoppa i badtunnan en sväng med empalianen Emelie. Mycket skönt. Satt där från 22-tiden tills för bara 30-40 min sedan. Mysigt. Vi tände alla lyktor och gjorde det mysigt som bara den! Sedan kom även Richard förbi och värme sig lite.

Men när vi väl skulle gå hem, Emelie och jag är nästan nakna och Richard sitter kvar i tunnan, hör Richard ett ljud och ssshh:ar oss. Ljudet kommer närmre och låter bara högre och högre. Löv som prasslade och jag sa att det bara var en gammal grävling eller något, men R var övertygad om att det var älg (stora kliv, osmidigt) eller vildsvin (osmidigt). Efter en kort stunds lyssnande och försök till att se något upptäcker vi att vad det än är så är det två av dem!! Var det en unge med mamma var det bara springa sa både E & R. 1,5 min senare är vi hemma. Inte allt för påklädda, lite rädd och spända och jätte kalla. Jag tyckte det var jätte spännande ville se både ett gris och älg! Hemma stod vi och lös med lampan ut mot berget/skogen. Såg inget men hörde ännu..


OBS! Ett inlägg från söndag 14/11-11 ca 01.26

Rökstorp

Ny kategori  här på bloggen: Rökstorp.
Kommer att ladda upp lite bilder och info då och då om brorsans hus (hyreshus, so far...) som är ett totalt renoveringsobjekt från botten till taket. Hela "trädgården" ser ut som en jungel, eller ja, den har gjort. Vi har sedan drygt 2-3 veckor sedan börjat röjt och styrt.

Idag har hela familjen förutom Jessica som var på match varit med och hjälpt till där. Farmor och farfar vad där och Olle och Marianne (ägare av huset). En heldag med eldning, målning, röjning av träd och sly och så rev vi en gammal bod som kommer på bilder här nedan. Det var tur att vi hade brasan som vi eldade grenar och skit i, annars hade jag frusit ihjäl. Nästan hela huset är i alla fall målat också - endast halva långa gaveln som syns på kommande bild består ännu omålad. Den vita färgen kan vi tyvärr inte måla nu för det är för kallt ute så det får vi göra frammåt våren. Men det finns ju bra mycket att göra ändå. Och som sagt, ett renoveringsobjekt. Ska visa er insidan någon dag sen. Eller om jag kanske tar det delvis, rum för rum och jämför och visar i och med renovering av separat rum. Det kommer bli bra sen.
Enjoy!

Kör

Fredag, fredag.. Stressat som ett as i skolan. UF.

Sitter med Theo i bilen sedan några timmar tillbaks. Gör inte ett smack. På g in till stan nu och ska öva på (nykter) mingling på fest. Japp japp. Fartfylld fredagskväll men vad gör man

Tur att Theo är ganska schyst

Framtid

Vill ta körkort, köpa bil, få ett fast jobb, köpa hus, skaffa hund. Mina mål just nu

Du får inte ge upp utan en kamp

Jahopp, kom inte i säng förrän strax efter 01 inatta.. Mamma väckte mig 6.20 idag och bussen rullar iväg 6.45. Men jag hann! Nu väntas som sagt en fullspäckad dag

Let's copy everything around us

Fördriver några sista minuter innan  sängen kallar på mig. Taggar ner med en ordinary list i hopp om att känna mig så jävla trött så man knappt orkar gå till sängen. Sjukt underbart när man faller ner där sen då. Imorgon kör vi på UF-företaget rullar, fått in våra "mattor" , sista (och enda) provet i självförsvar imorgon också. Och avslutar tisdagskvällen med Finspångs-häng hos Marina & Fredrik.
pusspuss

UTSEENDE
Jag är kortare än 150 cm. – nix
Ibland tycker jag att jag är ful - ja
Jag blir lätt brun.- nja
Jag skulle vilja att mitt hår var av en annan färg.- alltid, när jag är blond vill jag vara brun och vice versa
Jag har vänner som aldrig har sett min naturliga hårfärg. – njae, har min naturliga nu
Jag har en/flera tatuering(-ar) - ja man
Jag har haft/har tandställning. - ja man
Jag har glasögon/linser. – både och vid olika tillfällen
Jag skulle gå på plastikoperation om det var ofarligt och gratis. – nej
En helt okänd person har sagt att jag är snygg. – ja
Jag har mer än två piercingar. – jappjapp
Jag har piercingar på andra ställen än i öronen. - mmm
Jag har fräknar. - no

SKAMLIGHETER
Jag har sagt ”lol” i en riktig konversation – hör inte till vanligheterna, nej
Jag har pissat på mej av skratt. - nej
Jag har fört konstiga grisljud när jag skrattat. – möjligt
Jag har gråtit av skratt.- ja absolut, flera gånger
Jag har skrattat tills någon form av dricka har kommit ut ur näsan. - haha ja
Mina byxor har gått sönder på en offentlig plats. – hm.. mjaa..

HÄLSA
Jag föddes med en sjukdom. – nej
Jag har fått stygn på ett öppet sår. – noppe
Jag har brutit ett ben i kroppen – neeee
Mina tonciller har tagits bort. – ?? antar att de inte har det, vet inte ens vad det är
Jag har suttit hos läkaren med en vän. – det har jag
Mina visdomständer har tagits bort. – EN!!! farligt ont
Jag har genomgått en allvarlig operation. – nja.. hängde väl inte på liv och död direkt men..
Jag har haft vattkoppor.- jahaaa då
Jag har haft/har astma.- nej

RESANDE
Jag har kört/åkt mer än 300km på en dag.- jaaa
Jag har flugit. – ja
Jag har varit i Ryssland.- nej
Jag har varit i Kina.- nej
Jag har varit i Sverige. – ja, faktiskt
Jag har varit vid haldefjäll.- nej?
Jag har varit i Japan.- nej
Jag har varit i Usa.- nej, inte än
Jag har varit i Afrika.- nej

ERFARENHETER
Jag har tappat bort mig i min hemstad.- mycket möjligt
Jag har sett en fallande stjärna. – mm
Jag har önskat då jag sett en fallande stjärna. – varje gång
Jag har varit på en offentlig plats i min pyjamas. – ja en snabbis
Jag har tryckt på alla knappar i en hiss. – nej!!
Jag har sparkat en kille mellan benen.- när jag var liten och oförståndig kanske
Jag har varit i ett casino.- nej
Jag har hoppat fallskärm från ett flygplan.- neeeej
Jag har lekt sanning eller konsekvens.- många gånger
Jag har druckit en hel liter mjölk på en timme. – nej..
Jag har åkt skidor. – ja
Jag har fångat en snöflinga på min tunga.- yes
Jag har sett norrskenet.- ja!! lite har jag för mig, ifall jag minns rätt
Jag har suttit på ett tak på natten. – ja, kyrkotak
Jag har åkt taxi. – ja det hade jag visst..
Jag har ätit sushi. - nej
Jag har åkt snowboard. – nee

DÖDEN
Jag är rädd för att dö.- nej
Jag hatar begravningar. – kan kanppt minnas sist jag var på en, var så liten då men det är ju förjävligt fint och  sorligt på samma gång
Jag har sett någon dö.- nej!!
Någon nära till mig har försökt begå självmord. – inte så vitt jag vet
Någon nära till mig har begått självmord. – nej

MATERIALISM
Jag äger en mp3 / ipod.- ja
Jag äger många dyra designerväskor. – inte min grej
Jag äger något från h&m. – hahah NAHE??
Jag samlar på serietidningar. – nej
Jag äger något från benetton. – nej
Jag äger något jag köpt på tradera/e-bay. – ja

RANDOM
Jag har stulit en bricka från en snabbmatsrestaurang. – nej
Jag har lätt för att öppna mig för nya människor. – ja till viss del i alla fall
Jag dödar inte insekter.- every single time (men inte skalbaggar!! låter så äckligt)
Jag svär ofta.- ja
Jag sjunger i duschen.- nej, slutat
Jag är en morgonperson. – !! HAHA
Jag är en sportfanatiker- det är väl att överdriva men är ju intresserad
Jag tvinnar mitt hår mellan mina fingrar. - inte vad jag vet
Jag är bra på att baka.- nej men jag gillar bakat
Jag skrattar åt mina egna skämt. – allt för ofta
Jag äter snabbmat varje vecka. – i snitt kanske..
Jag är bra på matematik. – NEJ
Jag tror på spöken - nej
Jag kan inte sova om det finns en spindel i rummet. - nej måste ropa på farsan så han fixar bort den
Jag är väldigt kittlig. – ibland, ibland inte
Jag älskar mörk choklad. - nej
Jag biter på mina naglar. –  nej
Jag är bra på att minnas ansikten. – mm
Jag är bra på att minnas namn. – sådär
Jag har ingen aning vad jag vill göra med resten av mitt liv. – mycket riktigt
Mina svar är ärliga. – ja

Sex
Dejtat en av dina bästa kompisar? – inte dejtat direkt
Blivit arresterad? – nej
Blivit kär vid första ögonkastet? – nej
Fått ditt hjärta krossat? - ja
Sagt att du älskar någon utan att mena det? – nej
Busringt till nån? – jappjapp

Done with that!

Jaha, då har man äntligen slängt ihop några rader psykolog! Gick skapligt trögt ett tag och allt gick bara sämre och sämre men efter ett kort samtal med Becca kände jag lite ny energi och lite nytänk. Tack för det Beccis!!

Jappjapp


Så var man tillbaks med många kilo böcker på bordet igen. Älskar skolan. Riggat upp med vetekudde och filt, pringles-chips, popcorn, coca-cola och  te som jag kommer att varva om gång på gång under kvällen. Nu kör vi, psykologi A. Jappjapp. Uppdaterar senare om jag har tid! Och redigerar bloggens utseénde

LOVE LIFE ... Eller??

Så var det söndag och lovets sista dag. Kapten Röd vad skitbra igår! Synd att det inte hände något kul efter det så att man i princip drog hem och sov istället (efter en tur till Becca och sen en sväng med Anton till stan för att konsumera lite krubb).

Idag är det som sagt söndag och jag har haft fullt upp som i vanlig ordning. Jag har fortfarande fullt upp. Egentligen inte ens tid att blogga men kan inte koncentrera mig på plugget som jag nu behöver göra när det bara är en kvart kvar tills det är dags att dra på träning! Min första träning sedan i våras?? Okej några undantag i höstas men det var så lite så det räknas knappt. Synd att man ska vara sjuk nu bara. Hostar och är hes.....  L O V E   L I F E



bild från tidiga hösten 2011

Pump it

Godmorgon världen!

Sorry for bad update, men appjäveln som inte vill..

Igår blev det chillfredag, först gym med Josse och Fredrik sen hem, Josse och jag tröck i oss lite pizza i hopp om ersättning för vår träning. Vill ju inte tappa hull! Sen kom massa grabbar till oss. Och Emelie. Vi mös med TV-häng och Myran hade med sig lille Sickan som mös på mina ben all night long. Se bild.

Sitter på Medly i Finspång med Josse nu, precis tränat klart så väntar på morsan och farsan som är på kalas med Sejla i äventyrsbadet. Känns jävligt bra att ha tränat så här på morgonen. Redo för en ny dag med..... KAPTEN RÖD i Blacka!! Kommer bli fettttt. Får se om det blir krogen eller hemmafest efter sen.

Hinner jag blir det en uppdatering på kvällens klädkod!

RSS 2.0