Vårjacka

Sitter i skolan och fryser ihjäl som varje dag. Idag har vi tretimmars-hålet. Sjukt tråkigt. Men ska passa på att plugga tänkte jag.  Är lite förvirrad. Känns som vi har skitmycket att göra med jag vet inte riktigt vad jag ska göra eller vart jag ska börja. Och imorgon ska jag tydligen på typ hälsoundersökning hos skolsköterskan. Eller ja, alla i våran klass typ. Konstigt nog har dom krockat lite tror jag, för jag Becca och Andreas har fått samma tid?
Ikväll när jag kommer hem ska jag och mamma träna. Ska se om jag får med henne på en löprunda också. Vore trevligt.
Har hittat en jacka som verkar snygg. Har bara sett den på avstånd i verkligheten. Den verkade dock inte lika snygg då. Men om jag hinner efter skolan, i väntan på bussen så ska jag ner och kolla på den. Se om det är något att ha.  Såg också ett par tygskor på stadium igår, de såg våriga ut och fick mig att känna mig lite glad och pigg för ett ögonblïck. Får se helt enkelt.


I know it's not much but it's the best I can do


♥ j

Some new stuff

H-h-hello!
Var ett tag sedan jag bloggade, men har haft fullt upp med träning, skola och stallet. Har inte heller haft/fått särskillt mycket inspration att skriva om något direkt heller. Men ska jag se om jag kan hålla mig lite mer uppdaterad?
Hur som, orkar inte skriva om helgen direkt - för Emelie skickade inga bilder som hon lovat. Men har iallfall spenderat den med Emelie om intresseklubben anntecknar. Nåväl, efter skolan idag åkte jag ner till stan för att möta dady cool. Vi gick runt lite och letade skidkläder som han och mor så snällt ville betala åt mig tihi. Hade tänkt mig ett par lila skidbrallor och en svart jacka - men då skulle det ju ha varit i rätt storlek med. Men icke. Så till slut bestämde jag mig för jackan ovan som var väldigt bekväm och dessutom snygg! (kameran är katastrof-dålig) Och sedan blev det ett par vanliga enkare svarta skidbrallor. Valde mellan dessa och ett par lite dyrare, men det var ingen större skillnad på varken funktion eller design så jag tyckde att dessa kunde duga bra till mig. Jag är ju ingen elitåkare precis. Farsgubben min hittade också ett par skidhandskar som han så jättemycket tyckte att jag skulle ha, så det blev det med. Tack ma & pa! Så nu är jag som gott redo för sälen. Nästan. Mössa och pengar är i princip det som fattas hah.

Skulle vilja fräscha till mitt hår lite och lägga några ljusare slingor i det också, men det kostar ju några hundra och vet inte om jag har råd med det just nu. Man får ju prioritera helt enkelt..
Och förresten för er som läser min blogg och vet om drömhästen jag skrev om för några inlägg tillbaka sedan, den är borta nu. Såld. Men inte till mig tyvärr.. Hann inte. Så måste hitta något nytt åt mig och mamsen.

♥ j

Sunday morning

Låg och lyssnade på hel spänn bra länge för att försöka hitta något ljud som kunde ge tecken
på att du var påväg hit. Lyssnade om jag kunde höra några trappsteg eller dörrarna knarra.
Ingenting hördes. Sedan kom ett svag ljud och hoppet var på högsta nivå. Men du kom inte.. 

Nu åker jag

♥ j

Friday night



Blev inte mycket med den här kvällen inte. Bara inpackning i mitt superslitna hår och god wook med päronen och syster. Mamma och jag kollade runt lite efter hästar förut. Hittade denna otroligt vackra häst som jag givetvis fastnade för direkt! Men vi får se hur det blir med det framöver.

Imorgon ska jag sova ut ordentligt har jag tänkt. Har varit ganska sliten och trött hela veckan, så det ska bli skönt. Därefter blir det stallet på förmiddagen/dagen (medans det är ljust iaf). På kvällen får vi besök av Mårten och Tessan med familj, så det blir väl massa gott käk och sådär. Hoppas på att baby har tid för mig imorgon också. Har saknat honom. Trots att det 'bara' gått tre dagar sedan vi sågs sist..
Nu somnar jag snart så, god natt!

♥ j

RSS 2.0