V-fest, Zoo Tycoon playing


Mja, blev lite röj i torsdags.

 


Först kom alla brudsen hit + Saga och Embla, vi käkade och fixade oss. Peppa lite. Sen kunde vi inte vara hos Tobbe, som jag misstänkte, efter alla ja- och nej fram och tillbaks. Så, tänkte hyra klippan först, men fick inte tag på någon ansvarig. Så efter en massa strul fram och tillbaks om vart vi skulle så blev vi kvar här i min håla, hahah! Aja, inte så illa ändå, faktist. Klart vi alla var besvikna att det inte bliv som vi hade planerat, men care. Kom lite peps' hit oh så. Det gick ju bra det med, tydligen. Har en massa bilder nu, så lägger väl upp några som inte är för.. Ja.. o-allmänna. Sov nio stycken här nere i källarn, men det gick väl. Sov ju ändå inte så många timmar..

         
     
     

"Dagen efter":
Aao, lite seg oh så, men itne konstigt?! Mest chillat idag, städat såklart. Och sen stallet, mötte Emelie där. Sen hem, duschat fixat, städat klart och sen kom Louise hit för prutten ska sova här. Vi har spelat zoo tycoon i flera timmar nu, efter idol såklart. Så när jag är klar med inlägget ska jag lira vidare, hehe.  Imorgon (idag, kl är ju 2.32) blir det att lata lite på dagen + stallet.
Sen blir det väl RÖÖÖJ i stan wiho!


 

Resultat av modevisning; onsdag

Modevisningen gick helt okej, lite små tabbar här och var men inget allvarligt. Tyvärr var det inte särkillt mycket folk som kom och kollade. Mer blir det nog på lördag, men jag ska förmodligen inte gå då.. Men vad gör det när det bästa av allt var allt nytt folk man träffade och även 'gammalt' folk som man inte träffat på tusen år?! Skitkul! Katrineholmarna, framför allt Marija, Emma & Daniella, var hur roliga som helst. Sånt folk man bara måste träffa igen hahaha
Förhoppningsvis får jag tag på lite bilder vartefter, så då kommer dom väl hit antar jag!

Nu ska jag kanske stoppa i mig något att äta, tvätta bort mitt smink och såntdär, sen bara.. Lägga mig i sängen och läsa drygt trettio sidor i engelska boken, wiho!

Goodnight

Modevisning ikväll..

 

Good morning,


At the moment sitter jag här, fullt påklädd och allderless jätte redo för att gå till bussen om cirkus tjugo min. Klockan tio ska jag vara i stan, osminkad och ofixad, för då ska vi fixas och öva inför kvällens visning. Just nu känner jag mig inte ens jättelite nervös, men jag vet att benen kommer bli spaghetti ikväll! Aja, sen när jag kommer hem sent(?) så blir det väl att plugga direkt, som vanligt he he he

Ae, dags att dra mig. Dubbel checka så jag har med allt, chao!

Lördag 10 oktober 17.28

Till att börja med vill jag tacka tjejorna för en kanon kväll igår! Det blev verkligen
toppen. Fast hade säkert kunnat blivit roligare om alla tjejerna hade kunnat komma.
Gårdagens citat: "Mina trosor har glidit åt sidan så hela fittan hänger lös"  hahaha 

Inatt hade jag en jätte otäck dröm, så när jag  vakna känndes det som om mitt hjärta var krossat och som att jag skulle spy.. Men efter en stunds betänketid insåg jag att det faktist inte var sant, och det var en lättnad. Sen åkte jag och mamma till jobbet. Vi började strax innan åtta, pigga och hyfsat glada. Dagen flöt på och Karin  var ju på jobbet. Inga konstigheter.. Tills hon skar av en bit av tummen på skärmaskinen! Shit, vilken klump i magen jag  fick när mamma kom i panik och sa det. Så Karin fick åka till sjukan och sådär, klarade sig konstigt nog utan att sy. I typ samma veva kom det hur mycket folk som helst, så vi fick ringa in Johan. Full fart hela dagen, men ändå helt okej dag. Hade inte något särskilt mål efter jobbet heller idag, som jag brukar ha, så hade inget att längta hem till direkt.

Senare ikväll kommer Memla förbi. Jag ska väl laga någon mat åt oss då. Sen antar jag att det blir att se på GP, mer vet jag inte för stunden.

Funhouse -Pink
Sho

RSS 2.0