Min saknade vän

Ska snart åka och hämta Sejla på frita och lite senare i eftermiddag/kväll ska jag åka med henne in till stan, på dansen. Under tiden hon dansar runt möter Emelie upp mig så tar vi och fikar lite en stund. Det går åt nu när vi inte ses så ofta!! 

Och, imorgonbitti väntar mig en heldag på MoGård.. 

Femti

Idag har det kommit hit hantverkare som river vårat (mitt) badrum... Så nu är jag utan badrum några veckor (minst) framöver. Inte kul. Så måste kuta två trappor upp för att borsta tänderna, gå på toa, duscha etc. Lite krångligt. Men men, det blir väl bra sen. Och fint. Hoppas jag.

 

I eftermiddag beger jag mig bort till Norsholm och myser med min kille. Och kanske läser lite bok. Theo var snäll och köpte hem mig Femtio nyanser av mörker, dvs bok 2 av 3. Har väntat flera dagar på att komma åt den efter att jag läst ut Femtio nyanser av honom (1:an).
Helt fast i dessa böcker! Roligt nog att det kommer från mig.. Jag som aldrig läser böcker annars..

Stop ! ¡ ! ¡ !

 
 
   Rihanna ft. Mikky Ekko - Stay

Returned

Igår morse, närmare bestämt runt 03.40 kom Theo och jag hem från våran 8-dagars utlandsresa. 8 dagar i sol och värme på Gran Canaria. Haft det super bra!! 27-28° c (i snitt) varje dag, lite blåsigt men det var bara skönt dagtid - så att det fick fläkta lite i den stekande solen. Kvällstid kunde det gärna fått tagit av och blivit vindstilla.

Men är helt klart jätte nöjd med våran trevliga och mysiga semester tillsammans!!  ♥







 

RSS 2.0