Tillfällig header

haha ja, denna header är absolut ingen som ska stanna, men det var så fruktansvärt tråkigt med bara vit bakrund. Så tänka bara liva upp stämningen lite. Ny inkommer snart!

Your song

Praktiken idag gick bra. Fick dock stå lager hela dagen då vi hade otroligt mycket koloff. Men det gjorde mig inte så mycket. Lite enformigt, men skönt ändå. Och jag måste säga, det är fan svårt att inte handla massa saker när man är där. Man ser varje enskilld produkt och blir mycket mer insperarad än om man bara rusar igenom butiken. Så.. Idag blev det inköp av en ny jacka, en till såndär skjorta som jag tjatat om fast svart och en annan mysig stor svart t-shirt med ett stort hjärta på. Blev också några inköp till mamma. Ett underklädesset, en tunika och en t-shirt! Mysigt med överraskningar tycker jag. 
När jag kom hem från min desperata snabbrunda inne på H&M blev det en liten promenad med e utmed järnvägsspåret och sjön glan (med en hund som verkligen inte kunde vara stilla). Tog lite bilder, dock inte så seriösa som planen var. Kan bjuda på några















Dangerous

Slömåndag i skolan? Ja.
Ganska soft? Ja.


hm.. Sedan jag kom hem har jag endast pluggat. Vet inte hur långt jag kommit egentligen, men har en del kvar innan jag kan ta ledigt för veckan. Om man ens kan det i våran plugglinje..?! Aja, har även hunnit blivit bjuden till Klippan i helgen så där ska jag väl hålla till under lördagskvällen. Eller, först blir det lite käk och kalas hos min älskade faster som fyller år imorgon! Kom att tänka på en sak, skrev att hon fyllde på bloggen förra året också. Det betyder att jag har haft bloggen i mer än ett år? haha. Hur som.. Köpte en ny likadan skjorta från H&M idag som jag redan hade, för råkade riva upp min förra lite..

På tal om H&M så är det praktik imorgon som gäller! Jag är ganska taggad ändå. Vet att jag ska jobba med Monica. Det ska bli kul! Och sen slutar man ju skapligt i och med praktiken, så ska väl hem och fotografera lite med e först. Sen får vi se vad som händer och föttttteeer..!



I've tried so hard to tell myself that you're gone
But though you're still with me
I've been alone all along

Wish I could kept you much longer

Det är inte så jävla lätt när du kommer och stör!! FAAAAAAN



GODNATT

Sjukt ovärd kväll

Fyfan, kommer inte ens skriva om det! Hejdå, är inte på humör just nu pga det

00.06 men ändå igår

Stencool kväll med sötan e. Blev lite middag med la familia och e och hennes farsa. Oxfilé och grönpepparsås, hm.. inte helt fel! Det gick ner, fast att jag knappt kan tugga just nu haha. Lyckades också få ner lite godis och popcorn. Nu är det bedtime för imorgon bitti/förmiddag är det sista seriematchen. KOM IGEN NU VIF ♥  På kvällen imorgon vet jag inte riktigt vad som händer. Kanske stan. Kanske Vånga. I don't know. Får se helt enkelt.

GODNATT

Misery

SJUKT SNYGG BRUD!! MIN UTSÉENDEFÖREBILD

Ont i gaddarna

Dagen började med tandläkar besök. Dra åt rälsen.. hm.. ONT NU! Fyfan, känns som första gången de satte dit den. Kan inte tugga. Hela käken värker och upp i tinningarna och huvudvärk. Skulle ha haft fotbollsträning idag, men blev inställt. Istället ska vi ha möte, så ska snart dit. Efter mötet blir det väl en runda till stallet. Rida lite. Och sen löpa! Skön planering va? Hörs

Like you meant it

Tisdag idag, och vad innebär det? Jo, praktik va. 8.00 packa upp ny-varor. Dagen har flytit på och timmarna har gått ganska snabbt! Efter jobbet passade jag på att köpa mig en grön transparent skjorta från H&M. 99:-, no big deal - enkelt val. Därefter blev det en runda hem till familjen Svensson där jag också mötte upp min  kära vän e. Blev lite fika, massa prat och en hel del plugg. Nu är jag hemma och nerkrypen i sängen. Men är lite ledsen att mitt nya svarta nagellack jag  köpte förra veckan verkar vara puts väck?! Inte ok.
Imorgon blir det tandläkaren på morgonen. Hoppas det äntligen blir någon skillnad efter morgondagens besök, är ganska astrött på skiten.. Jaja..  Träning efter skolan om jag kan träna, är ju lite förkyld va. Men hoppas på det bästa.

OCH en ny header hoppas jag kommer snart. Ska försöka fixa till helgen!
GODNATT

My hopes are so high that
your kiss might kill me. So
won't you kill me? So I die happy.

Sjuk?

Sitter på första lektionen i skolan. Engelska. Funderar på om jag ska dra hem efter det här. Fryser ihjäl och är täpt och snorig  om vart annat.. Inget vidare. För övrig missar jag inte mycket om jag drar hem, för svenska lektionen är inställd och sen har vi bara matte och naturkunskap. Och det kan jag lika gärna ta hem och jobba med. Och jag är rädd att det inte blir någon träning för min del idag. Det gillas inte, men vad ska man göra?..

"Jag driver om du inte vill"

HAHAHAH ibland går saker och ting lite snett när man inte riktigt är med i matchen. Annars: en relativt lugn kväll (igår) och så blablabla..... 

GODNATT

Low light

Vaknade helt klarvaken alldeless för tidigt idag. Vet inte varför. Så loggar in på msn haha helt sjukt är aldrig där. Men hur som nu är det städning som gäller. Sedan.. HORKEN. Vet inte ännu vad som händer där riktigt men det brukar alltid bli bra så det hoppas vi va.
Hörs. Kaske kommer en senare uppdate!



robin thern - min idol
sjunger bäst bäst bäst

I loved you first

Sitter i nu i skolan. Handel med Jussan-sötan. Det är tur att hon finns. Det går sådär, men så är det med det. Tänkte fördriva tiden lite oseriöst med något skit jag hittade på e's blogg. Let's go!

Namn: Jenny Astrid Linnéa Carlsson
Födelsedag: 20 augusti
Ögonfärg: grågrön
Hårfärg: mörkbrun
Höger-/vänterhänt: höger
Skostorlek: 37-38
FAVORiT..
Sport: fotboll (att delta i) speedway (att vara passiv)
Helgdag: (lördag) annars, midsommar
HAR DU NÅGONSiN...
Varit kär: ja
Blivit dissad: ja
Sovit utomhus: jorå, once
Sett en död människa: nej, och tacka gudarna för det
Retats: självklart!
THiS OR THAT...
Pepsi/cola: cocacola
Jordgubbar/blåbär: jordisar
Tv/film: hm.. film!
Gitarr/trummor: gura
Adidas/Nike: ADiDAS !!
SENASTE GÅNGEN DU..
Skrattade: igår
Grät: igår (faktist!)
Filmen du såg: Himlen är oskyldigt blå
Drog ett skämt: hm.. igår med min dryga coola attityd,  hell yeah!
Sjöng en sång: förrförra lördagen när e och jag hade mjukislördag
HAR DU UNDER SENASTE MÅNADEN..
Kysst någon: nej..
Kramat någon: mjo det har väl hänt
Badat utomhus: NEJ!
Bakat: noes
Viljat dö: nej

I think I'm gonna lose my mind

Just det!
Här kommer en jätte seriös bild på mitt nya hår. Coolt va.

Himlen är oskyldigt blå

Kom just hem från stan. Emelie och jag har varit och sett "Himlen är oskyldigt blå" - förhandsvisning. Den var helt okey för att vara svensk film, tycker jag. För övrigt köpte jag hårfärg, jeans, puder och nagellack idag åt e (innan hon kom in till stan). Och  ett nagellack åt mig själv.

Godnatt
nu drömmer jag mig
bort till en annan värld

Three years ago...

Jahopp, här sitter jag med Emelie flåsandes i nacken som sätter i färg i mitt hår - för andra gången på fyra dagar.. Är just nu brunis och det ska jag bli igen nu, men en annan typ av brun. Den tidigare bruna blev så grå-tråkig. Så nu peppar vi om och hoppas på bättre resultat. (kanske kommer in en bild vid ett senare tillfälle)För övrigt hade jag min första praktikdag igår på H&M. Men det var ju inga konstigheter. Har ju varit där en del förut, både tidigare praktik och jobb. Nåväl.. Vad det gäller skolan kör vi på som vanligt ingen vila ingen rast. Go, go!

I helgen blir det horken med e, och ni kan ju gissa hur det kommer att sluta? Själva har v inget planerat, men vi vet ju hur det brukar sluta hehe ....

You’ll never change if you just run away

En kvällsupdate bara; kom just hem från Linköping (bilträff) med storkillarna och e. En relativt seg kvällt trots ganska mycket skratt och stora förhoppningar. Faktum är att jag var riktigt tagg ett tag. Men det gav sig vart efter och jag satte en pomme i halsen skitilla så jag trodde vi skulle få kontakta sjukhus ett tag! haha seriöst, det var otäckt. Aja, på tal om annat blev det ingen rut till Vånga heller, men kanske lika bra - hörde att det inte var så kul där.. JA JA, nu ska jag gå och lägga mig. Ska upp runt 10-tiden imorgon! Personalutflykt (?).

I like the way you swing your hips around me

VAD GÖR VI?
Ae men vaknade någon gång vid 12-tiden. Hjärtekorven sov fortfarande så väckte henne genom att försöka få igång boxern som inte ville. Gav upp. Vi gick och åt frukost. Toast och te - vår nya lördagsfrukost hahah. Nu har e åkt hem. Hon skulle hem och fixa inför sin mormors födelsedagsfirande. Själv ska jag snart dra mig upp mot stallet. Sen vet jag inte vad som följer än. Vi får se vad som händer och fötter?!?!

Kort kortis

Idag ska bli skitskönt. Kort dag i skolan med d-d-d; don't drink and drive. Ska nog kravla oss ur en bil som är upp-och-ner eller något sånt.  Hur som så börjar jag 8.20 och slutar 11! (en fredag?!?!?) Hur skönt som helst. Efter skolan blir det väl en sväng till min pålleplutt och se till han och motionera han lite. Och ikväll blir det som sagt tc-f med e. Därefter vet jag inte än. Fast jag inte känner för att ut och ränna vill jag nog ändå inte sitta hemma och glo. Aja, vi får se. Kanske uppdaterar mer sen. Men nu måste jag springa till bussen, hejrå!

"Us against the world", skitsnack!

OKEY JAG HAR VARIT SÄMST PÅ UPDTERINGEN NU. Men det ska bli bättring. Dels kommer vi börja jobba mer med datorerna i skolan, antar jag samt att jag ska börja planera mina dagar mer. Skoldagen var seg som vanligt och  därefter var det porträttfoto men jag och Jussan smet undan med hjälp av Eva, haha. Hur som, har jag tränat idag. Fick massage också, s k ö n t. Nu har jag just pluggat  klart handeln och imorgon har jag "bara" teckenspråk och engelska kvar i läxor.. ha ha ha... Fyfan. Blablabla.. Har köpt nya skor! D for dasia stövlar. Och bytt mina Fred Perry som sulan släppte på! Detta innebär att jag måste "gå in dem" på nytt. Inte ok.

Imorgon har jag sovmorgon för har ingen iv-lektion. Sedan slutar jag skapligt tror jag. Då blir det nog stan med Elias och vart vi ska är jag osäker på, men vi ska väl möta Tobbe och några, antar jag. På fredag blir det tc-f med e. Och på lördag vet jag inte säkert ännu. Kanske blir en kväll med Jessica. Uppdaterar mer med tiden.
Och hörrni? Jag ska faktist fixa en ny header snart så det blir roligare att titta in igen(hoppas jag)! Men ska nog vänta tills jag kanske färgar håret.. hihi! pirrigt


My new shoe:
D for dasia, Scorett 1099:-

Todays update:

Idag har jag och baby e bara chillat, efter firande av Ivar 20 och Adde Pungen igår. Dagen började med att jag serverade e med frukost på sängen för att överraska lite. Sedan gick vi ut en sväng med hästarna, åter hem igen för att duscha och byta om till mjukislördag hahah, så därefter har vi städat lite och sådär. Tv:n brann upp också eller om bildröret gick sönder, vet inte riktigt, men vi satte dit richards tv sålänge. Bakpotatis och skagenröra. Glass och chockladsås. Och nu när vi just borstat tänderna och allt kom vi på att vi hade ju godis med. Men jag smakar gärna av det imorgon!

GODNATT

Stresssss

Sitter i skolan döstressad . Ska hinna göra en insändare om studiebidrag innan jag slutar om tio minuter! Och då tönker ni väl att jag borde jobba men har helt hjärnsläpp och Eva är ute och far hela tiden så mycket hjälp är inte tillgängligt..

Ikväll ska vi fira IVAR 20!! Party party, men det blir stressigt. Ska vara där till 18.00, slutar här i stan 16.10 ska hinna med en pendel eller något hem och fixa mig, baka m.m..... ÖNSKA MIG LYCKA TILL

RSS 2.0