Big girls don't cry

Godmorgon!

Idag ska jag äntligen få orning på all röra här. Skruvarna från ikea har fortfarande inte kommit så min snälle bror r ska åka en snabbis til ikea idag. Med mig och e. Lika bra det behöver ändå lite mer grejer vet jag. Uppdaterar mer sen!

När man tror man är förbi

jag hade nästan glömt bort hur det var.

Jag vill ha långt hår

.. godnatt.

Wake me up

10 favoriter:
Färg: olika
Mat: thai
Band: don't know, massa olika
Film: twilight filmerna, a walk to remember
Bok: skadad
Sport: fotboll
Årstid: summer
Veckodag: lördag
Glassmak: vanilj tror jag
Tid på dygnet: hela dagen

9 för tillfället:
Humör: ganska glad men lite trött
Smak: smak?
Kläder: mjukis från topp till tå
Bakgrund: ?
Nagellack: inget för jobbade igårkväll
Tid: 10.45
Omgivning: en jävla röra (håller på att rensa källaren ju!)
Irritationsobjekt: inget faktist. eller, jo ikea eftersom det nu också fattades skruvar till min byrå....

8 första:
Bästa vän: eeeee
Screen name: vad är det?
Husdjur: en kanin som tyvärr dog för jag glömde mata den
Piercing: ears
Förälskelse: ahahahahah myran om det räknas?
Musik: vet inte var väl någon hits4kidz skiva kan jag tro
Bil: har ingen än, men snart!
Kyss: vet faktist inte.. sjuan kanske?

7 senaste:
Cigarett: typ i sjuan det med, eller åttan? minns inte
Mat: youhurt mums
Dryck: vatten eller cocacola
Biltur: igår/inatt
Kyss: ....
Spelad låt: hahah signs faktist
TV-program: oj minns inte ens

6 har du någonsin:
Dejtat någon av dina bästa vänner: nae va
Brutit mot lagen: pytte
Blivit arresterad: nejfan
Badat naken: yaman
Varit med på TV: tror jag inte
Kysst någon du inte känner: kan man väl säga?

5 nej tack:
Kläder: urtvättat och skabbigt
Mat: ärtsoppa
Musik: techno
Dryck: öl!
Personlighetsdrag: fjäsk

4 saker:
Du gjorde igår kväll: red, städade, jobbade, åt glass
Du kan höra just nu: tangenterna, musik, ida som går på vångingen över
Du inte kan leva utan: la familia, e, övrigt så som mat värme osv.
Du gör när du har tråkigt: äter (oftast glass), ringer e

3 personer:
Du kan berätta allt för: ma pa och e
Du tycker om: mormor! mfl
Du inte gillar: ae lägg av, snackar inte skit va

2 val:
Kaffe eller te: te
Vår eller höst: spring, helst sommar

1 önskan:
sol och värme på gotland hela nästa vecka

Det är inte lång kvar nu...

Jävla IKEAAAA

.. är det minsta jag säger just nu. Var med ma, pa och Jessica på ikea idag. Gjorde upp mer än halva lönen för dagens planer. Dirr när jag kom hem började jag städa och rensa lite i källaren. Målade väggarna osv för att det skulle bli fräsht och så tills jag skulle fixa upp min nya byrå spegel m.m. Men vad händer när jag öppnar byrån då? Gissa. mmmmmmmmhh det finns inget monteringshäfte! Så imorgon blir det att direkt ringa ikea och skälla på dem och se till att det snabbt som fan fixar hit ett sådant. Jag är inte glad. Allt arbete för ingenting. Ibland hatar jag ikea.....
Ja, nu blev ju alla planer fördröjda eftersom allt hängde mer eller mindre på byrån. För då skulle jag få mer plats i garderoben osv... bla bla bla. Nåväl. Onödigt!

Fan. Hatar när det inte blir som jag planerat. Nu ska jag lyssna på FAROUT och rensa/städa garderoben. Jag är inte glad. Godnatt.




Förresten så köper jag ny telefon nästa månad. Tror inte pengarna räcker nu. Ska ju till Gotland och lite grejer snart med.

Xperia X10 Mini Pro

.. should i?


Vackraste mormor

(Går-)dagen började på jobbet men övergick till en mer bekväm miljö med delar av min kära släkt. Det var nämligen så att min vackra mormor fyllde 60 år!
HURRA HURRA HURRA HURRA och tusen hjärtan till min älskade mormor
så detta firades med mat och sånt ute på Fredgagården. Det var mysigt. Fick därmed också träffa min favoritsara. Tror aldrig jag kan sluta skratta och vara glad med den bruden. Galet. Vilket fall så blev det stan med Elias en sväng efter det. Åkte till Tobbe och Matte. Åkte och badade. Eller jag badade faktist inte. Jag hade tänkt men höll på att frysa ihjäl redan innan jag ens var nära vattnet. Så Elias och Matte fick bada själva. Tobbe hade feber. Tänkte också lämna en länk här: Farout - Sings ft. Kajsa. Farout är alltså Tobbe och deras band. Riktigt bra tycker jag. Vad tycker ni?

Nu är jag hemma. Eller det var ju ett bra tag sedan. Och som vanligt får jag sånt där städryck som  jag får mitt i nätterna när jag är vaken. Men faktist så tog tröttheten över idag. Mycket ovanligt. Iallafall så imorgon ska jag försöka planera vad jag behöver handla hem från IKEA och så. Ska försöka ta mig i kragen och ut och rida min plutt också. Efter det är det dags för work igen. Hela kvällen. Lördag med. Detta stoppar mig dock inte från att träffa min älskling e. Love.

Black Jack på Hasselbacken

Allright everybody, nu är jag fullt frisk igen.. tror jag.
När jag satt och käkade frulle imorse och slöbläddra lite i tidningen såg jag plötsligt en reklamannons. Den annonsen gjorde mig glad. För där stod det att Black Jack skulle komma till Hasselbacken på lördag! Lätt att jag och e ska dit tänkte jag direkt. Men till min stora besvikelse fick jag se i kalendern att jag jobbar då.. Kväll också, naturligvis. Jag har redan önskat om ledigt på torsdag när jag egentligen skulle jobba för vi ska fira mormor då, käka ute och lite sånt, så jag är lite nervös om att be om ledigt på lördag också.. De blir säkert arga på mig. Men jag måste fråga faktist! Det är säkert värt det. Sjukt kul, tror jag. Ett av mina och e's mål i sommar var att "gå ut och dansa", men sånt brukar ju inte finnas till här i närheten - så därför ser jag detta som en skitkul grej! (inte för att jag ens kan dansa då.. men ändå) Hoppas bara att det inte bara är hon och jag och bara pensionärer.. Men det är det säkert. Men kul ändå? haha ni tycker säkert vi är skitknäppa men afan, jag tycker det verkar fränt.
Nåväl. Var på speedwayen förut; vargvinst! tihi det firades med lite McFlurry - inget ovanligt.

Imorgon blir det hjälpa-till-hemma-time. Ska måla lite bodar och grejer. Ska också ringa jobbet och se hur det blev med ledigheten på torsdag och hoppas hoppas och ber till gudarna att jag får ledigt på lördag för fan vad coolt det skulle vara!

Sick and tired

Inte alls en bra dag. Började med att jag försov mig och blev ganska sen till jobbet. Kände att jag mådde skit när jag kom dit men trodde det var för jag hade stressat så dant för att hinna. Men icke va. Åkte hem. Sov fyra timmar. Gick upp och käka med familjen. Tog huvudvärkstablett. Sov till tio i åtta. Upp och käka paj och ja.. Nu har jag slöat lite vid tv:n här uppe. Ska försöka hålla mig vaken nu tills e kommer. För alla i min familj har tydligen åkt iväg utan att säga till mig.. Så blev helt paff när jag upptäckte att jag var helt ensam - ringde e för att söka sällskap.

Förresten ska jag kanske köpa Richards bil. Vi får se.

Hard work, work!

Ahopppja, skulle varit ledig imorgon.. Men vad tror ni? Ajust så ja. JOBBA. Igen. Visst, det är pengar men vafan.. Lite ledigt skulle önskas.. Så kommer jag nog få jobba en hel del nu för Oskar är i Spanien tror jag så vi är en man förlite egentligen nu. Så fram tills jag ska till Gotland om drygt två veckor så kommer jag nog få visa vad jag går för..

NU: spenderas lite tid med min bästisfestis för vi hinner ju knappt inte ens ses längre... Det är illa. Så de timmar vi har ledigt ihop vill nyttjas till max. Så nu ska jag inte sitte här längre hej!

Inte som planerat..

Ae så blev inte dagen alls. Efter att mamma kom in i mitt rum någongång i morse och prata om något som jag inte har ett minne av men vet att jag bara svarade "mmmh" och tänkte fan vad skönt att få sova ut idag och somnade om, så ringde telefonenen. Johopp ja, jobbet kallade. Så blev att dra sig upp ur sängen och sätta igång att röja undan och städa lite halvdant' för att sedan bege mig dit. Till jobbet. Som jag också ska till imorgon (fredag). Och lördag. Jag längtar sååå... fast nae. Men så är det om man ska bil rik va haha.

Nåväl borde slänga mig i sängen nu och sova. Skulle gjort det direkt när jag kom hem men som vanligt kommer jag på det ena och det andra att styra med först, nivet. Så nu är det bed-time för mig, så nattinattti ni vet vad jag gör i två dagar frammåt: jobbar (=troligtvis keine uppdatering). Men det är sånt som märks, shoooo

Don't cha

Ajfan inga bilder nu heller men jag lovar att det kommer så fort jag får minneskortet av e. Annars har jag sedan söndag kväll spenderat stora delar av min tid i norsholm, dels för jobb - dels för umgänge. Måndagsnatten slutade dock inte så bra som mina förväntningar var direkt.. Usch fyfan stackars Elin skar upp benet när vi var och bada.. Så det blev ambulans och hela skiten - inget jag ens vill tänka på egentligen, bläbläblä.. :{

Igår kväll firade vi Emmi som egentligen fyller år idag! Massa go'a grattis till henne! Efter det åkte jag till Norsha och sov. Och.. Idag har jag glidit ut med båten en sväng på Glan med pappa, Jessica och Ida. Tänkte bjuda på lite bilder från det här nedanför. Framåt kvällen kom lite grannherrskap hit och vi grillade osv. Småtjejerna badade och lite sådär. Imorgon är jag ledig, sista dagen nu så jag ska verkligen försöka nyttja den till allt som jag känner behöver göras. Ska försöka släpa mig upp skapligt imorgon och rida och löpa innan det är för dövarmt ute. Godnatt..


"Älggarn", en pytte ö i Glan

Ida

Jessica och pappa

Jessica

Jessica, Ida och jag

poolparty med Elsa

Wedding date

Okey, jag är ganska ledsen för min dåliga uppdatering.. Men faktist så har jag jobbat ganska mycket i veckan samt att jag har haft mycket att styra med (kläder, skor osv) inför Håkan & Johannas bröllop som äger rum idag! hihi, jag är taggad och glad :} 
Så nu har jag lite bråttom att fixa och styra, frissan och allt innan vi måste dra.. Så hejrå, bilder och sånt lär ju komma vart efter.




i remember when you and i collide..

Godnatt och Godmorgon

Idag (igår) har jag jobbat. Lite halvsegt, men det gick ändå. När jag kom hem så var det som vanligt Emelie-time. Det blev dock lite längre än vad jag tänkt (tror jag), som ni kanske förstår med tanke på tiden på dygnet. Ja, hon åkte mer eller mindre just så. Imorgon har jag ganska mycket som behöver göras. Klippa Liz och mormors gräs, åka till Tobbe & Tina och kolla och fixa med nycklar och grejer för ska mata deras katter och sånt när de åker till Turkiet nästa vecka. Sen är det också som så att jag behöver städa av min våning ganska rejält. För känns lite småskabbigt här just nu. Och kvällen är ju planerad som partykväll, så frågan är ju om det ens är värt att gå och lägga sig nu om man ska hinna med allt? Men lite harpan ska iallafall spelas nu, så med allra största sannolikhet kommer jag somna inom kort, som jag alltid gör när jag spelar harpan...

Annars tänkte jag bara säga också att på lördag ska jag till stan med mammi och fixa lite det sista inför Håkan & Hannas bröllop som är nästa helg! Så himla mysigt hihi, men iallafall så jobbar jag på lördag kväll sen och  efter jobbet ska jag och e påbörja ett äventyr.. Vi ska nog tälta någonstans utan att säga till någon vart. Eller.. Vi vet inte ens själva vart vi ska än hahah  men det finns en risk för dålig uppdatering fram tills ungefär början av nästa vecka.. Men förhoppningsvis har jag en massa härliga saker att skriva om då. Och en massa härliga bilder att bjuda på!

Godnatt! ... Eller Godmorgon?

RSS 2.0