Let me know

Har lite svårt att hinna med det här med bloggandet nu... Eller har lite svårt att prioritera det i alla fall hehe. Var ledig igår och idag så lilla Elsa tog tillfället i akt och kom hit igår och sov kvar tills idag. Så igår kväll rensade vi min garderob och sen unnade vi oss lite filmmys, smörpoppisar, coca-cola och lite godis i sällskap med Theo. Bägge i mitt sällskap somnade tidigt så fick kolla på den tecknade filmen själv.. Haha. 
 
Idag gick vi upp, käkade frukost och drog vidare till stallet för att rida ut en sväng på min gullegris (häst). Svettiga av +21º och stekande sol drog vi ner till Mårn och badade lite. Drog med syrran också. Sen hem och laga käk och spela lite spel - och hoppsan så var mina enda lediga dagar på 8 dagar i sträck nu förbi. Nu blir det som sagt att jobba järnet framöver. Till nästa helg. Om allting går som planerat så är det Örsåsa som gället då. Top Cats. Great!
 
 

Hold on, before it's too late

Just varit på ut-&-gåtten med Jessica. Känns bra! Har varit hemma nu och käkat lite frulle och så bara. Ska sticka upp till stallet ungefär nu. Skritta en sväng med Svaddisen. Sen ska jag hem och röja och städa.
Ikväll är jag ensam hemma. Ma & Pa, Jessica är i Göteborg..

Segertåget

Sitter ännu och rensar datorn och hittade där med massa gamla bilder. Hittde bland annat en mapp med bilder sedan mina HPLE-tjejer var här för första gången. På Vånga-fest som inte blev av så vi krökade järnet i min källare istället. Minns ni tjejer, när Oliwia dunka gitarren i taket, jag halkade på en tavla som jag sedan påpekade att jag var rädd om (sägs det, Uno?), Valeria skötte hundsnack (ville para sin hund med brorsans kompis hund), vi sov tre pers i en 105 säng och 5 pers på en uppblåsbar madrass!! osv..  Helt galet. Kommer sakna er. 







Jag vet vem jag är när jag är hos dig

Studenten är tagen och här står man. Inte fullt arbetslös, som många andra. Jävligt skönt. Är ju kvar på H&M tills vidare. Inte heltid men vafan... Ett jobb i alla fall! 

Finns väl en massa bilder från studenten men orkar faktiskt inte ladda upp några nu... Finns dock några bilder på kussen Saras blogg (ssarajenniifer.blogspot.com) från mitt firande. Har väl egentligen inte fattat att jag gått ut skolan.. Känns som man ska tillbaka dit i augusti...  Men sanningen kommer väl snart ifatt mig antar jag.


Idag är det måndag v 25, farmor fyller år och jag är ledig denna vecka och dessutom avklarad med dagens promenad. Gött!! Så idag ska jag rensa min gamla stationära dator, spara lite bilder, filmer etc innan det är dags att säga byebye till den. Ska göra lite plats i mitt rum för ska snart in med en ny säng!! Fan så skönt det ska bli.

Here we go

Skärgården med delar av klassen, 10-11 juni 2012

Dag #10

Idag är det torsdag 14 juni vilket innebär att vi tar studenten imorgon. Så jävla skönt!! Börjar väl bli lite halvt trött på alkohol nu men vafan, softar lite ikväll - kommer bli galet imorgon! Veckan (veckorna) har varit as bra, inte en tråkig stund (knappt!). Även om allt inte blivit som planerat och tänkt..
Har väl 200 bilder från veckan men det mesta är ju med mobben, suddigt och dan't. Slänger kanske upp lite bilder var't fter om jag hittar något bra!

Dag #5

Lördag och livet snurrar som hela veckan. Igår var vi hos Jeppi och förkrökade innan det blev några timmar på Hugos! Ikväll är det destination Norsholm som gäller. Theo styr. Kommer bli gaaaalet. Igen.

Mösspåtagning

Var lite trött imorse så skippade ceremonin för mösspåtagningen i skolan imorse... Haha men nu jävlar! Kommer bli ett jävla röj ikväll. Ha det gött!!!

Gymnasieslaget

En sista gång för åren på Kungsgård. Så jääääävla roligt!!!

Bild på Amanda och mig från förra året

Bal 2012

RSS 2.0