16 12 12

Igår drog Josse och jag till Linköping för att handla de sista julklapparna. Bland 462729306 människor typ. Jag blev så gott som klar. Men inte helt nöjd.. Men den som väntar på något gott väntar inte för länge?? Visst va?
När vi kom hem skjutsade vi Theo till stan, käkade gott osv. Sen blev det några varv på skotern.

Sitter på MoGård och vill att dagen ska gå så jävla fort.... Var asjobbigt att komma upp ur sängen och asjobbigt och gå ifrån min varma bästa kille. Men vad ska man göra, cash is king ju. När jag kommer hem ska jag duscha snabbt, sen ska jag på lilljul hemma hos Theo och senare ikväll är det typiskt söndagskväll. Bingolotto, Solsidan, mys... Love it!

Yeah

Bara 1 h 40 min kvar av arbetsdagen! 👊

Julfest på jobbet

Efter en heldag (och lite till) på MoGård igår blev det bara hem och vända innan jag skulle in till H&M på julfest! Åt gott och spelade julklappsspel med ca 30 härliga brudar! Fick faktiskt med mig några vinster hem(!). Vinglas, en barnbok, chokladkaka & triss samt ett hänglås. Bättre än inget! Blev dock ingen vinst på trissen...

Sitter nu på MoGård igen, har haft utbildning på förmiddagen fram till lunch, sedan lite rast och nu ska jag gå på att jobba med brukare igen t.o.m. kl 22 ikväll! Skön dag. Och börjar kl 8.00 på H&M Ingelsta imorgon.. YEAH

Bild från igårkväll!

07 12 12

Kom just hem från ett jobbpass på H&M Ingelsta. Och ska nog snart in till stan igen. Väntar på att Theo ska komma hem från jobbet så ska jag bju' honom på lite mat som Richard och Elin lagar precis nu - sen drar vi in. Ska kolla lite outfit's till imorgonkväll då vi ska på Rockabilly-fest i Klippan!! 50-talstema. Får se om vi hittar något eller om det blir vanliga kläder..

Hittade en ny låt för mig. Amy Fussell – Where Ever You Will Go

Resa bokad!

100 år sedan jag var här.. Haft fullt upp med jobb och styr.

Nu har Theo och jag i alla fall bokat utlandsresa till januari/februari. Gran Canaria blev det! Så det blir skönt att komma ifrån kylan (och snön) ett tag och bara ta det lugnt..

RSS 2.0