29 10 12

9 timmar på H&M City avklarat. Hemma och har betalat räkningar etc, ska snart hoppa in i duschen och sedan dra mig hem till Theo. Imorgon jobbar jag i Ingelsta och där efter ska jag till Mo Gård och kika runt lite. Ska bil spännande!
Resten av veckan jobbar jag kväll förutom på fredag, för då slutar jag kl 13. Så himla sköööönt!!
 
Stickad poloklänning - H&M/Over knees - Lindex/Kängor - DinSko/Halsväska - Lindex

BILDBOMB/Gotland 2012

God kväll på er!

Har en grymt seg lördag. Är ensam. Har tråkigt. Theo, Emelie och alla andra är upptagna/sjuka/hängiga. Förutom Becca men kunde tyvärr inte haka på hennes planer då jag jobbar imorgon igen.. Och ska hämta Theo inatt.
 
Satt och bläddra lite bilder på datorn och kom på att jag inte laggt upp bilder från Gotland än, så tänkte slänga upp några nu. Passande eller opassande i höstmörkret, enjoy!
 
 

Lay down with me, tell me no lies

Blaire Reinhard – I Can't Make You Love Me  

Lägg din hand mot min kind och visa mig vägen

Min sämsta dag

... Var i måndags. Började morgonen med att min armbandsklocka gick fel med 15 min så blev helt förrvirrad och stressad när jag förstod att jag inte alls hade så mycket tid på mig som jag först trodde. När jag väl skulle dra till jobbet, och låg i fas med tiden trots omständighterna är plånboken borta. INTE bra då jag var tvungen att tanka bilen. Skulle inte ens ta mig in till stan utan att tanka. Letade som en galning. Fick ringa jobbet och säga som det var och att jag skulle bli sen. 20 min senare ger jag upp. Ringer pappa och får åka till hans jobb och möta upp honom och få tankkortet - åka till stan utan plånkan innehållande körkort etc. Kom in till stan och skyndade till jobbet. Arbetsdagen gick väl hyffsat. När jag slutade skulle jag skynda mig ut till Ingelsta och lämna en grej åt Elin, sen tillbaka in till stan för att fixa naglarna hos Nora 45 min senare. Hinner bara utanför personalentren och tappar telefonen i stentrappen och GISSA VAD?
Ja. Displayen är trasig. Igen. Jag som har trälat så dan't med Mobilakuten att få nya displayer hit och dit och slängt ut massa pengar på det. En jävla massa krångel. Haft den hel i kanske 2 veckor? Så jävla tråkigt! Men det var inte slutet av min skitdåliga dag... När jag kom ut till Ingelsta är det fel på min fläkt i bilen. Den vill aldrig sluta. Blåser på non'stop även om jag tar ut nyckeln och allting. Som tur var kom Theo in till stan och bytte bil med mig. Han tog hem min skruttiga bil på lagning och jag fick åka hans svarta bmw som jag knappt ser över ratten på - både in till stan och sedan hem och sedan till Norsholm. 
Ja... Så det fattades bara böter på den dagen så hade man toppat bottendagen.
Men klarade mig som tur ifrån det så man får väl vara glad för det.
 
Igår var en låååång men betydligt bättre dag. 13,5 timmar på H&M. Butiksjobb + inventering. Var hemma i Norsholm till 23-tiden. Upp idag skapligt så drog jag till Mogård i Doverstorp, Finspång  på jobbintroduktion så ska gå med lite nästa vecka och två veckort frammåt. Går allt bra och känns allt bra blir det  väl lite extra timmar även där! 

Har just städat av lite halvt i köket och ska snart ge mig ut på en promenix. Det ska bli skönt. 
 
 

Ljuva fredag

Och man jobbar till halv åtta ikväll. Elin är sjuk = tråkigt! Ute är det grått, kallt och regn. I butiken är det så mycket jag vill hinna så ville knappt ta rast. Men är ledig hela helgen i alla fall!

När jag kommer hem ikväll har jag väl inga direkta planer.. Imorgon på dagen ska nog Theo och jag upp till Rökstorp och hjälpa till lite.
På kvällen vet jag inte vad som händer. Köra Theos föräldrar till Linköping i alla fall!

ULLARED

God morgon på er!

Sitter i bilen på g till Ullared med mamma, mormor och syrran. Har inget särskilt jag ska handla där idag egentligen men hängde med ändå. Brukar ju alltid göra några fynd.
Hoppas inte det är massa kö och skit bara... Men tisdagar och onsdagar ska väl vara ganska bra dagar att åka dit på!

NOLLAN

Noll grader kallt idag. Antar att det var minusgrader inatt. Tur att Theo hjälpte mig fixa med glykol i kylaren igår annars hade man väl fått köpt en ny sådan (igen). 

Idag är det fredag och jag hade planer på att gå upp klockan 8.00 för att dra hem och hinna fixa med allt, men sen drömde jag sådär stört så man drömmer att man går upp fast man inte gör det. Så tror man att man är uppe och vaken. Tills man vaknar.. 
Men sov bara knappt en timma längre. Men sen när man kom ut till bilen så hade kylarvattnet sjunkit undan så fick gå in i Theos garage och blanda lite mer och fylla på. 

Hemma nu och skulle laga mat men hade inte allt hemma så måste ner till Blacka igen, som jag just passerade, och handla. Så jag kan förbereda maten. SEN kuta till stallet och hoppa upp på hästen. SEN jobba i City till stängning. SEN hem och sätta ihop Sejlas garderob med mamma och sist men inte minst blir det nog bio ikväll med Theo om allt går bra!

H&M/Ingelsta

Dags att jobba lite igen! Blir att jobba några timmar ute i Ingelsta. Kul. Sen hem och duscha ikväll, kanske äta något, sen är det Theo-time!! (Innan det är jobbdags i City imorgon kl 8.00.)

Good friends are like stars, you don't always see them, but you they're always there

 
 
 

I want

 
  • GinaTricot - Karin Lipstick 59kr
  • Bdellium Tools - Brush set 899kr
  • Too Faced - Lip Injection 189kr
  • Make Up Store - Cake Eyeliner 175kr

Grey Day

Vaknade upp imorse och hade helst bara velat ligga kvar i sängen hela dagen typ. Eller på soffan. Med mitt mysiga sällskap. Samtidigt som jag vet att jag både borde och måste göra en massa saker idag.. Städa, rida, träna, fixa Sejlas rum etc.. Känns som jag sedan ca 13.30 har styrt hela tiden men kommer ingen var't... 

Hur som helst, i fredags jobbade jag på clubfrukosten i city på morgonen. Började kl 6.00. Jobbade där några timmar innan jag drog vidare till H&M Ingelsta för att fortsätta knega ihop en heldag. Kul! Så nu har jag också fått lite tider där ute. Efter allt jobb drog jag ut till Finspång, till Marina som fyllde år. Firade och åt gott. Iväg, hem till Vånga där vi (alla nära och kära) hade fixat med överraskningsfest åt min lille tjeja Jessica, fyllda 18 år i onsdags!

I lördags var det bröllop för Micke & Lisbeth så blev att gå upp skapligt då med för att sminka bruden och tärnorna samt Emelie. Kyrkan och sedan bröllopsfest i Klippan.
Söndag och äntligen fick jag ligga i sängen och dra mig med Theo hela förmiddagen. Väl behövligt. På eftermiddagen drog vi på buggkurs som vi nu alltså har börjat på. ÄNTLIGEN ska man få lära sig dansa. På riktigt.

 
 

RSS 2.0