Gott nytt!!!!!!!!





Önskar Jenny & Emelie

NYTT ÅR

För er som trodde att jag var död - jag lever. Har bara jobbat halvt ihjäl mig på H&M både innan och efter jul. Och mer blir det. Ska väl inte klaga egentligen..

Aja, orkar inte skriva om alla julklappar osv nu såhär i efterhand men...

GOTT NYTT
ÅR PÅ ER!!!

Och nu

Har softat ganska hårt hela dagen och jobbat på att tänka bort huvudvärken från i natta.
Strax ska jag hoppa ut i bilen och åka en sväng till stan för några ärenden.
Senare ikväll blir det att agera taxi samt umgås med min bästa fina tjej. Elektor.

Bring it on

Två fräscha mobilbilder på mig och Becca från nattens bravader på Hugos, Norrköping.
Rolig kväll med mina tjejer!

Tomorrow morning

Hopptävling, Järsätter i sommras, 2011. Äckliga flugor.

Sista skoldagen för i år avklarad. Känns nu, så här i efterhand jävligt skönt. Till min stora besvikelse har jag dock ett x-antal skolgrejer att göra innan torsdag/fredag i alla fall så blir väl så kallade hemstudier...
TROTS DETTA kommer jag imorgon, onsdag att bege mig till staden för att göra ett avslut på julklappshandlandet. Måste ha morsans bil så blir att gå upp tidigt som fan och skjutsa henne till jobbet så bilen blir min för dagen. Därefter blir det ju lite dö-tid innan stan öppnar (och ska hämta Lisa) så funderar på att dra en solning i väntan på bättre tider.

När mörkret sedan lägger sig blir det utgång med Louise, Jossan & kanske Becca!! Hoppas.
Vid överbliven tid kanske jag droppar klädkoden eller liknande.

NU: film.

Jag bär alltid på minnen

Jag vet att jag har min familj att tacka. 
Ni har alltid stått för mig när ingen annan ville fatta.
Junior Eric – Jag Vet

Släng upp en hand

PUST!
Efter en tuff helg med jobb och slit som var dubbelt så tungt pga. hostan så lever jag faktiskt än. Lite i alla fall. Igår kväll drog Richard, Elin och jag och snabbt kollade på några bilar. Men kändes väl sådär. Eller en av dem var verkade passa mig bra, både till synes och i maskineriet men de ville ha lite mycket för den. Tyckte Richard. Själv kan man ju inte ett smack så lyssnar och litar på honom bara. Alltså står jag här ännu utan bil. Men bättre att vänta tills jag hittar just den bilen istället för att påskynda och bara ta någon som jag sedan blir missnöjd med.


Idag är Richard och jag ensamna hemma med kidzen igen. Jag stod för lunch-matlagningen och Richard får stå för kvällens kost.
Gav honom tre följande alternativ:
  1. någonting med räkor
  2. kebab
  3. matpaj
Så alla som känner bror min kan nog räkna ut med röven vad det blir för krubb ikväll! Sssccchebaab!! Jappjapp. Nu ska jag sätta mig och plugga på Organisation & Ledarskapsprovet jag har imorgon, efter det om orken finns ska jag  ta tag i någon av mina två svenska uppsatser som ska vara inne denna vecka eller göra en analys av något psykotest alternativt kompletering till en annan psykologiuppgift som handlar om Skinner. Eller så ska jag göra en sammanställande logg för halvåret med UF. Eller också ta tag i naturen som jag missat lite grand av pga. sjukdom osv. 
Det är ju frågan då... Vart ska man börja?

Come help me out

Jag fortfarande sjuk. Har velat blogga i flera dagar men har verkligen inte orkat. Har bara legat som döden själv på sofflocket, framför tv:n. Inte orkat plugga fast jag har hur mycket som helst. Har bara legat där. Som döden själv.

So far under min sjuka tid den här veckan har jag i alla fall hunnit ägna några tankar åt nyårsfirandet. Hur ska det bli? Hos Simon? Hos Anton? Med eller utan Emelie? Många oklara funderingar som det ännu inte finns svar på. Har bestämt mig för att ta tag i skolan sista halvåret, efter jullovet. Har också bestämt mig för att ta tag i fotbollen tills dess. Kommer skämmas ihjäl när jag kommer tillbaka. Som ett jävla sämpo. Måste fixa skor under lovet. 

Har också hunnit tänka en del på min häst också. Saknade skit. Vill upp direkt. Nu. Idag. Men då blir jag väl aldrig frisk. Och det är det inte värt att riskera nu. Har jobb på H&M fr.o.m. imorgon till söndag. Minst. Så... Ska verkligen gå in för kurering idag så att jag kan jobba imorgon. Känns i alla fall något bättre idag än igår.

Maybe

Hosta, feber, nack- och öronont. Vad är det för jävla kombination?
Är det ens tillåtet?


Jaha ja, första helgen med körkort passerade för mig utan någon större utmärkelse. Någon körning sådär men för övrigt sov jag genska exakt hela helgen. Emelie som jag äntligen fick träffa fick nöja sig med min tungt sovande närvaro. Synd att kasta värdefull tid i sjön...

Stannade, som ni förstår, hemma från skolan idag och som det ser ut just nu så blir det så imorgon med. När man för en gångs skull kan tänka sig att pallra sig iväg till skolan - bli lite uppmuntrad av UF-resultatet från i lördags som jag bara kan ana att det gick sketa bra! Men noppppe.

Till råga på allt när man ser ut som skit har Theo tagit min keps i helgen (när jag körde hem honom från krogen) så man får ju verkligen visa hur skit man ser ut nu när man är sjuk och allt - fort man kliver utanför dörren!

Making money

Gårdagen började med att jag försov mig lite = hann ungefär äta 2 dl yoghurt. Slängde med en liten macka av ljust bröd sen blev det inte direkt någon lunch. H&M ringde, fick jobba. Skulle ha jobbat till 19.15 men bytte med Nora så jobbade till 20.45! Theo hämtade mig och droppade mig hemma. Var hungrig. Myran och jag drog till Linköping och hämtade Emelie. Jag körde.

Idag ska jag få jobba lite efter skolan, ska bara till tandläkaren innan. Jobba till stängning, 19. Sen blir det säkert Fredagsmys med småtjejerna och Emelie. Ensamma hela helgen. Hämta Theo från krogen inatt. Klart slut.

Bästa Ditte

Kom Ditte med på jobbet idag. Och så fick jag rosor av fam. Kalm och lillkusinen David hade särskilt gjort pepparkaka till mig. Så himla mysigt!

Drive fast



HALLÅ-HALLÅ DÄR UTE!
I måndags gjorde jag min uppskrivning till körkortet och det gick mycket bättre än förväntat. Tisdagen passerade med ett ihållande pirr i magen. Idag, onsdag, gjorde jag min uppkörnig till körkortet. Under tiden och efter kändes det som det hade gått åt helvete men till min stora förvåning så sa trafikverket-gubben bara GRATTIS. Blev helt chockad. Fattade inte först. Sen ville jag bara tjuta och skratta på samma gång! Men bet ihop och tackade för mig osv. Klev ur bilen och där stod min körskolelärare Björn och sa "hej gladis, är du lika glad som du ser ut?". Gissa vad jag svarade? Haha fyfan.
Eftersom jag och Emelie lovat varann (fast att hon inte är hemma) - första turen med körkort ska bli i vår älskade skit-Skoda så tog jag mig genast en sväng till Blacka och tittade förbi på syrrans match när jag kom hem. Efter det hem mellan, sen en sväng till mormor & z, sen till Finspång. Ensam! Haha, dör. Men det gick jätte bra och kändes helt naturligt. Konstigt nog.


Kan ju säga att jag är ganska skitglad just nu!!!!!!!!

Please don't leave me

Som ni alla förståt genom 6 000 000 inlägg på era Facebook's eller genom att kika ut genom era fönster så har snön kommit. Lite grann i alla fall men det dröjer förmodligen inte innan backen är fylld med ett tjockt, tätt täcke av iskallhet. Ärligt talat så längtar jag inte direkt (lite kul med pulka kanske rå!).

Dagen idag, tisdag 6 december
Börjar skolan om 10 min. Ska bli jävligt skönt när man har körkort och bil så man dessa dagar slipper ta en buss 2 timmar innan man börjar för att hinna i tid och  dessutom få sitta och vänta i nästan 1 timma, totalt, i stan.
Ikväll är det träning som gäller. Har tydligen bokat Core Ball-pass eller vad det heter med Josse ikväll. Vet inte ens vad jag gett mig in på men jobbigt ska det tydligen vara!

Imorgon är det praktik som gäller och efter det blir det hemåt. Hem mot Sherwoodskogen.

Best I ever had

Kollade just till på en video Bella hade lagt upp på henne och hennes häst Jimmy i padocken. Fick genas ångest blandat med svämmande glädje. Tårar på gott och ont. Såg så himla mysigt ut! Samtidigt är jag så jävla ledsen att jag själv inte kan/har spenderat mer tid med min alldeles egna Svaddis på sista tiden :( men har lovat mig själv att så fort körkortet är klart då ska vi bli lika bra som förr, igen. Vet att jag i perioder blev jävligt trött på stallet och all dess dagliga arbete men saknar det ändå någon förbannat mycket. Kunde inte sova så kollade på lite gamla bilder från stallet, ridlektioner m.m och jag känner bara VAAAAAAARFÖR ÄR JAG INTE DÄR MEER?? :(
Nu vill jag verkligen, verkligen mest av allt som bara finns bli klar med körkortet så jag kan styra upp mitt liv. Allt jag kan påverka själv!

sommar-höst 2007

Faaaaan

Precis exakt just nu vill jag bara skita i allt!!
Vill att allt ska rulla på men det finns inte ens en rimlig chans att allt ska gå :(

Alone

Nu har Sara precis åkt hem och jag är själv igen... Hon lämnade i alla fall ett fint spår efter sig, hon fixade mina naglar fina!

Ligger och glor på "Shooter" som går på 4:an, sjukt bra film. Typ klassiker. Synd att vara ensam igen bara. Jag och körskoleboken.

You made my day sweet heart

Igår fyllde farfar 75 år! Firades med lite kalas-kalas innan jag drog mig en sväng till Theos garage och agerade bilmekaniker (typ) - bytte däck på hans bil. Skitbra var jag!!! Skulle ha åkt och köpt thaimat på Spicy Hot men Theo hade redan käkat(?!?!)......... Så sket i det. Blev ändå tight med tid. Så köpte pizza på vägen hem och hämtade syrran och Sejla hos farmor & farfar. Kom hem. Småtjejerna somnade. Mamma och pappa var iväg på middag. Richard på fest? Jag var själv. Hela kvällen. Det sög. 

Skulle just få en precis lika dan kväll här hemma idag igen för Theo horan sket i mig idag igen då han sa igår "fixar det imorgon" (plugga körkort). Meeeeen icke. Hört av mig till alla jag känner nästan och vill ha någon här bara. Dör ju av att vara ensam jämt...
Och till min bästa lördag räddade Sara mig i sista sekund!
Så hon skulle komma om en kvart.
Tusen tack!! ♥


min första helg utan Emelie på säkert två år...

1 december

Idag var jag ledig kan man säga. Hela klassen skulle på SACO-mässa i Stockholm och jag hade viktig körlektion så jag fick skippa det roliga och stanna hemma. Spenderade dock hela dagen på körskolan och kämpade på med teorin. Går segt som fan känns det som! 

Utöver körkortet har jag ju vanliga skoluppgifter att ta vara på, vilket snart dödar mig. Marknadsföringsprov på måndag, imorgon repetionstillfälle och vi SKA kunna alla uppgifter vi tidigare blivit tilldelade. LÄTT. Eller?? Fattar ingenting. Vet inte om det beror på att det är för mycket nu eller om jag faktiskt inte fattar? Kaos. 

Ska nu unna mig 15 min mys med mor & far i kombination med min favorit: färska räkor, avocadoröra m vitlök och olivrostat bröd. MUMMA. Imorgon är det fredag och äntligen veckans slut. Ska fira farfar som fyller år och sen blir det att åka en runda till Theo och byta hans däck på bilen. När jag är klar antar jag att jag förtjänar lite thaimat så då drar vi och hämtar det på Spicy Hot (antar jag) och drar hem och käkar hemma med småtjejerna (ma & pa - inte hemma) i samband med körkortsteoriplugg.

RSS 2.0