Inget spelar längre någon roll

Imorgon åker jag i riktining mot Åtvidaberg. Kommer hem Söndag kväll. Detta innebär att det är dags för mig att börja packa och leta fram allt inför Peace and Love 2011. För övrigt är jag ganska förvirrad just nu. Hjärnan säger ja och nej, hjärtat är ej delaktigt över huvudtaget. Kan inte ta beslut om utveckling om inte hjärtat hånkar på. Så just nu får jag stanna i detta läge, stanna här, hålla mig lågt och acceptera läget. Jag vet ju trots allt hur det är... 


samtidigt som hela mitt inre skriker efter dig,
skriker efter saknad av trygghet
vill jag inte ha med dig att göra,
vill jag bara klippa bort dig ur mitt liv
ur mitt gamla liv
tänker dubbelt i samma sekund,
hela, hela tiden


Förhäxad

För 30 sekunder sedan var jag inte mig själv. När är man det? 
Hur vet man?

Jag ska rymma, jag ska fly

Vrid och vänd på skiten
Vi kommer alltid tillbaks igen


det ska bli skönt att lämna allt
bara låta allt vara under helgen
sedan rymma bort på festival
en vecka, en evighet, en sekund
kanske skratta, med ansiktet
kanske inte med hjärtat
glömma, försvinna
komma åter
leva, dö
leva?

Klok

Ligger här i sängen och jämrar mig över värk långt bak i gaddhålan. Visdomständer

Jobbade idag, enda dagen på hela veckan. Synd att det blir glest med pengar för denna vecka men ändå skönt. Ska i och för sig vara ledig hela midsommarhelgen samt hela v. 26. Först ut: hej midsommar! Antar att jag hakar på Emelie ner till Björn och Sussie, för det är ju vad som är planerat då va. Sen på måndag så är det dags att dra till.....Borlänge. Peace and Love. Med min kusinis Saris. Vi ska bo i mitt silvriga tält. Fint. 

Imorgon ska jag och kusinis Saris nog övernatta i Örstorp, hos mormor och Zasse. Det ska i så fall bli mysigt. Mormor och Z vet ju inget än då, så vi får ju ringa dem imorgon och säga't.  
Fullt upp hela tiden fast jag är ledig ju. Så är det ju det där med häst och boll med. KAOS. Har ju knappt rört på mig på 1,5 månad! Skandal. Ångest. 



Har förresten vänt på dygnet lite halvt sådär. Känns som jag aldrig blir trött på nätterna längre.. Slö som ett as på dagarna. Fast skulle vilja springa lite, men Micke har mina skor i smögen atm. De kommer hem imorgon. Mina bästa finaste ljusblåa och vita Adidas. Bäst.

15.06.11

Idag (igår) hade min vän e födelsedag. Det firades med en rutt på stan, sedan vidare hem till Empies pappa och kalasa lite, mat och tårta. Även en tupplur ingick. Sen hemåt igen, hem till mamman. Där blev det lite presentöppning - från mig till henne. Där på traskade vi ut med våra friska skanker ut i bon' för att styra och ställa lite. Satta bland annat upp något på väggen som har betydelsen "catch the day" (hahaha) osv osv.

Inte världens mest fartfyllda 18-års firande kanske, men imorgon blir det hipp-hipp-hurra med släkten och på LÖRDAG ska vi röja.
Nu verkar det som det är dags för movie time. Haaaades

Big girl




NÅGON HAR FUCKING 18-ÅRS DAG IDAG!!!!! 
OCH DET ÄR MIN EMELIE DET

tusen grattis och happy birthday

RSS 2.0