Åååhh!!

Dyng hungrig och irriterad. Godnatt!

It might be easier to kill me then to let my love go away

En riktigt tråkig start på morgonen idag. Startade med att jag missade pendeltåget (och fick stå och frysa ihjäl tills nästa kom!). Inte nog med det, kommer till resecentrum och ska hoppa på en tvåa eller 113, men kommer det någon då? Nej. Fick vänta yttligare 20 minuter i KYLAN! Jag hatar att frysa verkligen. Något bland det värsta jag vet.. Nåväl efter lite annat tjaffs och bråk (kan man väl säga) började skoldagen dra igång. Segt, som vanligt. Och för att komma till vanligheterna, så somnade jag en liten runda på svenskan idag.. Men det gick ju bra ändå.

För övrigt är jag bara så ledsen att låten som jag och emelie gjorde ("sommarn då jag blev fet") när vi var och tälta i sommras börjar verkställa. Det kanske låter kul, för er som förstår. Men så är det inte. Så nu blir det hårdträning för mig. Startar ikväll. Fortsätter imorgon bitti innan jag tar mig en sväng mot staden. Åker till jb och möter min tjeja, sedan Lucky Seven och kolla nauveln som nu läkt så fint. Stan. Sen vet jag inte men ska nog fan träna på kvällen igen!... Och på onsdag är det träning med fotbollen. Saknade fotboll.


Grönalund


Efter första skolveckan som redan nu gjorde mig utmattad fast att vi inte riktigt dragit igång ordentligt så blev det en liten resa till Stockholm. Grönalund med e, hennes syrra och farsa + tjej. Helt ok dag förutom att det kändes ovärt med maten som var skit och med tanke på vad man får för samma summa pengar på Liseberg... Men det var ju trevligt sällskap och e och jag lyckas ju alltid få det kul ihop. Jag ska bjuda på en bild här nedan från "fritt fall", som jag fruktat hela livet. I vanliga fall åker jag allt och tvekar aldrig, men just denna attraktion har jag altid avstått. Tills igår, då jag tog modet till att låta mig plågas (satt och tjöt som en gris, som syns på bilden).. hahahah  men fatta 110m/2,5 sekunder..?!?! 100m över marken..



(lite dåligt kvalité pga. kopierad bild från e)

Tusen katter och ingen delfin som hittade hem



Jag har egentligen inget att skriva direkt.
Skolan är igång. Allt är som vanligt där.
Imorgon kommer lönen. Vad betyder det? Det vet ni. Ja, jag kommer nog bli nöjd. Dessutom ska jag köpa lite klockor om jag hittar några jag gillar. Samt att jag ska se om jag hittar någon go jacka till hösten. Jag har tänkt mig en grön. Men vi får se hur det blir med det. Jag har också tänkt på om jag ska vara brun eller blond i håret i höst.. Var tycker ni?

18-1

Gårdagen spenderades till en början med släkt för firande av min födelsedag med fina presenter och gott sällskap. Vart efter tiden gick började goda vänner droppa in. Jag blev dock besviken på ett flertal som jag hade förväntat mig skulle dyka upp som faktist aldrig kom. Men så är det med det. Nåväl, sällskapet jag hade var inte dumt det! Mycket skratt och glada miner. Tack för det tjejer och killar!

Nu är det dags för mig att göra mig iordning inför jobbet. Ska jobba min näst sista planerade dag (jobbar imorgon med). Efter jobbet, om jag hinner åker jag nog med mami och syster till stan och kollar på fyrverkerifinalen. Därefter blir det nog e-time. Vet dock inte vad vi ska göra då nästan alla är i stan ikväll och kör. Men det löser vi nog.

Inga kläder

Imorgon fyller jag 18-1 år. Men... Jag vet inte vad jag ska ha på mig i klädväg därför jag har inga kul eller fina kläder. Det är tråkigt. Så nu ska jag  desperat leta på internet och se om jag hinner in och impuls handla något imorgon förmiddag.

Kvällen ska tillbringas i köket. Där ska jag göra smörgåstårta. Sen ska vi också sätta upp partytält om vi inte gör det imorgon bitti. Kanske uppdaterar senare, hej!


P.S
Snart är det lön. Vad betyder det? Ny telefon!!!!! hihihihihihihiiihihihihih    det är bra

Dags att gå till level två

Jag vet inte om tiden är inne, men det får den fan vara.
Orkar inte vänta mer. När jag vaknar imorgon ska jag
röja ut allt skit i mitt rum. Ur mitt liv.

Plötslig ledighet

Började dagen med att vakna vid 12-tiden. Inte likt mig, även om jag lagt mig sent. I alla fall, frukost. Sen skulle mami och jag hjälpa bror min med att fixa klart hans garderob som vi började med igår kväll. När det äntligen var klart skulle jag bara käka och sen skulle mami skjutsa mig till jobbet, men då ringde Annika och sa att jag fick ledigt, typ. Ganska skönt kan jag säga! Så kvällen kommer bestå av pizza med la familia, e-time och eventuellt nattstädning. Det blir fan bra mysigt ska ni veta. En typiskt skön slapp-dag, tror jag.

Imorgon ska jag och e till stan. Bara kolla ut/köpa skor. Hem. Färga e's hår va. Sova tidigt. Upp och jobba på torsdag morgon. Och på fredag mina vänner.. hehe. Vi hörs!

Gyllene tider i horken

Igår blev det lite gilla med e och sen kom vånga förbi och det blev asbra som vanligt! Bästa vånga ♥ Hur som, efter en kanon kväll med glass och massa annat gott ska e och jag idag bege oss till Jesper i hennes klass för att fira honom. Lite fest sådär men e och jag festar nog bara med kebab eller pizza idag. haha, ja men här kommer lite bilder från igår:











Nu är det dags för städning och därefter hemfärd och fix för kommande kväll!

Panta burkar

Ja. Det är sant. Idag har jag och e varit och pantat säkert över trehundra burkar och flaskor eller något, haha! Hur som så tänkte jag bara bju' på lite bilder från våran "WiLD KiDZ-tältning" för någon månad sedan. Inte förräns nu har jag bilderna, så enjoy!

        

Imorgon ska jag jobba, liksom på torsdag.

Ibland tänker jag bara ..





Stina, vart är du i mitt liv? ...

Zu Hause

Igår kom jag äntligen hem från Gotland. Eller ja, egentligen ville jag stanna. Men ändå inte. Nåväl. Det kunde ha varit en bättre semester. Hur som så sov jag hos mitt hjärta inatt. Saknade undarbara e. Och efter en dag med städande efter hennes fest som jag missade igår och kebab och Daniel-firande så sitter vi här och äter tacos (för andra gången). Ja, faktum är att vi inte gjort mycket annat än att äta idag. Men nu ska vi försöka hitta på något och inte sitta hemma och dööööö.

Bjuder på en gammal go'

On the beach

Dagen spenderades på stranden. Det var skönt och jag hade mycket gärna stannat några timmar till. Badade i  havet och bara njöt. Det är det som är det bästa med att vara här. På Gotland. Bara ligga och softa på stranden. Bada i havet. Synd att det bara blev en dag på hela veckan - som jag tyckte att vi kunde ha nyttjat mer. Men en del blev visst uttråkade och ville hem. Och då får man ju anpassa sig lite, antar jag. När vi kom hem käkade vi lite bara sen bikade vi ner till Ljugarns stradcafé. Där blev det lite minigolf. Absolut inte det roligaste jag vet. Men det är i alla fall fint här och jag önskar att e var med mig. Det hade nog gjort allt mycket lättare och framför allt mycket roligare.



Nu har vi just (nästan) kommit hem och grillen är tänd och
vi ska alldeles snart käka. Det låter bra, säger magen.

Han skyddade henne

"... nu var hon mycket medveten om att något saknades i hennes liv. Skulle hon någonsin mer få känna så som hon hade gjort när hon älskade Matthew? Hon ville ha samma närhet som då."

Lisa Gregory

Ska vi boxas? - Jag kommer kompis!

Idag var det meningen att vi skulle ha spenderat dagen på stranden, men besviket nog vaknade jag av regn som slog mot rutan och mot taket ute i 'mitt' hus. Det upphörde dock efter ett tag, men det var inte riktigt så mycket sol eller så pass varmt att man gärna ville slänga sig i havet, så det blev lite shopping i Visby idag. Inte helt fel det heller. Och mitt ibland allt mitt i Visby springer vi på Louise och hennes familj! Rena slumpen haha. Aja, det var kul att se henne. Sötisen. Det var länge sedan.  Efter det var pappa dum nog att "anmäla" mig till sms-sm..? Tele2 Comviq eller vad de heter hade något sånt där. Så jävla onödigt tänkt jag, men när jag var klar såg jag att jag var snabbast av de som hade gjort det som var inskriva i samma häfte som mig haha. 5.48 tror jag det var. Det var lite kul, tills jag fick höra att det var någon som hade varit tidigare på 2.30....  Då sket jag i 25 000 svenska rikstaler och gick och handlade lite mer istället. 
Nåväl.  Efter sju timmars gående i Visby åkte vi hem, har grillat och lite sånt nu. Jag tror att jag snart ska hoppa in i min stuga. Tända lite ljus. Krypa ner i kalla sängen. Låta den sakta bli varm medans jag läser en bok tills jag somnar.  Hm.. det låter bra för mig. 
Morgondagens planer: s t r a n d e n





Förresten så tror och hopps jag att jag
 är på god väg till "mitt-nya-liv"nu. hihi

Hold on before it's too late

Sitter inne i stora stugan och huttrar. Det är kallt. Det regnar. Idag har vi tillbringat nästan hela dagen i Lummelunda där vi även passade på att gå guidningen i grottan, igen. Annars har jag inte så mycket att säga förutom att jag köpte ett nytt didriksons-regnställ och att jag med högsta sannorlikhet kommer att kunna bocka av en grej på "mitt-nya-liv-listan" på torsdag. Jag hoppas det iallafall. Men vi får se. Och det får ni också göra om det blir så. 
Imorgon skulle det blir sol och fint väder här så då blir det stranden. Sjukt nice. Hoppas jag - med lite drömmar om vältränade och gyllenbruna grabbkroppar i sikte. Imorgon blir det kanske dessutom lite bilder. Idag har jag inga roliga att bju' på.

Nu ska vi snart äta
vi hörs, ciao

Gotland 2010

Tja!

Just nu sitter jag i uterummet här vid morfar Kajs stuga på Gotland. Inmysad i med en filt runt knäna och mammi brevid mig. Har just lagt in lite bilder från dagen. Tänkte bjuda på nårga, men de är fler än 130 bilder, så alla blir det inte. För övrigt har det regnat lite på dagen på framåt eftermisddagen/kvällen så klarnade det upp och blev fint som ni kommer se på bilderna. Just idag har vi inte gjort så mycket. Hållt oss i närheten mest. Men imorgon verkar det som om det skulle bli lite havtaskigt väder så då blir det kanske Lumelunda grottorna - där jag inte varit sedan jag var liten.














Det är fint här och ni kan vara söta att observera att det
endast är 18 dagar kvar tills det är ett år tills jag är 18!
puss & godnatt

RSS 2.0