Refreshing

Hallå där läsare!

Idag gjorde jag "Riskettan" på körskolan, skönt att checka det i alla fall! För övrigt gick jag upp 5.00 för att bege mig till tandläkaren imorse och bara se hur det läkt i munnen efter operationen. Nödvändigt? Nej. Han sa till och med "det här kunde vi kollat på på måndag" (ska dit då också). Känna bra. Nöjd. Ne. Mötte upp Lisa och tog en fika. Hovade in lite cash till festen. Bra det, så vi kan betala hyra, ljud & ljus. Tror det kommer bli jättebra!

Ikväll ska alla ut och röja ass men inte jag. För jag ska sitta hemma och titta in i väggen och invänta morgondagen. Börjar med ett pass på H&M, 11.00-15.00 sedan beger jag mig hemmåt för att ladda om och fixa mig för nästa jobb; ska då jobba på en 50-års fest i Klippan, Vånga, 17.30 - ∞. Servera. Kommer bli en lång dag!


Släpper bild från veckan. NU VÄNTAS städning. Hela källaren ser ut som en svinstia. Kommer jag ihåg sen ska jag lägga upp före- och efterbilder så får ni se!

Offroad

Länge sedan jag tittade in nu! Sorry, sorry.....

Fullt upptagen med skola, jobb, körkort, fotboll, stall & häst med mera. Men livet rullar på och man lever -minst sagt. Synd att skoldatoerera suger as och vi kan inte spara någonting och vi kan inte heller öppna något som vi tidigare sparat. Ökar skolentusiasmen rejält. Eller??

Imorgon blir liksom varje tisdag framöver fullspäckat: skola, teorilektion på körskolan, sen till Finspång och simma och därpå lite plugg om det orkas med. Fullt ös medvetslös. 





Hänger lite med brooooor

Orderliness

Försov mig igår. Försov mig idag.

Fast att vi redan hade sovmorgon idag... Galet. Måste börja gå och lägga mig tidigt som fan.
Skulle dratt på teorilektion på körskolan idag egentligen, men H&M ringde så ska få jobba istället. Fr.o.m nästa vecka kommer jag också börja simma varje tisdag i Finspång med Josse. Skönt med lite regelbunden träning. Och sen fotbollsträning måndag, onsdag samt lördag/söndag. Sen får det väl bli träning med hästen torsdag, fredag, lördag, söndag. Och sen UF. Fullt upp! På tal om UF så går lite halvsegt för oss. Någon som har någon bra idé om produkt? Vi jobbar lika gärna som återförsäljare som "nyproducenter". Lämna gärna avtryck i kommentarsfältet!

That's it

Just kommit hem från en awsome kväll med brudarna. LISA u are best (fast du skämde ut mig lite haha) ♥ ♥

Done with that

if my heart was a house you'd be my home and you're the reason i come home

5 tänder ute. 1 operation. Ont som in i helvete. Mitt nya bankkort är i alla fall hemma så ska försöka mig på att ansluta till iTunes senare idag.. Just nu vet jag inte vad jag ska göra. Ont och kan inte koncentrera mig så kan inte direkt plugga.. Ingen dator till iTunes nu heller, för den har mamma.  

Emelie vill att jag ska med henne till Gunnel & Kjell sen. Får se om jag orkar med det!

Tandläkarna sa förresten att jag kanske var deras "rekordfall". 5 på 5/en operation. De sa att jag var jätte duktig i alla fall. Stark och strong tjej. Typ lika som på bilden nedan tror jag...




Finally

Luren är hemma och jag förbereder mig för morgonkvällen i stan. Kommer slagga hos Empie. Hoppas mitt kortjävel kan komma med så jag kan ansluta (registrera) mig till iTunes med... 

OCH SEN FYLLER LISA ÅR IDAG MED.
STORA GRATTISKRAMAR FRÅN MIG!!
♥♥

White as my iPhone

5 tänder på 5 dagar. 2 idag. 3 på fredag. SUPER

Fick hem min vitis iPhone idag.
Nu väntar jag bara på simkortet som är påväg någonstans bland postens slarv(..), nerå. Det kommer nog imorgon eller onsdag! Skitabra ju

Keep it up

Idag missade jag bussen.
Tänkte "men fan,  går det inte två 82:or den här tiden?" så, samtidigt som jag fortsätter gå ut mot bussen så ska jag precis leta fram Emelies nummer och fråga - buss nummer två åker iväg (direkt efter buss nr 1). Irriterande!! Missar nu feministiska självförsvaret.... Det enda roliga på hela dagen! Åh, typiskt. Får ta bussen in till stan sen så jag kommer in halv tio. Hinner dock bara ha en lektion eller något idag för kvart i ett ska jag dra ut tänder. Kanske hinner tillbaks och ha lite mer lektion efter.. Och på det blir det körlektion. Och sen träning. Soft. Nu ska jag ställa alarmet och gå och sova en stund tills min buss går!

Hold your chin high

Fredagskvällen spenderades till sist med Emelie och mina vångagrabbs. Slutade också med att jag hade fyra nattgäster här (klockan 5.30 på morgonen - bild kommer)... Men trevligt i alla falll med twister och bärs. Gillar dem ju. Bästa.

Lördagen sov vi först bort halva dagen. Eller, sov och sov men vi var sega som fan och bara satt ute i solen och glodde. Väntade på skjutsar till vardera nattgäst och sådära. Väl i liv för dagen kom Lisa hit så gjorde vi klart våra fest-planer och det verkar som det blir BRA SOM FAN. Därefter kom Emelie tillbaka och Lisa bikade hem igen. Empie och jag tog oss till Finspånget och hade myskväll med Elin och Josse. Så jävla härliga människor. Planerade lite halvt också om partykryssning i november.  !!!

Söndagsdagen har gått åt till publicering av inbjudan till Lisas och min fest, städa och lite fotbollsmatch på det. Vinst. Och jag fick spela en hel del på plan! Roligt att jag  fick det men det gick inte så jävla bra idag precis :( som sagt, inte tränat på länge och i måndags när jag tränade så använde vi inte ens boll!! Så ni kan ju bara tänka er....
Och nu är det dags för mig att börja med svenska b uppsatsen som jag fortfarande inte har gjort. Men vet ju fan inte vad jag ska skriva om?! Assvårt ju när man inte har någon/några teman eller stolpar att följa eller utgå från.
Önska mig lycka till!

I tell you 'bout it


... och så blev det med det

I need you

Igår hade vi studiedag och det var väl soft. Sov som vanligt inget under natten till onsdag, så låg i sängen halva onsdagen och bara var trött men inte sov.. Hate it. Väl uppe, lite frulle och sen tog jag bussen till Blacka. Mötte upp Becca så drog vi och solade. Därefter tog jag bussen in till stan - körskolan. Körlektion. Gick väl bra. Antar jag. Skulle dra hem efter det men träningen var inställd så droppade av hos Becca så drog jag ett löp med henne istället. Skönt. Ska fan bli lite smäck nu. Hade tänkt skriva uppsats när jag kom hem igår, men får inget gjort... Gjorde mig till sist lite mat runt 23-tiden.. Sen blev det att ligga och vrida och vända i sängen igen..

Love will be hard

Dra åt helvete

You said you'd never hurt me

Träningsvärk från igår.
Skoldagen idag gick ganska snabbt. Bara UF-info och sen lite jobb med UF på det som gick åt helvete så nu har vi ingen produkt längre. Svinbra. Så nu är det bara börja om från noll igen. Skönt. Ska bli roligt. Eller...?
Imorgon är jag i alla fall ledig. Kan behövas. Men samtidigt inte, för det ger mig tid att tänka ännu mer på annat. Typ "idol-Moas" låt som jag inte kan släppa. Den rör mig så jävla mycket. Känner igen mig i den..


I need you to know

Första fotbollsträningen sedan maj månad? Eller april.... Ska bli skönt och förmodligen skapligt frustrerande

I dont want to go

Efter 3 timmar sömn så lyckades jag sjukt nog komma upp i morse. Och nästan i tid med! "Försov" mig bara med 15 minuter. Fick i o för sig dra ett löp till bussen också.. Men hann ju i alla fall. På håret.
Skolan har varit så jävla astråkig idag. Måndagar tar fan aldrig slut. Just nu sitter vi och har svenska. Ska skriva uppsats i valfritt ämne men inslag av referat. Great. Gick in på Aftonbladet och bestämde mig för att ta något från första sidan. Fick bli om Filip, 8, som inte får ledigt från skolan för familjeresa och en dag i skogen med pappa på älgjakt.
Jahoppja, nu säger Eva precis att vi slutar. Då var det ju ingen idé att börja idag. Synd. Det ska vara klart på måndag..

GREAT GREAT GREAT

P.S
Fick just reda på att vi har sovmorgon imorgon!! SKAPLIGT

My heart is freaking out when i hold you

Klockan är snart 01 och jag sover inte än... Why? Kommer ju försova mig imorgon...

Believe me, i don't want to go

Everyday

Igår kväll.. Nej, inatt kl 01 tog Emelie och jag några bikar och bikade till Sandh som hade fest. Träffade bl.a. mina assaknade vångakillar. Bästa. Och Jens. Hur som, verkade trevligt där men vi blev ändå inte kvar allt för många timmar då folk började droppa av. 

Idag började jag med att dega hemma tills jag  såg att det var 27 jävla grader ute. Trodde inte det var sant. Gick ut. Svin varmt. Ringde Jessica så drog vi ner till Mårnberget och solade lite. Senare på kvällen övergick vi till soffhäng hos mig med idol, glass och pizza! Skapligt gött efter som......
Mitt nya liv börjar imorgon (om jag bara kan hålla mig!!). Detta innebär; inget godis och annat onödigt i veckorna + massa träning så gott det går och mer tid till hästen.
Wish me good luck 


Dags att krypa till kojs nu. Startar skolan imorgon 8.10 - feministiskt självförsvar.
Jag ska kicka

We gonna rockin' til the wheels fall off


Close, but not close enough

Har varit på toppenhumör idag i hela dagen.
Vet inte riktigt varför men kanske därför Jens kom hem idag. Fint.
Planerat lite roligheter med Lisa också. Hoppas det blir bra som fan nu. Tror på't! Senare kom Saris och så traskade vi bort till Jessica och grillade lite och bara myste. Kakor. Chips. Popcorn. Ice Age. Gott och blandat. Bra och dåligt. Men så jävla skönt ändå! Saknat girlsen.
Så jävla bra.


Imorgon ska jag spendera några timmar av dagen i kiosken på Ekvallen. Ja men det blir ju spännande. Favorit

RSS 2.0