Vi hade aldrig kommit dit utan dig..

Idag har jag laddat hela dagen för att lägga upp ett inlägg med lite positiv enegri, hade jag tänkt. Men efter några timmars pluggande nu när jag loggade in på min jätteroliga blogg såg jag att jag hade en jättefin kommentar som fick hela hjärtat att gå sönder igen. Jag klandrar inte, tvärtom. Samtidigt som hela världen rasade så insåg jag hur mycket jag saknar den här tjejen. Det vi hade för två år sedan. Min absolut bästa hjälpare i kärleksvärlden.

vi ses inte särskilt ofta, men när vi  ses är det som att vi fortsätter där vi slutade. no change. hon har hjälpt mig genom mitt hittills allra störta misstag i mitt liv - för två år sedan. det var då vi lärde känna varann. genom det. hon hjälpte mig på fötter när jag trodde att allt var kört. hon satt i samma sitts som jag. vi var alldeles jättelika och vi matchade direkt. tackvare hennes hjälp blev allt bra. helt sjuk hur man kan släppa in någon så mycket i sitt liv på så otroligt kort tid! minns du hjärtat när du hade cyklat med punktering till mårn och undrade varför cykeln hade gått så trögt?  hahah! eller när vi inte sov på hur många dygn i rad som helst, eller vad var det? två timmars sömn totalt? och minns du när jag kom till dig en gång och  jag lovade dig att jag skulle våga "gå min väg" till kommande händelse som sades och gjordes? jag var stolt över mig själv, tackvare dig. 
då, NU och i framtiden tänker jag tack JONNA LILJA

Det är inte mig du ser

Lät du henne komma närmre? Var hon vackrare än mig?

Minneskonsert: update

Kvällen igår blev lyckad till slut ändå, trots att det såg mörkt ut ett tag. Kvällen flöt på. Vädret höll i. Skärblacka gungade. Omgivingen spred glädje. Humöret kom på topp och det ena och det andra problemet löste sig efter varandra. Häääärligt
Så det blev att åka bil ner till konserten först. Så sjukt kul att träffa kompisar och vänner man inte sett på år och dagar! Efter några timmar åkte vi hem för att grilla; Richard Jenny Ivar Torbjarn Tolle jag och sedan dök bröderna Krantz upp med. Skulle ha varit lite fler men hörde inte av alla så - och några droppade av. Efter vi fått lite käk i maugen så tog vi cyklarna och bikade oss ner till Blacka igen. Riktigt bra kväll även om det blev lite jobbigt ett tag vid en situation vid kiosken.

Nu ska jag åka med mor min till min mormor. Bästa finaste mormor.
Efter det blir det att ta en runda ner till Mårn med Emelie ♥
- och prata lite om allt och ingenting.

Bjuder på lite bilder ifrån gårkvällen, enjoy!











Bob Marley - Minneskonsert

 

.. Och jag missar hela skiten?! Ae, men nära på?..  Den här dagen har inte varit bra förutom det asbra vädret. För övrigt så är mitt hår GULT och jag skämms ihjäl. Ingen dricka för det skeeeet sig. Kanonbra fest ikväll då. Nej fyfan. Och inväntar killarna så vi kan åka ner till konserten. Men de verkar inte dyka upp på ett bra jävla tag........
Uppdate kommer väl senare eller imorgonnnnnnnnnn 

Långa nätter

Under dagen har jag funderat mycket på saker angående det nya liv jag ska starta så fort jag är mogen. Det är mycket som ska hända då. Hoppas jag.

Emelie åkte hem för en liten stund sedan. Hatar att vara ensam. Kändes bättre när hon log här i soffan och  sov medans jag satt här vid datorn och fantiserade om ett nytt och fint liv. Det känns alltid bättre när jag har henne hos mig. Min lilla Emelie.
Imorgon (idag) ska jag väl åka till stan som sagt. Själv. Ensam. HATAR'T



Inga byxor idag

Efter en grymt hostig natt släpade jag mig upp, käkade frukost med la familia - för att sedan fixa mig lite lätt och åka till stan med Tobbe. Skulle ha köpt ett par gryyyyyymt coola byxor på BikBok som jag och Emelie hittade igår, men stan var ju stängt?!?! Och det hade jag faktist inte en aning om, trodde att det var som en vanlig söndag, så att det skulle vara öppet till 15-tiden i alla fall. Men icke. Så T och jag körde istället en sväng till HC - Hageby Centrum. Blev inköp av (först:) en hemlis som Emelie får veta på sin födelsedag och (sedan:) ett vitt stort linne, skit snyggt! Men ville ha svart  egentligen. Hittade dock inget sådant. Så ska åka till stan imorgon igen och kolla efter det. Plus köpa byxorna om pengarna räcker till.
Ikväll blir det en lugn kväll med Emeliehjärtat.
Vi ska bara se film, äta godis, chips och allt där till!


Tobbe och jag, från v-fest hos mig i oktober 2009
HAHAHHA

Vi hade allt vi var allt vi tappade allt


Vi är nu långt ifrån varandra vi lever i skilda världar
ingen kan ersätta dig men vi kommer aldrig tillbaka
jag saknar de vi var för några år sedan
, då vi gick igenom allt tillsammans

Ñ κ√ä∫∫ iÐ∂g ςom v∂r igår

Igårkväll blev det grillmys med tjejerna i klassen. Helt okej-bra kväll och god mat! 
Därefter kom Tobbe och Ivar och hämtade mig, Becca och Valeria. V släppte vi av i klocket och B i blacka. Sedan åkte vi till Gutavs garage och tillbringade resten av natten där.
Jätte kul var det........
Hoppas på en bättre kväll ikväll. Får se om det blir bilträff med grabbarna och E ikväll, annars blir det bara jag och E ♥       - som kommer sitta och dööö av tristess i regnet

IN MY HEART ♥




RSS 2.0