Softa potatis


Idag ska jag bara ta det lugnt och softa potatis för jag min jävla klant glömde svenskahäftet i skolan som vi har 4 h-uppsats på imorgon. Great.
BRA JENNYYYYY.


Hur som.. Håller på.. Eller ska mer eller mindre börja städa av lite här nu. Imorgon blir det brudar @ my place.  Hell yeah. Brudar på en tcf, hur bra kan det bli egentligen? 
Mamma och jag bestämde också färg till trappan, dörrarna och tv-rummet här nere idag. Så, nu ska vi bara komma iväg och köpa färgen med.. Eller tapeter eller vad det blir på väggarna. Men tror jag ska måla, för ska ha en väggtext sen med så.. Kommer lägga upp före och efter-bilder sen när vi väl är igång med det.
Wish me good luck!


Hon kan vara den bästa

Hennes röst gör mig
stark och svag
Får mig att vilja
dö och leva
skratta och gråta
resa framåt och bakåt i tiden
på samma gång

You'll not let me down, will you?

e
n s u

Tatuera en dill

Chillade gärnet idag på campus några timmar(?) sen blev det stan med brudarna a & b. Krubba lite på Wok Time och letade gärnet efter skinnjackor osv.. Kom hem. SOV. Det var länge sedan jag sov efter skolan.. Men sjukt skönt.  NU ska jag plugga svenska.. Eller, ska sola först. SEN ska jag plugga svenska och därefter sova sött i min säng

Dag 18 - vad jag åt idag


Frukost: yoghurt och havrefras
Lunch: wok time, meny 1 aka. mr bombay, cocacola

But we don't care

Det måste vara meningen att jag inte ska ge mig ut på is. I fredags slapp jag skridskor tackvare att isbanan var stängd, trots att det stod på hemsidan att det skulle vara öppet. Kändes helt okej as-bra. Skrillor är som sagt inget för mig. Hoppar gärna det om det går..

Maskerad igår och jag har tyvärr ingen bild att bjuda på just nu, ska höra med Lisa om hon har någon var't efter, men det märks väl då.           Hade egentligen inget kul att skriva här, ville bara visa att jag uppdaterar! Imorgon börjar vi dagen med bio 8.15. SKÖNT? JA. Tisdag kör vi praktik som vanligt och onsdag UF-mässa. Softar-vecka? JA. Gillas? JA.

Dag 17 - en person jag vill byta liv med för en dag - och varför

Hoppar den här för den var tråkig!

Det blir ingen rast

FREDAG.
Hyffsat soft skoldag faktiskt. Fick VG i teckenspråk för hörande steg 1. Funderar på om jag ska ändra och välja om det till nästa år, fast steg 2 såklart så fall. Inte särskilt svårt ämne (i alla fall inte steg 1) och dessutom kan ju inte var och varannan människa teckenspråk så det kan ju vara bra om man söker något jobb i framtiden där teckenspråk eller liknande stöd har betydelse.. Vi får se!

Snart ska jag dra inte till stan. Möta Persson. Får se vad vi gör. Han säger att vi ska åka skridskor, men vi får se hur det blir med det.... Vill ju fan inte egentligen, men har ju ändå förlorat vadet och så.. Aja.. 

Imorgon är det maskerad och jag kör på G.I.JOE-bruden, ni vet hon som är huvudrollens x-flickvän och nuvarande fiende, Baroness (Sienna Miller). Vad tror ni? haha kommer dock inte gå inte för det så seriöst. Om jag hinner slänger jag upp en bild imorgon!

Dag 16 - innehållet i min väska

Just nu: idrottskläder, två pennor och ett par örhängen.
Annars då: inget? Skolböcker och så? (om jag ens har en väska med mgig) Ev. pånboken, men den brukar jag ha i handen..

If you

TJENA DÅLIG UPPDATERING!
Har varken haft tid eller lust för bloggen de senasrte dagarna, men kan berätta lite om min helg. Fredagen spenderade jag i Blacka hos Becca på lite partaj (för bilder se: http://smilesunshiine.blogg.se/). Och lördagen spenderades här hemma. Helt ensam i lugn och ro. Eller? Haha aevars! Blev fullt ös, runt 40 pers!! Har tyvärr inga bilder då jag inte minns vem som hade kameran som det fotades med.. Så har inte kunnat få tag på några bilder, men det kanske kommer i efterhand sen hehe.

Skolan har dragit igång och allt är sig likt. Matteprov imorgon. Önska mig lycka till.
För övrigt har jag ju missat lite av "dagsuppgifterna" här på bloggen men tar ifatt dem nu eller fortsätter nu ifrån där jag slutade.

Förresten, ska på maskerad med Hollywood-tema i helgen. Förslag?

RSS 2.0