New shoes in

Drog en svänga till stan idag med mer eller mindre hela familjen. Ganska fint. Stadium som gällde. Kirrade nya skor att ha till jobbet och så. 899 svenska rikstaler fattigare på bara det. Kul. Men värt. Antar jag. Fick dock köpa Nike... Föredrar ju Adidas som ni kanske vet, så..  Ja, men fanns inte så mycket till val då de skulle vara svarta. Adidas utbud av svarta, lämpliga skor för mig till detta var mycket litet. Eller ja, lättare sagt, fanns inga svarta. Så, fick ta Nike helt enkelt. Ja, det är ju inte värsta skiten direkt men bara det att jag föredrar Adidas. Bäst. 

När jag sedan kom till jobbet idag gick det bra. Flöt på och dojorna gjorde ett bra jobb. Hittills i alla fall! Fick ta teaterfikat med Oscar. Lite kul att få göra något annat faktiskt. För övrigt skar jag mig så jag har jätte jätteont i mitt högra pekfinger. Vet inte hur det ska gå att jobba imorgon om det inte är bättre imorgon.. 

Ska fråga min fia-lotta Emelie om hon vill laga mat till mig tills jag kommer hem imorgon. hihi. Blir ju FF här några dagar så ska mysa lite mä'na imorgon kväll samt måndag då vi ÄNTLIGEN har en ledig dag tillsammans, haha. Fint. 

I'm definitely not alone

Ledig. Hänger deg med mor och far. Försöker lära mig dricka vin och sköljer ner skiten med bacardi Breezer och cider. Jobbar imorgon. Lyckat.

Stekt



Ligger ute på ballen och steker lite innan det är dags för jobb..
Haha angående Östgotatrafiken fick jag svar igår. Den linjen gick tydligen endast fredagar.. haha. Aja, det var lite kul i alla fall. För det var en god familjevän till oss sambo som öppnat mitt klagomål då hon jobbar på Östgötatrafiken. Haha, ibland är världen bra liten. Hur som, var i Mårn igår med Becca, Moa och Jenny och stekte lite bacon men till min typiska otur tappade jag bort cykelnykeln. Så både den och  cykeln står kavar än så länge. Cykeln i sig har inte större värde för mig, det är mer att jag måste gå till och från Ljusfors varenda jävla dag nu när jag jobbar... Inte as kul kanske.

Skapligt

Kan bara säga lite snabbt hur arg jag är på Östgötatrafiken just nu......... Som vanligt traskade jag från Norsholm till Kimstad efter jobbet för att ta bussen därifrån till Ljusfors. Ameeh vad händer dårå? M, gissa. Ingen jävla bussjävel som dyker upp. Tänkte "amen kanske jag som kollat fel." Går och kollar tabellen, jo visst fan ska det komma en buss. Men ne. Det gör det inte. Får ringa hem (hade 2% batteri kvar...) så papi kunde komma och hämta mig. TUR DET. Så har nu skickat in ett klagomål till Östgötatrafiken samt begärt svar. Hoppas de har en jävligt bra förklaring. Åhh... 

Hur som, för att avsluta med något kul: såg en igelkotte, en grävling (2 meter ifrån mig) och en harunge när jag gick.

P.S 
ett glas exploderande när jag höll i det idag. Farligt

Countdown





Tungt att gå upp idag. Men en dag närmare.. Något kul. Som bara pappa och jag vet om hihi. Ska bli kul. Försökte få med mig Jens att ta ett dopp i sjön innan det är dags för jobb och allt.. Men icke. Lat jävel den där Jens. 

Kände mig duktig igår. Gick från Norsholm till Kimstad först (efter jobbet), sen bussen till Ljusfors för att sedan löpa därifrån hem. Och sen lite lite till. Bra med träning. Blir väl liknande träning idag efter jobbet kan jag tro. 

På fredag ska far och jag  till staden. Optikern.
Behöver verkligen nya glajor. Och papi behöver glajor över huvudtaget!

Är det någon jag saknar nu så är det du

I lost my heart to rock 'n' roll

Städat hela dagen. Lagom sugen på att måla trappan som jag skulle gjort för någon halvår sedan....... Bilr ju aldrig av!! Gick bort till Annelie & Sonny. Käkade lite grillat och så. Det var både gott och mysigt, trevligt. Som vanligt. Blev kvar en stund. Tills Emelie kom hem från kalas. När hon kom hem blev det att sitta här hemma och pimpla lite sådär. Bakade en kladdkaka. Hälsosamma Jenny. Det går bra nu. Men det var ju  faktiskt lördag! Får ta lite hänsyn till det. Väntat hela kvällen på att något roligt skulle hända, men icke. Alla klenisar var så veka från gårdagen. Ack ack. jaha det var min lediga lördag ända tills min födelsedag då. Den vart ju lyckad och väl utnyttjad. NEJ. Det vart den ej. Onödigt. Aja, så kan det gå när man inte är på! - som jag  sa till Theo förut haha. Ja, han skulle kommit förbi med. Trodde vi i alla fall. Men det verkar inte som det.. Och nu ska jag sova. Så kommer han snart orkar jag inte gå upp igen. 

Och imorgon (idag) är det jobba som gäller igen. Hihi. Kuligt! (....... eller?) Får se om jag vaknar till att börja med.. hehe. Ska i alla fall få jobba med Viktor imorgon. Det är kul.

Fille Eriksson aka. Dille i min telefonbok haha

Godnatt

I love you

Role models



Har precis kollat på Role Models. Bra film faktiskt. Som vanligt när Sean William Scott träder in på filmduken. Och sen så är han ju snygg också.. Inte fy skam inte..

I lost my place






Kick it



Nu är det fan på tiden att jag tar tag i mitt liv.

From now on morgonpromenader varje (i alla fall vecko-) dag. Sen ska jag faktiskt börja löpa ordentligt med. Ska bara göra upp en plan för det med. Lite halvsvårt att säga när man jobbar kväll nätt och jämt. Men funderar på att börja gå/löpa hem från jobbet (hatar att löpa i dagsljus). Alternativt från Ljusfors dårå, men det är ju inte så jävla långt. Men det kanske är en bra början för mig som inte varit aktiv på ett tag nu....

Ska också börja äta lite mer nyttigt. På något vis.. Jag är för mycket av en godisråtta för att kunna sluta helt, men ska fasen dra ner på sötsaker i veckodagarna samt sluta småäta. Så nu blir det enbart gott och mums på helgerna. Kan bli tufft men let's try


I'm gonna run until the sun goes up

Satt med min kära vid Grenholm en kväll. Planerade lite till kommande morgondag. Det var riktigt mysigt. Blåste lite, men ändå var det skönt. Varm oboy gjorde susen när man blev lite småfrusen.

Morgonen där på (i förrgår, onsdags, 13:e juli) gick Emelie och jag upp tidigt för att överraska vår kära vän Teodor. Så vi hoppade på en buss så fort Emelie bakat en kaka. Gick av hemma hos Theo och ringde, ringde, ringde. Bad han hämta oss, hemma. Lurad.  Vi satt ju utanför hans tomt. Där på hämtade vi Jeppe och sen bar det iväg mot Motala. Men det visste inte vår chaufför Theo förrän vi var där. Nästan. Varamobadet. Spenderade mer eller mindre hela dagen där. Hade med oss mat och allt. Det var mysigt. Skönt. Tyckte jag och Emelie i alla fall. Theo och Jeppe badade inte så mycket. TYVÄRR. 

Men annars vad det bra fint. Skulle ha dragit vidare på en spontan liten tripp till på kvällen. Grabbarna visste åter igen inte destinationen. Men pga. lite missförstånd fick vi hoppa det. Får ta det en annan dag helt enkelt. 

Har lite bilder från båda dessa dagar men Emelie har minneskortet..
Men de kommer väl snart, hoppas jag!



Fuck it

Brännskadan var bara början till ful hy. Flagnat från knopp till bröst. Imorgon åker Emelie och jag en sväng. Får se om jag blir lite jämt brun på nytt. För övrigt, vilket skit. Vart är Jens? :( :( :(

Guess what?!



Eminem & Royce Da 5'9 feat Bruno Mars - Lighters

Hurted

Aaaaaaaaa......
Som ni  ser har jag helt enkelt bränt mig skapligt när vi var på P&L så har fått lite brännskada nu. Tyvärr ser det värre ut i verkligheten än på denna skitbild. + har två mindre prickar som är som ärr med.  Ber en liten kort bön till gud att det försvinner. Hatar ärr. 

Annars kan jag bara säga (för att uppdatera lite) att jag kommer förmodligen få jobba aset av mig nu framöver vekar det som. Upp och ner med det. Sista riktiga sommarlovet så hade ju varit gött att ha njutit av det men samtidigt så är det ju pengar och så va. Och det tackar jag helst inte nej till. 

För att komma till en astråkig grej som verkligen, verkligen suger hårt så är det att jag kommer inte bli av med mitt jävla stängsel i munnen förrän typ.. Nästa vår................... Skulle fan redan varit väck med den ju. Jävla tandläkarna :( Aja, nu ska de i alla fall styra om i hela mathålet PRECIS som de sa från början och det är ganska irriterade att de inte gjorde de direkt istället för att testa tusen andra metoder. Så blir möte i slutet av augusti för vidare info. SKIT. Var fan tjutfärdig när jag gick ut från tandis idag. 

OOoooh sen saknar jag Jens med. GODNAAAAATTT

In kommer ting

Baconost. Tält. Asaklitts. Bajamajor.  Mobilladdning. Nötter i maten. Kapten Röd. Tält. Petter x2. Sömnlöst. Våtservetter. Tattuering. Piercing. Livespelningar. Gitarr. Fullsatt. Håkan Hellström. Blommor vid Oscarsleden. Fylla. Fylla år. Knäckebröd. Kebab och annan skitmat. Galen brud som drog med oss till Oskar Linnros som var slut. Hål i skorna. 186239730 mil. Värme. Regn. +35º. Poncho. Påse. Kalle ft. Petter dance. Snurr. Gummistövlar. 3-dygns Jensa. Spetsad nyponsoppa. Köer. Stank. Pringles. Nudlar. Död telefon. Ponnitält som var pepparkaksgubbe. Göteborgare. Sara och Tobias. Nya grannar. Bajamaja-vän. Vatten. Debbiterat konto. "På vägen". How's my dady? Maggan. Bong. Popcorn. Svett. Solbränna. Tekaka med mat på. Bara ben. Värvning av veteranklubben. Eldorado. Kings of Leons. "Jenny & Sara bor här ju ->". Genemskap. Nya kontakter. Gröna kroppar. Kalas. Stormkök. Jens.  Volbeat. Liv. Funktionärer. Signaturer. Känsla. Urin. Pizza. Flippflopps. Tjat. Sång. Stämning. Hippe Sara och Jenny Polisen Hjort och mycket mycket mer...

PEACE & LOVE 

2011






RSS 2.0