Igår var det fest

Japp, igår blev det lite krök här hemma med massa härligt folk. TACK för det allesammans. Trots att Skyline-nyckeln försvann, Emelle och jag blev osams r första gången etc så blev det ändå helt okej lyckat ur min syn.

Ikväll är det bara gå på't igen och fira Becca!! Kommer bli sketa kuuuuul!

Herrå

Take it back

TORSDAG.
Godkväll mina vänner. Sämpo på uppdatering men har haft fullt upp hela tiden. Hur som helst......... Idag är det förutom bara vanligt tv-torsdag också min kära vän Beccas födelsedag. 19 ÅR. Detta ska såklart firas men inte förrän på lördag! Kommer bli skitkul. Känner det på mig.
Seeeen skulle jag asgärna vilja dra ner till Malta lite snabbt. Josse och Emma är där right now. Aja, mer om det när jag själv vet mer! NU - RINGER!!



Kick it

Igår. Efter El Clasico-förlust och lite bravader med badtunnan hamnade vi till slut hos Johni, precis som jag hade trott. Fullt ös där och poolparty vad visst givet. Blev halvt som halvt dränkt men man fick väl räkna med det.... Hade i alla fall en askul kväll men massa trevligt folk! Kom inte hem förrän halv 5-5-tiden imorse.. Mötte i princip resten av familjen som just skulle åka till Åre då. Men utmattad av allt bad och bus blev det destination sängen direkt. Vakande upp först vid halv två-två idag(sovit bort hela dagen!!). Sen har jag mest softat idag. Varit trött men har kanske sovit för mycket? Ska hoppa i sängen snart i väntan på sovmorgon! Börjar inte förrän vid 10. GÖTT.

Can you imagine

Tomma lördag. Tro det eller ej med drog ett löp idag. Stannade till i stallet och gjorde sju-helvetets många hö-påsar. Alla vi hade. Förutom två. Tog med två hem för att fylla med ved och dra bort till Anneli för att fjutta fyr på badtunnan. Hängde kvar där ett tag innan det var dags för mig att dra hem och kamma håret innan kvällens planer. Ska snart sticka bort till Anneli & Jessica med en flaska rosévin. Fortfarande inte lärt mig dricka det men man övar ju... Blir att chilla till El Clasico och ta ett dopp i grytan på det. Sen blir det nog att göra kullerbyttor ner för backen till Johni på lite partaja.


NU - invänta pizzaleverans och slänga i mig en bit innan det är dags att kuta bort!


† Rest in peace

Hur många morgnar har du inte väckt mig med ditt träliga gnäll? Tjatat och pipit tills man inte stått ut mer... Jo, visst fick man ge med sig. Nyvaken och förbannad. Och vad ville du sen då? Inte ett skit. Ville inte gå ut och kissa, inte ha vatten och inte ha mat... Eller det sistnämnda var nog dumt sagt för mat har väl varit passionen i ditt liv. Utöver älskaren Kooper 100 meter bort! Minns när jag var lite mindre och du hade rymt. Hittade dig, tack och lov men vafan? Du satt ihop med Kooper? Fattade inte vad som  hade hänt haha. Efter det blev det abort. Vi kunde inte ta valpar på dig med din kroniska sjukdom som pga. medicinen bara blev värre, fast i andra delar av din kropp. Njurar, ögon. Din tennisboll-stora knöl på magen på slutet, förmodligen fylld med massa dum cancer. Din matta kropp som knappt orkade med en helt vanlig promenad nu på sisten. När du var ung och ännu kry var det du som sprang ifrån mig. Hann knappt ens ifatt dig din buse.

Trots allt tråkigt och elendigt, främst nu på slutet, vad det gäller sjukdomar och ålderstecken har vi ändå haft en ganska fin tid tillsammans. Jo, visst jag erkänner fullt ut att jag varit så jävla trött på dig ibland när du inte lyssnat och haft dig. Rymt och jävlats. Men när det faktiskt blev verklighet att du inte skulle vara en av oss mer, att du inte skulle leva här bland oss blev allt så mycket jobbigare än jag ens föreställt mig. Du här ändå levt med oss nästan lika länge som syrran liksom. Närmare 11 år..

Fina hund. Vi ska tända en lykta och låta sväva upp i himlen för dig ikväll. Vila i frid.

I won't let you slip

Sitter på Eber-parkan och är lite irriterad. Skulle dra hit och fixa med parkeringstillstånd som jag ska få men det är ju aldrig en jävel i receptionen...! "Måndag-Fredag 7.30-12.00". Ja men vem fan har slutat innan kl 12 så man kan fixa? INGEN!!...
Väntar i alla fall på att Emelie ska sluta skolan. När hon har slutat ska vi dra till Sörping och köpa tyg till min balklänning. Hoppas verkligen det finns något fint nu i rätt färg! Annars blir jag galen.

You could have prevented this

Morsning,
Efter att ha spenderat min dag i skolan hämtade jag upp Jessica på hemvägen. Tvinga henne. Stackars, kanske. Så vi drog ner till ICA och köpte hårfärg. Jag ska bli rödhårig. Nej, det ska jag inte. Jessicas hår som ska färgas såklart. Jag min fegis törs mig inte på såntdär. Just nu sitter vi och pluggar lite. Fast jag har väl egentligen inte kommit igång än. Men snart så! När klockan närmar sig 18-hugget ska Jessica sticka hemåt och jag tänkte nog dra upp till Lisa en sväng. Är iofs barnvakt men de klarar sig nog en stund. Jessica är trots allt 11, snart 12 år ju. 

Senare ikväll blir det standard: soffhäng med Empan. Sons. BB. Godnattsaga.

En bild från i sommras på min fina vän Jessica

Balklänning

När jag ändå sitter här och födriver tiden kan jag ju passa på att visa er min fd. balklänning. Eller ja, den är ju ännu min men den är till salu ifall någon som kikar in har intresse av den. Den ligger också ute på Blocket.se om man kommer vilse så kanske man hamnat där.

Har tyvärr inga riktigt bra bilder på den men den är skitfin. Om det inte vore för att jag tröttnar på mina plagg på direkten skulle jag förmodligen kunnat ha haft den på årets bal. Men nu är jag som jag är och den nya är ju i princip redan på ingång. 


Färg: hallonröd
Byst: 83 cm Midja: 70 cm Höft:83 cm

Är själv 167 cm lång (hade klackar till på ca 9-10 cm till) och har vanligtvis storleken 36/S. Klänningen har smala axelband och är en tightare modell upptill och har ett vidare avslut nedåt. Plats för underkjol finns om så önskas. Ett oanvänt midjeband i samma material och färg ingår dessutom. OBS! Det går ju självklart att sy upp/sy in den yttligare vid behov.

Får väl också dra till med att priset kan diskuteras vid snabb affär!
Det börjar ju som sagt närma sig bal-tider.

Full rulle

Hallå ja,

Har inte hunnit med det här med bloggande nu på sista tiden... Har haft och har ännu fullt upp! Har dessutom gått och skaffat mig ett ytteligare jobb. Ska assistera John, Liz bror. Så nu jävlar blir det dubbelt-dubbelt fullt upp! Men det blir nog bra sen när skolan bara är slut. Och på tal om det så är det fullt upp där med. Orkar inte dra allt ihop för er läsare för det är ändå inget av intresse men skickade i alla fall in uppsats 1 av 2.... Var dock inte riktigt nöjd men vi får väl se.

Börjar ju snart närma sig slutet av min gymnasietid.. Anmälde Theo och mig till balen idag i alla fall. Så nu ska det bara betalas och köpas tyg till klänningen som jag ännu inte gjort. Det SKA dock göras denna vecka. Punkt slut med det. Sen ska man också hitta några schysta skor.  MASSA UTGIFTER - MASSA ATT GÖRA - MASSA JOBB. Allt ska bara tajmas lite fint med. Wish me good luck.

Nu är klockan snart halv ett, nattetid och det är ganska meningslöst att gå och lägga sig för klockan 02 ska jag köra hem Kim från Kimstad... Jätte kul. Skola imorgon.. Avslutar med en bild från förra sommaren. När man var lite brun och halvsnygg hårfärg. GODNATT MINA KÄRA

Varför jag älskar måndag-torsdag

11 april

Idag är ingen vanlig dag för det är min fina vän Theos födelsedag!! 19 jordanurr och ett år äldre än igår. Kom just hem. Har varit och lämnat en grattis-hälsning på hans bil med Emelie. Hoppas han blir glad när han ska åka till jobbet imorgon bitti. Jag tyckte det var lite kul i alla fall.

Jobbade nästan heldag igår. 11-19.15 och imorgon blir det verkligen heldag. Öppning till stängning. Och där mellan ska man hinna med några ärenden på stan. Önska mig lycka till.

Nu, sovdags. Tjarå

Elmia/Jönköping

Sitter i bilen på g till Jönköping. Elmia. Eller ska tyvärr inte in på mässan... Men ändå. Ska bli kul. Hoppas jag. Kanske kommer frysa för glömde ta med varmare jacka...

Hörs!!

Maybe I'm not listenig

Kolmården

För det första fick jag agera chaufför till Kim, Theo och Jeppi i onsdags fram till kl 05 på torsdag morgon. Hem och slagga 2 h innan det var dags att gå upp...

Så, igår, torsdag och sista dagen i skolan innan lovet och klassen m.fl. spenderade dagen i Kolmårdens djurpark och varför har jag inte en aning om. Men det var ganska trevligt. Och iskallt. Kollade lite på massa djur.. Elefenter, Temon-djur (vad de nu heter), noshörningar, antiloper, tigrar, vildhundar, delfiner etc.

Blev taxi igårkväll igen och sen blev det lite häng här hemma hos mig i soffan med Empan, Rasmus, Rickard och Theo (som sov)...
Kvällens planer är ännu obestämda men morsan & farsan ska ha lite spelkväll med grannskap & vänner så brister fantasin så blir det nog att slå sig ner här! Har dock ev. planer på grill i Horken (aka. Holken) igen. Får se.





Älskade måndag

Hade en idrottslektion nu på morgonen i väntan på några timmars hål..... Sitter hos Becca nu och tar det lugnt. Hade både duschat och käkat lite här. Snart (om 1 timma) ska vi dra bort till skolan igen och ha tre lektioner. Skönt! ......

Längtar hem! Ensam ikväll så funderar på kvällens käk..

If nothing really matters then what's the use

Tjena,

Helgen är förb och det är knappt att jag lever för er som har intresset uppe. 
I fredags blev det Borgen med Emelie. Där mötte vi upp Anneli & Sussie med sällskap. Sen kom också brorsan, Ivar och Gunnar. Det var faktiskt riktigt trevligt till slut. Och igår, lördags morse, upp och jobba en heldag på jobbet. Seg men klarade mig. Igår kväll blev det grill och krök hemma i Horken. Hemfärd skedde vid 05-tiden. Och idag? Japp, upp och jobba igen. Haha fyfan var ganska risig idag!! En mild gissning är att det blir nytert nästa helg. Ska ju på ELMIA i Jönkping då. Ska bli kul och jag ska nog köra tror jag.
Nu sitter jag och huttrar och fryser som en galning. Frysit hela dagen. Borde plugga. Men borde också sova en stund innan det är dags för BigBrother........

Bilder från veckan:




RSS 2.0