Bildbomb från båtdagen!















Tack för en underbar dag med dig, älskling.


Blogg under ombyggnad

....

Om igår och idag

Igår eftermiddag/kväll bjöd e ut mig på piknick i båten, på mårn. Det var kanonfint! Vi hade tillgång till allt från sol och vatten till glass och jordgubbar. Hur härligt som helst. Kameran var ju med såklart. Den blev dock kvar hos e igår så jag har inte tillgång till bilderna just nu, men jag lovar att jag faktist ska lägga upp senare i veckan. Helst imorgon.

Idag har jag jobbat och det kändes som femhundratusen grader i luften. Helt slut var jag när jag fick gå hem. Och ändå så fick jag sluta nästan en timme tidigare..  Väl hemma har jag mest slöat. Hängde på R & J, Ivar och Tobbe en sväng till Veten för att bada och sola. Sen hem och  återigen slöat och sedan käka mat. Och ja, nu sitter jag här. Och slöar haha. Mina jättestora planer för kvällen är som följande: rensa och  fräsha upp min dator, så gott som går.


you think you've got me but you'll see, 
when you're starting to lose me
i'm already gone

How long have I been in this storm

Jobbade kväll igår.

Så när jag kom hem var jag trött och lite halvt som havlt sliten. Det vär ju ändå ganska asvarmt igår va. Och idag med, men idag är jag ledig.

Så när jag snart lyckats få upp emelie ur soffan (där vi båda slog ihop ganska pladask igår när vi startade en film) så ska jag försöka få med henne ut i solen. Lite frukost med knäcke och baconost kanske? Och sen ska vi nog bara lata. Senare idag kommer Oliwia hit och vi ska ut på en ridtur! Det blir nog bra det.
Ikväll händer nog inget särskitllt för jag ska jobba dag imorgon.

Det här blev jävligt tråkigt inlägg men kanske uppdaterar senare. Förresten ska jag snart göra om lite på min blogg osv. ska byta header och lite grejer, men det kommer sen med tiden.. haha hejrå sålänge

Vart är...

VART ÄR EMELIE? 

VART ÄR EMELIE? 

VART ÄR EMELIE? 

VART ÄR EMELIE?

VART ÄR EMELIE?       

VART ÄR EMELIE? 

VART ÄR EMELIE? 

VART ÄR EMELIE? 

VART ÄR EMELIE? 

VART ÄR EMELIE? 

KOM HEM VI BÖRJAR
OM IGEN DARLING


Och glad midsommar på er allihoppa!
Förresten är jag ledsen på mitt vånga-gang som drog :(
saknar er va

Mjukiskroppen är äntligen min!


Tack mammi!
love you ♥

JOBB JOBB JOBB

Sjukt fint väder dååååå!!!

Idag har jag mest solat och ätit glass, som jag brukar när det är bra väder.
By the way så ärjag  egentligen aspepp på fest, men det måste vara folk som peppar med mig. Typ.. VÅNGA ♥.
För övrigt tänkt jag inte säga så mycket mer än att jag ska jobba på billes lör + mån. Och.. Jag har fått lite jobb på H&M! Så där ska jag så jobba imorgon och fredag. Hur nice är inte det då? Hell yeah!

Om drygt en och en halv timma är det träning. Ska bli skönt. Vid halv tio-tiden kommer min kära faster hit och hämtar mig för vidare avfärd hem till henne. Ska slagga där inatt för att underlätta färden till jobbet imorgon. Så.. Kanske sover där imorgon natt med?

Bjuder på en bild på mig från gårdagen sålänge.
Jag ser dock ut lite som en mupp såg jag när jag la in bilden på datorn, men det är lätt hänt.

IDAG ÄR INGEN VANLIG DAG

.. FÖR DET ÄR EMELIES FÖDELSEDAG! HURRA HURRA HURRA HURRA !!!!
så för att piffa till det hela (förutom de nice'a presenter hon ska få av mig) så bjuder jag på lite emelie-bilder åt henne mohahahaha















Sjunkt många grattis till dig älskling!
DU ÄR BÄST

Have you ever seen the rain

All right.
Blev en tidig morgon idag. Hade lite i planerna. Syrran och jag skulle dra oss upp till mormor & z för jag skulle klippa gräset åt dem. Och som vanligt när jag åker moppe dit så börjar det regna. Så jag blev totalt genomblöt ända in på underkläderna. När vi väl kom upp så var gräset redan klippt, för det hade z gjort igår. Men syrran och  jag  tänkte att vi kunde faktist göra någon nytta och hjälpa dem lite när vi ändå utsatt oss för regnet som självklart upphörde lagom som vi kom fram. Jag tog mer eller mindre insiativet och började med att damsuga hela huset och syrran hjälpte mormor att plantera lite blommor på baksidan. Därefter började vi rensa lite ogräs runt "lilla" dammen också. Det blev fint.

När vi kom hem blev det fika och sedan träning. Inte mycket mer med det.
Ikväll händer ingenting. Absolut ingenting. Men imorgon mina vänner heheheh - HEJHOPP

Tusen e och bara en

 


Jag tänkte bara lägga upp denna bild för att berätta för er att denna tjej är värd guld.
Hon är min allra bästa livskamrat. Och jag kan också säga er, att med henne lever jag livet och skratt, glädje och  tillit är det mest naturliga som finns mellan oss. När jag tillbringar min tid med henne så är jag lika glad som hon är på bilden, om inte många gånger mer. 
Mitt älskade hjärta, Emelie Jonsson.
Du är fantastisk!

 

21,6 °c - välkommen hit

Tja

Igår kom lill-Elsa hit. Jag och e var barnvakt åt henne och syrran för alla päron i området var på 30-års firande. Imorse vaknade Elsa 7.20 och ville inte sova mer, så det var bara att dra sig upp. Men lika bra det, för blev bra timing att väcka syrran så hon kunde mata Liz katter som vi också fick vara babysitter åt igår till idag.
Efter lite frulle i morgonsolen och lite halv stek i solen så knatade jag bort till Liz för att klippa hennes gräs. Det tog dock dubbelt så lång tid som vanligt då gräsklipparen strulade och pajade.

Nu är det dags för lite käk i min mage innan jag ska dra på match. Blir väl bänken och jag som håller varandra kära idag. Jag har ju faktist inte tränat på flera veckor. Skämms lite, men så kan det bli ibland.

Ikväll antar och hoppas jag att det blir lite e-chill.
Typ lite bad i solnedgången skulle kännas fint.
Dessutom kommer i och henne hälsar vi hjärtligt välkommen!

OKEJ, JAG ÄR PEPP

Hellu

Natten blev sen inatt. Mycket senare än planerat. Och sen fick jag lite samtal mitt i natten. Så.. Idag var det segt att tvinga sig upp ur sängen. Men det var också ett måste. Jobbet väntade. Så jag fick dra mig upp, snabbt fixa mig lätt och sedan hoppa på en buss för att skrapa in lite pengar. Jobbet gick segt idag då det var dåligt med gäster och dåligt väder. När jag nu kom hem skulle jag duscha, men våran panna som man eldar i hade pajat så  vi hade inget varmvatten. Fick gå bort till Liz och duscha. Nu är jag i alla fall fräsch och mysig och ska damsuga lite här på mitt plan, sen ska jag bara njuta av lugnet och invänta den som jag gillar mest. Min tjeja e.

Och igår när jag var på stan med mamsen och  köpte "jobbarskor" så hittade vi en jättefin klänning till Håkan & Hannas bröllop, så den fick följa med mig hem hihi
Bild kanske kommer upp någon annan dag.

Nu är jag pepp på godis mat cod emelie musik folk umgås ett fräsht rum och min förresten nya pyjamas som min käka faster har köpt mig! Ser ut som en fotbollsdress!! Kanske lägger upp lite fula bilder på mig och toker sen, så ciao så länge

Sommarlov och studenter

ÄÄÄNTLIGEN SOMMARLOV NU DÅ.
Det är verkligen efterlängta och betygen såg absolut OK ut när jag nu fick dem. hihi happy
Började dagen med avslutning i renströmen. Boooring as hell. Bara några tjejor som sjöng fint annars var det skit. Därefter chillade jag lite med Emelie och Becca på stan. Käka och lite så. Sedan begav vi oss vidare till Eber för jag ville...
överraska IVAAAAARRRRR som tog studenten!!
Hoppas han blev glad. Jag var glad. Alla var glada. Här kommer några pic's från dagen. Enjoy fiends.


 

 







Gratulerar nu bästa IVAR 18, 19 och alla andra år du ska fylla!
Hoppas du får en kanonbra studentdag med glada miner och fina minnen!


(inte så bra kamera men det får duga - det eller inget idag..)

Dagen innan igår





observera att den bara har ett ben!








Shoo! Nu har det gått ett tag sedan jag uppdatera igen. Sorry mina två läsare.
Bilderna ovan är från i förrgår, då dagen spenderades med älskling e, som vanligt. ♥
Jag orkar inte berätta om alla bilder men ni fattar nog själva att det var galet som vanligt när jag är med tösen. Som helhetsbild av dagen kan jag säga brännboll,  stan + mat, blacka + paj, folkrace och äventyr.

Igår var det speedway med vargförlust. Inte särskilt kul men så blev det.

Strax ska jag ut med hästen. Jag är badsugen så hoppas e är det ikväll också!

First day at work

Ett snabbt inlägg before shower..

Till att börja med gick jag och la mig halv två i natt för att jag kämpade som ett as för att bli klar med allt i sista sekund. Men vad hjälpte det EVA? Inte ett skit. Och det var ju inte så kul. Men för övrigt så hann ju alla andra lärare rätta eller gå igonom uppgifterna, vilket faktist ledde till riktigt bra betyg. Glad!
Annars har dagen flytit på. Började med lite beach vollyboll, sedan fika+fika, matrast, fika, mindre prov, stan och seeeeeeeeen hör och häpna.. Min första dag på sommarjobbet. Gick bra och flöt på helt okej! Så nu ska jag få jobba nästa vecka med. Yeeah. Efter jobbet fick jag skjuts hem av grabbsen Elias och Johannes va. Det var nicesnällt.

Nu ska jag duscha. Sen får vi se om jag får nattbesök i natt! :)

P.S
Imorgon ska jag umgås med min bästa saknade Emmi. Det ska bli kul.
Jag har längtat. Vet i fan vad vi ska göra, men sånt löser vi alltid. hihihihi
p-p-p-p-party?!?!?

RSS 2.0