Kick it

Sitter i skolan och försöker knåpa ihop mitt sista arbete (utöver APU-uppgifterna). Redovisning på måndag. Tror det måste bli en sväng till Marina & Fredrik innan helgens slut så jag kan få lite hjälp och push. Ska snart sticka ner till stan. Ska till Nora och göra mina naglar fina!

Uppdaterar med bild sen om jag hinner, har massa på schemat!

  • Fixa naglarna
  • Gå på modevisning på Trädgår'n
  • Plocka Emelies & Fredriks bryn
  • Slinga håret
  • Fortsätta med projektet och APU-uppgifterna
  • Få fotbehandling inkluderar massage

Stoppa klockan som ett tidtagarur

Hade planer på att skriva psykologilarbetet på två timmar idag för att hinna med allt jag ska... Eller skulle..... 5 timmar har nu passerat och arbetet är ännu inte färdigt att skickas in. Deadline 00.00 i natta. Hann inte med något av de andra jag skulle idag. Love life ♥ ♥ ♥

Snart i mål

Nu är det inte så långt kvar i skolan. Idag är det tisdag och jag har slagit mig fri från allt vad det gäller religionsarbete. Ska bara hem och slipa till en sista psykologiuppgift så är man finito med det också. Knåpa ihop några teoretiska APU-uppgifter från förra året som min lärare hade haft bort...(.....). Och imorgon har jag min sista praktik på H&M och jag ska bjussa på något gått, kanske smörgåstårta och jag väntar mig också mitt totala betyg över två år. På torsdg har jag ett skitstort prov i naturkunskap som kommer bli tufft men ska göra vad jag kan. Fredag är jag ledig från skolan. Då är det BAL. På måndag gör jag mitt sista här i skolan. En redovisning i handel, som jag förvisso inte har börjat med ännu men ska göra det. Snart.

Fan. Blev trött var av att skriva och läsa det där själv...

Nu ska jag snart sticka och käka innan det är fullt ös denna dag. Ska stick gärnet till jobbet med start 12.30, sticka ifrån stax innan 15 - tandläkaren och fixa en grej som pajat, tillbaka till jobbet fram till kl 16 för att sedan avgå och sticka hem. Hem och plugga. Slänga ihop ett par smörgåstårtor och sticka vidare till Finspång. In på Pär & Peo för att sola en kvart eller något sen gasa hem till Marina och slutföra dagens plugg. ÖNSKA MIG LYCKA TILL

I allways say how I don't need you but it allways gonna come right back to please don't leave me

FREDAG.

Skolan idag var inte överansträngande precis. Hade behövt suttit några timmar till men hade tandläkartid - som för övrigt var lite sorgligt då jag inte blir av med metallen på ett bra tag till. Idioter. Har i alla fall varit fantastiskt väder hela veckan, inkluderat idag. Love it.

Sitter just nu i stan i min älskade bil (som varit trasig/fel på men nu funkar) och väntar på Gunnar och grabbarna som ska köras hem. Har också släppt av Theo, Fredrik, Johanna och Robert. Som jag också ska hämta senare... Och sen jobba imorgon(!). Fast inte förrän kl 13!! SKÖNT

I wonder if i ever cross your mind

IDAG HAR JAG HAFT EN SKITDAG.

Började med att jag tappade en glasflaska chillisås på golvet imorse = glassplitter och chillisås i hela köket, hittade inte min hemnyckel, mina skor var glömda i Emelies bil osv... Kom till skolan. Gick inte bra. Hade inte med mig mitt kompletta tal = får igen mer chans (tråkigt!!), hade två prov varav inget av dem gick särskilt bra...

Fick åka buss hem(!!) men gick av i Klinga, det var för varmt och jävligt. Kim och Emelie kom så skulle vi köpa glass men glassmaskinen var trasig så fick dra till ICA Maxi/Lindahls, dvs bästa glassen. Gott. Något bra. Drog hem till Emelie och fick mig lite sallad. Softar i solen en stund nu så ska jag och Empalie dra hem och grilla lite med familjen!

Hoppas på en bättre dag imorgon. Hej

zzZzzZzZzzz.....

Let me love you, let me be around

Igår var jag som sagt på Anders och Kickas bröllop. Jättefint! Serverade ju där igår sen och det gick skitbra och var jättekul. Blev såklart en sen natt ute på vischan men kom till sist  i säng vid halv fyra-tiden imorse. Upp vid 12 cirka och hem och upp för att fira pappa som fyller 45 år idag. GRATTIS PAPPA. Haft kalas och firande här hemma hela dagen. Emelie och jag damp just ner i soffan här hemma i källaren helt slut efter gårdagen- och dagens bravader.
Imorgon är det skola igen... Var ett tag sedan sist.. Kommer förmodligen vara helt färdig efter det imorgon haha. Lång dag ju. Sen ska jag hem till Priscila efter skolan och testa min balklänning. Håller tummarna att den blir superbra!

Gårdagens outfit på bröllopet!

Wedding, May 19

Vackra Anders & Kicka. Vigsel i Östra Husbys kyrka, 19 maj 2012.

Is it real or is it just a game?

HÄRLIGA LÅNGHELG

Halva har redan gått och jag vet inte ens vad jag gjort? ... Ingenting? Men ganska skönt faktiskt. Idag ska jag städa i ordning här hemma i mina rum sen ska jag ut och motionera som fan. Ska skaffa tillbaka lite röv och göra av med lite annan hud och diverse underlag som kommit till. Ska bli lite fit igen. Snart... 

Ikväll har jag väl inga direkta planer men imorgon ska jag i alla fall ner till Anders och Kicka som gifter sig! Ska dessutom hjälpa till att servera under själva bröllopsfesten.
Ska bli skiiiiitkul!

P.S 1.0
Ska också försöka se till att klippa till håret lite halvskapligt idag med. Yes.
P.S 1.1
Saknar min keps också. Som Theo snott. Och inte vill ge tillbaka för han tycket jag är så jävla ful i den. Thank you for being you.......

Who's gonna make my decisions? I can't make them on my own

Hopp.. Nu var det ett tag sedan igen. Man glömmer bort lite.. Eller hinner inte...
I Lördags var det i alla fall den årliga Minneskonsterten för Bob Marley här i trakterna. Jag var dock inte nere vad konserten i år. Fy skam men det var skitväder till och från. Regn - sol - regn - regn - sol - regn... - uppehåll. Till sist. Men då var konserten redan slut. Och som vanligt stod brorsan och jag för förkrök och efterkrök så att säga. Var väl helt okej roligt tills jag gick och la mig för att BARA vila 5 min.... Och vaknade när festen var slut och så gott som alla dragit! haha. Faaaan alltså... Aja, det var kul så länge det varade.  

Softaste veckan nu: igår stod vi och köade för studentband och efter det blev det hemfärd. Hem till Theo en sväng med honom och Freddan. Sov igen några timmar från helgen. Sedan drog jag hem och var barnvakt. Emelie kom hit. Tv-häng.

Idag hade vi ingen handelslektion så åkte bara in till skolan för en lektion á la 60 min.... Sen drog jag en sväng till mormor. Bästa mormor. Fick lite käk innan jag drog till Finspång för något ärende. Hem igen och nu sitter jag här.. Städar lite mellan varven. Drar kanske till Norsholm snart.. Då ska Theo få byta mina däck. Slipper man göra det själv!

Bilder från helgen

When it comes to an end

Igår efter skolan drog Empan och jag till Kråkvilan för att vara lite parkeringsvakter innan det var dags för första hemmamatchen. Mycket spännande och näst sista heatet stod lika. Tyvärr förlorade vi med 4 p..

Efter det drog jag till Finspång för att slagga hos Marina & Fredrik. Blev bara käk och lite prat innan det var dags för sägnen. Praktik idag. Dagen gick faktiskt snabbt. Hem till Finspång, hämta bilen och sen hem-hem för att byta till mammas bil och nu sitter jag i stan på Sejlas dans med syrran och väntar på henne med syrran. Pluggar lite. Blir nog en snabbis till Ingelsta sen. För syrrans skull. Sen hem. SOA och sen sova, i helst ett år.

It's a losing battle

Har varit på ut-och-gåtten med Emelie idag. Träffade några söta små fårungar. Och några fårmammor. Har snott pappas båtnyckel. Köpt pizza & kebab. Tog med till båten. Tog en sväng. I solen. I blåsten. Kvalitetstid.

Saknade vänner

En del har man för alltid. En del blir man osams med och förlorar helt. En del tappar man bara kontakten med fast man egentligen inte vill. Har flera sådana vänner som jag egentligen trivs så jäkla bra med men aldrig träffar. Hur blir det om man skulle ses nu? Har man "växt ifrån" varandra eller är det som om man sågs igår? Antar i alla fall att man håller på att bli vuxen och har massa vuxen-saker att göra och därmed inte har tid att spendera dagarna med alla vänner som man gjorde förr...

Kom i alla fall att tänka på det när jag dels såg på Facebook att en av mina vänner nu fått sitt väntade barn. När sågs vi ens sist liksom? Saknade tjej. Hittade nu också en gammal bild på Albin vilket resulterade i att jag bestämde mig för att skriva ett egentligen värdelöst inlägg... Saknade Albin. Fan, förra våren/sommaren gjorde Theo-&-Albin mina dagar när som, hur som. Alltid spontana saker på gång..

Men man växer väl upp... Antar jag.

 

Äntligen!!

FREDAG

Har ärligt talat jobbar röven av mig i skolan idag. Har lagt nästan all min energi på årsredovisning för SlipNot UF och faktiskt fått den färdigställd och redo att bedömas. Så den ska bort och lämnas i Annikkis fack om sisådär 2 min! Så jävla skönt. Nu är det ur världen. Och fick tillbaka uppsatsen/rapporten för småföretagande/projektarbete igår också. Inte högsta betyg där tyvärr men fan så skönt att det är klart. Börjar någonstans se ljuset bakom alla högar med saker att göra vad det gäller skolan...

Skulle egentligen kunna gå hem nu men ska ta mig i kragen och plugga lite inför nästa veckas prov för vet att jag inte kommer få mycket gjort över helgen. Ska dessutom jobba på H&M imorgon och söndag. GO GO!


Nice to know ya

Nu jävlar ni. Drog ett löp i solen direkt efter skolan! Ska fan bli ordning på mig. Nya löparskor skulle kanske maxa mativationen..

Mamma är på g hem från Jönköping där hon varit på sin skola och pluggat sedan igår. När hon kommer hem blir det överraskning. Kan man säga. Vi har bokat bord på Emelies skolas restaurang, Björkudden eller vad den nu heter. Så det blir jag & syrran, morsan & farsan. Ska bli lite kul för Emelie och gänget jobbar ju ikväller. Och fram tills dess ska jag bara ligga här som döden på ballen, kroppen inoljad och solen barrrra steker på! Ganska nöjd.

Come into focus

Goddagens,

Börjar softa lite sådär, 20 skoldagar kvar. Balklänningen är inlämnad för påbörnig, Minneskonserten nästa helg och solen skiner.

Valborg spenderades först hos Gunnar för grillning och sedan vidare avfärd mot Örsårsa eller vad ser heter.. I Kisa. Dans. Hann med 3 danser i alla fall. Haha.

Har förresten nya träningsshorts!

RSS 2.0