Bad bloggin'?!

Huhu okey, åter igen ett litet hopp mellan inläggen. Jag skulle ha bloggat (tex) förra fredagen när vi kom hem från konserten - Champiaons of Rock, men så blev det icke då vi istället gjorde något annat kul, antar jag (minns inte). Sedan har jag bara haft fullt upp helt enkelt! Äntligen ska lovet få börja nu, men det känns inte ens som ett riktigt lov. Det enda som känns skönt är att man kanske har möjlighet att hinna ikapp med allt i skolan. Vi har så jävla mycket just nu! Får fan hjärnblödning snart.. Hur som helst fick jag iallafall mvg på svenska provet (som jag inte hade pluggat pga. att jag inte förstod vad vi hade prov på), vilket gjorde mig väldigt förvånad - men glad!

Nu är det lite mat i gapet som gäller, sen ska jag dra mig till sporthallen för att se syrrans bandymatch. Mina planer för ikväll är väligt oskapa. Därför får vi helt enkelt se vad som händer.

Ha det gött!

Sovmorgon och SNÖ?!

Vaknade upp tidigare idag och kände hur det tog emot att dra sig upp ur den varma sängen. Men så kommer jag på att vi har sovmorgon idag! Börjar klockan tio, och det är ju inte helt fel! När klockan väl ringer och jag faktist tar mig upp ur sängen upptäcker jag att det är snöute? Kom igen, det är bara oktober?! Fy. Och jag som inte ens köpt mig en vinterjacka än! Plus att igår eftermiddag slutade spårvagnarna gå till skolan, de har bytt riktning. Inte skitkul direkt att gå från Södertull..
Slutar iallafall tidigt idag (15.00). Hur skönt som helst! Efter skolan blir det bara hem och fixa iordning mig lite, för sen ska jag på Queen-konsert med Emelie och hennes mamma (fick det som present av dem när jag fyllde).

Ha en bra dag!

Help

Jo, nu är det såhär..
Om någon vill hjälpa mig att fixa en snygg header är det helt OK!



Nu är det badtime som gäller. GODNATT

19.25 - dags att börja nu

Efter en nog så utmattande dag med mormor och z på Ullared (med hur mycket folk som helst!) så sitter jag här nu.  Har precis slagit upp böckerna för att plugga inför provet imorgon. Handelsprov med Annikkis köttarfrågor.. Känns som det är på tiden att jag tar tag i det här nu. Jag orkar dock inte satsa lika höga betyg som förra året. Då var allt lite lättare, även om vi hade otroligt mycket att göra då. Men då var det nya spännande ämnen, nya kompisar, ny skola. Allt. Nu är allt bara astråkigt och inget märkvärdigt. Samt ett flertal dåliga lärare... Inte heller blir det roligare av att det börjar bli svinkallt ute, grått och att det talas om att det ska bli SNÖ imorgon?!?! Inte OK så här tidigt på hösten/vintern.. För mig får snön gärna komma ungefär en dag innan julafton och sen ligga kvar tills nyårsdagen sen kan det vara borta för min del. I alla fall i den delen av landet där jag bor. Uppe i norra Sverige är det säkert jätte mysigt med massa snö och  snöskotrar. Men  här? Kom igen. Det blir mest blask och därpå världens isgata..!

Nu ska jag se om jag får lite till gjort medan jag väntar på att min familj ska komma hem med pizza. Och då ska de få  massa saker som jag köpt åt dem idag! Hoppas det blir bra.
Avslutar med en fin bild på mina fantastiska föräldrar. ♥

Allt för ingenting

Nu orkar jag inte med det här längre. Det är fan du som får komma till mig nu, för allt jag  gjort för dig har ju tydligen inte betytt något. Hejdå.

17-18.10

En födelsedagsfest som blev inställd. En spontan fest som startade...
HAHA fyfan. Bästa VÅNGA, love u ♥




HAHAH OK, kvällen började medd tagg inför då ännu okänt ändamål..



Efter en stund kom lite Vångagrabb's förbi..











och  fler och fler droppade in och helt plötligt var det hela igång. Inget asröj kanske,
men alltid kul med mina gabbar med bihang!

I väntan på.... EMELiE...

Hej-hallå! Här sitter jag och nästan somnar som jag redan nästan gjort hundra trettio gånger idag. Sover ju skit som nätterna så antar att det dels beror på det. Och sen skolan med, förstås! Så..

Här sitter jag helt själv.
Väntar på min kära vännina Emelie som för tillfället sitter fast i Linköping, pga. Östgötatrafiken som vanliggggttt!!! gaaah, blir galen på skiten. Vi får väl hoppas att hon når hem någon gång idag. Vore för tråkigt annars.
Ikäll ska jag iallafall inte göra något särskilt vad jag vet om. Blir väl Emelie & xboxet. Antar jag. Kanske lite film. Uppdaterar nog mera senare, när jag vet lite mer om vad som komma skall osv. Nu ska jag väl gå upp och laga lite mat gissar jag. Det blir en tc-f!

Natt etthundrasjuttioelva?!


as I watched you walk away..

Like if I were in love



Det är bara galet hur bra han är.
Och går det missa hur grymt snygg han är också?!?!

Jag ska fånga en ängel



Jag har egetligen inget vettigt att skriva om idag. Lugn onsdag i skolan (ovanligt!), men annars inget intessant. Känner mig ganska sliten. Sover skit och alldeles för lite nu mera. Vaknar säkert 10 gånger per natt! Vet inte vad det beror på.. Men hur som, ska fatta mig kort. Det jag egentligen undrar är om ni läsare har några önskemål om vad jag ska skriva om? Något särkilt sådär? Det vore kul att få lite av era åsikter om det. Så lämna gärna en kommentar om det!

Nu ska jag plugga tills jag nästan stupar.
Sen ska jag, om jag orkar städa ordning helt i källaren.

Monday night

...  Skolan idag. Segt efter en lång helg! Under lunchen tog jag och några av mina kära väninnor i klassen en tripp till Louice pluttan. ♥ Sen, tillbaks till skolan och ruttna ihjäl. Tills vi slutade. Jussan och jag crusade en sväng på stan medan jag väntade på bussen och hon på mormor. På vägen hem träffade jag FAME på bussen?! Blev väldigt chockad men glad. När jag kom hem blev det ett väldigt ståhej när e kom hit och vi skulle laga mat. Hur svårt kan det vara? Men jo, tro det eller ej, fan två timmar eller så! Kött, pomme och bea-sås... Hur som här som, e färgade min utväxt. Det kändes bra. Nu ligger jag i sängen och har just gjort naturkunskapsuppgiften till Onsdag.

Imorgon är det Tisdag. Minns ni vad det betyder? - Praktik.
Inte mig emot. Skönt att komma ifrån skolan och chill med arbetskamraterna på H&M alltså! hahah, sköna är de. Efter praktiken imorgon ska jag och Jussan plugga hjäl oss. Det är lite på lisan nu i skolan som ska bockas av... fyfan.

GODNATT

101010!!!

Ja, det blev åter igen en lugn kväll med e och en massa, massa cod!! Vi övervägde att dra en sväng till Vånga, men stannade hemma istället.. Så med massa skratt och mys, pizza mm. kom vi oss också för en liten promenad bortåt Göstad vägkors. Det var väl mysigt på sätt och vis. Massa stjärnor ute. Och en död jättestor padda. Och en död fågel. Och en heltyst cyklist? Jaja, orkar inte skriva så mycket, dags för oss två att slagga snart va! Men här kommer lite bilder. Jag garvar ihjäl mig åt dentredje uppeifrån.







Bed time

Det blev en mysig hemmakväll med la familia och e.

Kvällen startades med e-besök och en massa prat. Som vanligt. Sedan lagade jag mat till alla; "olivoljerostat"-bröd med avocadoröra, räkor och sparris. Vill även påpeka att mästerkocken lagade lunch idag till farsan, syrran och Anders; italensk köttfärsås med timjan och rödvin! Jag är stencool på det här med mat. Hur som, efter maten blev det godis och idol. Tills jag somnade i soffan.. haha men e röck upp mig och  drog med mig till x-boxet. Så har lirat lite gh och cod nu. Men lille snörpan e har just gått hem så det är väl läggdags för mig, antar jag..


.. bild från Håkan & Hannas bröllop i sommras.
Ser lite ut som en mupp, men tråkigt brun man var då!!

Ljuva sommar

Saknar er grabbar..
 

October 7th


Idag har jag gjort alldeles för lite. Skulle ha behövt plugga en hel del och städat. Men har jag  gjort det? Nej. Vad har jag gjort då? Jo, jag har hållt mitt träningsschema iallafall, och det är ju skönt! Sen har jag mest kollat på film och spelat cod..

Imorgon blir det förmodligen upp tidigt och löpa igen. Sedan ska jag till frissan och klippa mig, äntligen! Därefter antar jag att det blir stallet. Sedan vet jag inte. Hade lite planer med Elias först, men vet i fan hur det blir med det nu. Blir nog inte så.. Men så är det med det, orkar inte skiva mer om det. Får väl bli en Emelie & Jenny kväll eller något istället kanske!

It hurt real bad

OKEY har samlat mig lite, till skillnad mot tidigare idag...

Har studiedag imorgon och fredag. I och med det ska jag hinna med en massa hade jag tänkt, så började med att planera imorgondagen med ett löpningspass + styrka, därefter (hade jag tänkt) simma och sola. Hem, till stallet och sen på kvällen ut & gå med e, MEN vad kommer jag på nu mitt i allt.. JO, att jag inte ens får bada! pga min nauvel.. FAN för det! Så ett litet avhopp där på planeringen vid simmningen. Men får väl bli en bra och ordentig tur med hästen för det... Kanske två timmar eller så. Har dock hört att det ska regna men får hålla tummarna!

!!!!!!!!!!!!!!

()"&%/"=)%=#"^*"/¨)#&"!@£]{!
FAAAAAAN!!!!!
JAG VILL ALDRIG MER SE DIG
JAG HATAR DIG

...

Am I loud and clear, or am I breaking up?
Am I still your charm, or am I just bad luck?
Are we getting closer, or are we just getting more lost?

A new day

OKEJ, ändrade planer igen..
Vi åkte till Klippan.


Det var riktigt bra drag och alla var glada och ae. Sjukt. Det var kul. Bästa festen på länge. Synd bara att tiden går så fort när man har roligt. Ja nu är jag  vaken och mår ganska bra faktist. Lite huvudvärk men det ska jag nog fixa. Så nu ska jag jätte järnet skynda mig att fixa till mig lite skapligt, för därefter bär det av mot IKEA med mamma, syster & e!!

Som vanligt


OKEJ..
Bra start på dagen? Nej.
Ska inte till Klippan ikväll. Förvånad? Nej.


Ae fyf, men aja. Folk är ibland lite sent ute med besked, men det är som vanligt. Skit. Vet i fan vad jag och e ska göra ikväll men vi kommer nog på något bra. Om det är någon som har något kul på g kan ni ju slå en pling! Nu ska jag i alla fall städa klart här i källaren, sedan bege mig till stallet för att rida och sköta min tottohäst. Frammåt kvällen far jag med med la familia till faster Marina för att fira henne. Därefter (som sagt) är jag osäker på planeringen...

RSS 2.0