ÅTTAÅRING

Påskafton.

Ligger ensam i soffan och slöglor på tv:n.. Theo kommer inte hem förrän sent inatt. Han och brorsan är på Elmia.

Efter jobbet idag åkte jag ut mot Linghem för att fira Elsa (som fyller 8 år imorgon)! Mysig lördagskväll. Nu är jag hemma efter att ha tvättat bilen på vägen hem - vilket var vääälbehövligt!!

PACK UP AND RUN

I förrgår köpte jag en ny telefon (iPhone 5) och igår fick jag ett nytt sim-kort till luren. SKÖNT. Har varit kämpigt att vara utan telefon i en vecka. Och utan alarm och allt som hör vardagen till..

Så det var skönt som sagt. Något som inte var lika skönt var att jag fick punka på bilen igår!! Körde över någon liten skitbricka men ett par skruv i som jag aldrig kunde se från bilen..... Roligt.

Nu sitter jag på MoGård och jobbar fm. Blir en snabbis hem sen, duscha och ev byta däck.. Eller bil.. Och sen bär det av mot H&M och blir kvar till stängning!

Mysis

Klippan igår och i sin helhet - en lyckad kväll.

Känner mig lite sliten idag. Lite trött..  Klickade just hem en mysdress från Bubbleroom...  Ska snart sätta igång och göra lite mat. Är hungrig som en häst. Lax blir det! Ska bli skönt att senare ta en dusch ta på myskläder, tända lite ljus och spela Bingo med min kille. Älskar söndagar.
 

ÄLSKADE VÄSKA

Åååååh, sådär!!
Fick (efter önskan) en "makeup-väska" att ha penslar i (runt midjan/på höften) medan man sminkar, av mamma. Är super glaaaaad!! Så på lördag innan byfesten så blir det sminkstudio här hemma. LÄNGTAR.
 
 
Väskan är från Make Up Store, kostar ca 289 kr.

 
 
 
 

All along it was a fever

Onsdag och jag har jobbat min sista schemalagda dag för veckan på H&M. Skulle ha jobbat på söndag men har tagit ledigt för ska till Klippan på lördag och festa loss med byfolket. Ska bli kul!
När jag kom hem kom Empan hit så käkade vi lite Horken-mat, dvs grillad kyckling, potatisstallad och tzatziki. Gottgottinamnam. 
 
Har också gett mig på att måla naglarna för en gångs skull! Har ju alltid gelénaglar men inte just nu. Så hittade ett gammalt men sprillansnytt nagellack som jag fick med i en goodiebag en gång.
 

Snöyra

SNÖ.
 

Trodde att det var sista snön som kom förra veckan... Men icke. Så nu (ända sedan igår) öser det ner igen. Och enligt prognoserna verkar det som att det kommer fortsätta så... Så Josses och min promenix verkar bli inställd. Tyvärr! Men ska ta mig i kragen och åka till henne och ta en fika i alla fall. 
 
 
Följ min blogg med Bloglovin

Monday




Helt underbart väder idag!!!! Solen skiner och minustecknet (-) påtemperaturmätaren är för tillfället borta. LOVE IT. Hoppas det håller i sig till imorgon för då kommer Josse hit efter jobbet och jag ska dra med henne ut på en power walk i terrängen. 

Och över till min vanliga (o)tur med telefonen. 1/1 möjliga knapp(ar) på telefonen = ur funktion. Alltså, den sk. hem-knappen på min iPhone har nu slutat funka. Blir galen, kommer ingen var't. Mycket störande. Så funderar på om det är värt att laga den nu eller om jag lika gärna kan köpa en ny telefon. Med FÖRSÄKRING så fall. Vilket ät uppenbart att jag behöver...... 

Fre 12.03.13

Efter att ha sovit bort halva dagen i Norsholm åkte jag hem till plutten i stallet. Hittade en tokig häst i vattenkaret i hagen innan jag red en rejäl sväng för andra dagen i rad (bra jobbat Jenny).

Ikväll blir det lugnt, middag med familj och pojkvän. Och imorgon hoppas jag på en skogs-promenad med min kära vän Sara!


Ons 13.03.13

Mitt i veckan och jag slutade tidigt idag, 13.00. Så åkte hem en sväng och käka lite innan det blir av till IKEA med Emelie. Ska handla in en hel del nytt till badrummet som är under renovering. Ska bli skönt när det är klart! Nu är det ett himla bestyr varje gång man behöver borsta tänderna, duscha, gå på toa etc....

RSS 2.0